icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
16. okt 2013

@tinkatinulka boze, mas to hrozne, furt len tie humusne lieky, kedy ti to skonci?

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@vafinka ja ze tam pojdes obosne a tebe volali tak potom super už len stvrtok kontrola a konecne si uživaj tehulkovanie..a pojdete na to NT sono??

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@vafinka asi až ked zomriem.. 😀

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@vafinka stitku až do doby porodu..to este par mesiacokov nebude 😉 a dopegyt asi celozivotne..skace mi to..anopyrin asi stale..vrr

vafinka
16. okt 2013

@tinkatinulka no u hemato mam recepty, a zajtra si po ne pojdem a aj po vysledky a na kontrolu tam asi budem chodit pravidelne, lebo 4teho zas idem na odbery, no na to sono asi pojdem v neskor v tom 20tt, ak by boli zle vysledky zo zajtrajsich testov, tak sa tam objednam hned. moj nechce ze aby som sa furt nervovala. ved sa zariadim aj podla toho. co bude zajtra na sone a co povie aj na to moj doky

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@vafinka ved ked ti zajtra tvoj povie že je vsetko oki tak nemusis..takže zajtra bude mavat drobec aj rockami..heheto bude krasne

vafinka
16. okt 2013

@tinkatinulka no som zvedava a aj moj, pojdeme spolu. vies, v tom 20tt by som rada sla. lebo tam sa uz daju odhalit viacere vady a aj budem chciet vediet, co budeme mat. ci vajciaka ci cikulu teda ak sa nebude maskovat. no ved to nase male tam uz vystraja dlho. ked ma prepustali z nemocky, ani ho pomerat nemohla. co tam tak vystrajalo.

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@vafinka neboj ani nebude vesiet pojdes na kontrolu cca 16tt a potom už ten 20tt to bude dakedy okolo vianoc ked Oli bude rodiť 🙂

vafinka
16. okt 2013

@tinkatinulka no asi aj ano, tak to dajak vychadza. ved za chvilku su vianoce, fasiangy a velka noc a rodime, ty pana. ale bobky mam uz teraz

olivia31
16. okt 2013

@vafinka Zajtra držím palce ideš k dokto. Ak si dobre pamätám.

vafinka
16. okt 2013

@olivia31 ahojm moja, ano idem, fuuu, som zvedava ze co ta kukurica tam ma nove 😀

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

Kocky som doma lekáreň vybrakovana stálo má to 35 eur..vrr hnusna poistovna precenovala..

olivia31
16. okt 2013

@vafinka Budem na vás myslieť.🙂

olivia31
16. okt 2013

@tinkatinulka No tak to poznám do lekárni radšej ani nechodiť.

tinkatinulka
autor
16. okt 2013

@olivia31 aleto vsetko na predpis.

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

Bre ranecko. @vafinka pozdrav kukuricu 🙂

mili78
17. okt 2013

@tinkatinulka ... Tinus tu som 🙂 pocuvaj a uz len my dve sme tu zostali zufalkami? 🙂)

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@mili78 ale este sa niekto určite najde makovicka ma problem so sliznicou a lenocka nedopadla dobre.. 😒 takže tehulky olivia31-olusam-vafinka napreduju..ale na dobre si ja počkám 🙂a ako sa mas? daco planujes alebo vegetis ako ja?

olivia31
17. okt 2013

@mili78 Ahoj Mili aj mi sme tu 😒 aj Lenočka smúti asi nevieš ☹ . Ako sa ti darí neboj nič čoskoro sa to zmení moc vám všetkým prajem aby sa vam to čoskoro tam prilepilo . Posielam ti vírus.

olivia31
17. okt 2013

@tinkatinulka Ahoj Tinuš dobré ranko 🙂. No tak to si riadne oplieskala na to, že si to mala na predpis. Idem ja skúsiť obehnúť kaderníctvo či by mi tie moje tri chlpy na vlase nedali do lepšieho stavu 😀

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@olivia31 juj o vlasoch mi nehovor 2x som sa dala ostrihat ale ostali mi len tie 3 vlasy tentorocný IVF maraton si vybral dan a ja plznem ako líška po zime..desne.papapm na to vitaminy ale nelepsi sa to. no robikla som si zasoby ja beriem lieky zdvy na 3 mesiace a strasne to islo hore vsetko..smutne.

olivia31
17. okt 2013

@tinkatinulka No aj mne po ivf strašne padali tak som si nasadila v tedy vitamíny aj šampôn Revalid ...no nič idem obehnúť naše mesto či ma niekde zoberú.🙂

mili78
17. okt 2013

@tinkatinulka .... Tinus v utorok mi drz palce, ide mi odpichnut tu cystu, co mi vznikla po druhom ivfku...a ak vsetko dobre dopadne v novembri zacinam treti a posledny pokus ☹ ak uz toto nevyjde, skoncila som :( ..... chudiatko Lenočka, to ma mrzi ☹

@olivia31 ... Olivka ahoj tehulka 🙂 no nevedela som, ze Lenočke to nevyslo, je to smutne ☹ dakujem za virus, odlozim ho na lepsie casy 🙂

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@mili78 tak to teda budes posledny v tomto roku co zasne stimulovat.budes mat dlhy protokol?a v BA?

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@olivia31 to mam ja ja 3x denne a aj šampon mam od nich.

mili78
17. okt 2013

@tinkatinulka ....nie kratky, vraj na dlhy nie som vhodny kandidat :( chcela som dlhy, aj som lámala doktorku, ale nedala sa zlomit :( hej, v BA

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@mili78 kraty je zase supsup a ake budes mat lieky?

olusam
17. okt 2013

No cauko cauko zenusky,dnes bola poradna,vsetko ok uz mame 960g🙂 Len este stale nevieme meno pre nasu ritanu.... 😒
Nieco uz mame pokupene ale stale mam pocit ze este toho vela treba...
Vafi,neviem,ci si uz pichas fraxos,ale mne ked sestricka oznamila,ze to si budem musiet az do sestonedelia,skoro ma vystrelo!!! Ale co clovek nespravi pre male...
Tinus- lieky zabrali??
Oli- pocuvaj,nechce sa vam ist toho 26.do Bb,co som ti posielala link,my asi pojdeme

olusam
17. okt 2013

No a nieco na kukuc 🙂

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@olusam tak pekna ruzova vybava 🙂 v ktorom tt si?29? stracam prehlad..by ste ma mali oprskat tehu virusom 😝