icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@vafinka kde si trdlo??? cakam ako na ihlach infosky

olusam
17. okt 2013

@tinkatinulka diky,dnes je 26+3,neboj,aj na teba sa jeden prilepi😉

vafinka
17. okt 2013

@tinkatinulka ahoj mja, no najprv som sa potrebovala vyspat, sme ok, a presne zodpovedame tt. dneska to bol zazitok vidiet krpca ako mi pastou pohrozilo a potom sa mi rituskou otocilo a bolo. a má 3,64cm.a to nt meranie mi spravi moj gyndac aj on to robi a za 20e, dobre nie?

vafinka
17. okt 2013

@olusam ahoj no zatial nepicham ale moj doky mi dneska povedal, ze asi ma to aj tak neminie v neskorosm stadiu tehu. vrrr, moc sa teda netesim 😖

vafinka
17. okt 2013

@olivia31 ahoj oli, tak sme ok, teda dufam 😀

olivia31
17. okt 2013

@vafinka A čo ti povedal doktor srdiečko bilo tak čo dúfam, jasné že je všetko ok.

vafinka
17. okt 2013

@olivia31 jasan, bilo, skoro som umrela ked som to videla, ze co tam stvara.

olivia31
17. okt 2013

@olusam
@vafinka
@tinkatinulka tak dievčatá ja som za krásnu vlasy aj tvarička ako z módneho časopisu len to telo ako pavúčik ruky nohy chudé iba bruško 😀 😀 takže už mi volal aj môj manžel , že stíha dnes prísť skôr dom. Tak si ideme dať zvečniť bruško 🙂 . Olusam krásne si nakúpila. 😲

olusam
17. okt 2013

@olivia31 no super krasavica🙂 este len vydrz😉dnes poslem foto😉

vafinka
17. okt 2013

@olivia31 noo teda, sa mas, juj, som zvedava na foto. zato moja ja tak krasne kysnemmm 😀

olivia31
17. okt 2013

@olusam Ok pošlem aj ja len tento týždeň nestíham idem ešte hodiť lak na nechtíky a trosku si oddýchnem. No skúsim sa porozprávať s mojím a dám ti vedieť určite nám treba ísť do BB tak uvidím čo povie no či ho nahovorím aj na tú prednášku o pôrode to neviem. Dám ti vedieť poprípade si ešte aj zavoláme. Inak ťa neviem nájsť na facebooku 😒

olivia31
17. okt 2013

@olusam Čakám na foto.🙂

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@vafinka tak potom super a fotecku mas? nam tu tvoju kukuricu ukazat nechces ty si ale kamoska..

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@olivia31 sak bud rada že nech vsetci vidia že drobec tam pekne je dobre živenýýý 🙂

olivia31
17. okt 2013

@olusam
@vafinka
@tinkatinulka Ešte sa vám večer ozvem tak sem nakuknite.

vafinka
17. okt 2013

@tinkatinulka ahoj moja, mam, ozaj vyzera tam ako ufoncan, no ked ja nemam taky fotak, aby mi to odfotil tak ako ma. 😖

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@olivia31 aj my cakame na foto už dva tyzdne slubujes..

vafinka
17. okt 2013

@tinkatinulka len jej daj, uz mi mala kde co poslat kdejake foto a nic mi nedoslo. 😀

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@vafinka juj nesskreckuj a posli do maila ale sms..teda mms.ja som si dala paralen a hodku som schrupla..len mne chyba zatim kukurica aby sa na mne nedívali divne..

vafinka
17. okt 2013

@tinkatinulka neboj, ty budes mat dve kukuricky v brusku, ani nebudes vediet ze akoooo 😀 potom skusim daco vykumat, je mi blivno. vecer som sablila. a rano natahovacky, juj ha, myslela som si zerano umrem, a natahuje ma furt 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 , neboj, taku ti prsknem na dialkuu, ze az, ze sa to na teba chytne aj trojmo 😀

olivia31
17. okt 2013

@tinkatinulka Musím niekoho znásilniť aby ma od fotiť keď príde sestra má to ho teraz aj ona veľa pošlem naozaj zlatko ok.

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

HAHA baby už sa trasneeeeeeeemmm..juj uživajte si tie vaše TEHU neduhy..idem ja daco do chladničky vyloviť..je blba kombinacia treska a tvaroh? 😉

vafinka
17. okt 2013

@tinkatinulka len sa tras, ja sa nedivim uz nicomu, len si daj tak ako mas chut, ja by som tak rada jedla. ale ak to ma skoncit ako vcera. ziadne upozornenie, ze by sa slo cosi diat, a zrazu sabla ako hrom. 😀 neboj aj my tich doprajeme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja ked jem tatarku s baranim rohmy tak to je ok 😀

vafinka
17. okt 2013

@tinkatinulka moja, idem sa vzdialit, idem si aspon umyt riad a zas lahnut. dnes som akasi ko. vrrrrrrrrr

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@vafinka sak si aj pobehala ja som dnes zase nic nove nevyprodukovala som ako hovienko na kope a cakam co sa udeje 🙂

olivia31
17. okt 2013

@tinkatinulka
@vafinka
@olusam Ahojte tak bude to krásna pamiatka 🙂 Už teraz sa teším 🙂 . Budú aj akty 😀 , ale len také decentné. 😉

olivia31
17. okt 2013

@vafinka Naozaj pošlem no nestíham a sama sa neviem od fotiť. 😝

tinkatinulka
autor
17. okt 2013

@olivia31 super a kto váš fotil? To du super foto.ja mám kamosku co foto deti a tehule,uz len byt tehula...

mili78
17. okt 2013

@tinkatinulka .....tusim menopur a puregon spominala lekarka, este nemam recept

vafinka
18. okt 2013

@olivia31 ved jasne, chapem. uz sa aj na ne tesim 😀