Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ale trt moja, za par tyzdnov je to tam, to mi ver ze ano 😀 😀 😀 , teraz negativny nabuduce uz bude pozitivny 😀
@vafinka nejak som tomu verila a vidis..ked sa dari tak sa dari..
@tinkatinulka zlatko moje, ved vyckaj, neboj, to sa podari aj samo. uz nikdy viac ivf, ani ine srandy, jasne??????????nebj sa ty nic, podari sa vam a basta, to som povedala ja 🙂
@vafinka bubu ved vieš ze teraz na žiadne.. pokusy teraz nemyslím..trwa sa dať dokopy a od pondelka orbitrack tras sa..bubu dám dole este pár kíl a aspoň budem za cicu..zajtra záhrada a ryl.
@tinkatinulka ja z teba umrem, no ty si uz cicucha teraz aj bez toho aby si musela dret na orbaci. no ja sa idem prejst do obchodu na pecivo, a tak sa mi do tej kosy nechce, aj jaaaaaj.
Ahojte kocky'dnesvposledny den normalstravy..od zajtra dalsia faza..treba mi dat formu do bielych siat 😉 takze zakusok double. a co robkate?
@vafinka kde si? Kasles na mna..vr.mna ničí krvavá sviňa..
@tinkatinulka ahoj ale nekaslem voobec na teba. polku dna som tu snorila ci tu dakto sa aspon objavi a nikde po nikom smrad uz od vcera. chuda moje. neboj aj ta svinucha ti da coskoro pokoj na 9mesiacov, takze chudnes????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
svieti mi dneska ze 200dni, ihaaaa, to je vtip??? ved ja sa tak bojim uz teraz ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Ahojte ja tu straším ako strašidielko .... 😀 ...nemôžem spať tak tu kukám čo nového 😉 ...Tinuš moja neboj aj u teba sa tá mrcha unaví a na jar už nedorazí 🙂 ...Vafi pekne to ubieha čo ani sa nenazdáš a budeš na pôrodnej sále 😀 😀 😀 😀 ...hryzkám tu ako myšička a malý si robí kotrmelce sa teší 😀 .....
@vafinka a ja nevidim tvoje tyzdne..teraz si 12 tt? Juj ale to bezi..no celý deň vcera naprd,tak som tu nateba striehla..a este tí je zle??? Ja som sa dopovala liekmi lebo som uz bola od bolesti daka ko.dnes bielkovina dej a vecer stroj..juj som zlenivela a pribrala..ale uz nedopustim.veľké veci vytiahnek az v tehu 😀
@olivia31 sme na tom rovnako ja posledný tyzden chodim cikat v noci..asi mám dačo s mechurom alebo starnem.a foto je kde? Ani izbu si neposlala..ja idem uz pracuvat dnes mám toho akosi vela. A uz si na materskej?
@tinkatinulka
@olivia31 kocky tu je strasidlo 3, no vcul som 11+4, ale neviem preco mi tu v pocitadle pridava niekolko dni. moja, priam by som povedala. ze mi je horsie ako na zaciatku, a tak som dufala. ze mi to uz pomalicky prejde a hovby zlata rybka. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 moj maly tyran uraduje tak ako sa ma 😀
@vafinka takze ked si 11+4 to je 12 tt...to tí pocitadlo zaokruhluje tyzdne. Bez dni....uzivaj si toho drobca este tí bude za týmto po pôrode smutno..a kedy ides k dr? Myslíš ze je to chlapec?ked ta trápi..
@tinkatinulka ja tak, tak preto mi to pridava tie dni, vidis to ma ani nenapadlo. no teraz 30teho idem na to speci sono, na to meranie nt, a az 19.11 mam dalsiu poradnu co uz budem v 15tt, ved bursko je hladkane non stop a aj bockavane. no pravdu ti poviem, ze ja si velmi zelam dievcatko ale uz mam veru aj ja pochybnosti ci veru bude. hm. ale hlavne nech je malicke v poriadku.
@vafinka juj veď to je jedno čo bude..po tom vsetkom..takze budúci tyzden.tak to by tí uz mohlo byt aj dobre aby si užívala tehu v plnej kráse. A dráhy ako? Nosí ta na rukách??
@tinkatinulka moja, moj sa snazi ako vie, aj sa ma pyta co treba, aj povysava, ja aj daco upracem, poprerem alebo aj spolu varime, tod sme spolu varili vyvar, a potom mi spravil hranolky , ktore som vygrcala. ale chodi aj so mnou do nemocky a tak, musim povedat , ze sa snazi, umyva riady a tak, dufam, ze mu to ostane aj po porode 😀
@vafinka no bodaj by mu to dlho ostalo lebo toto chlap nerad..tej moj ma max vykon ked nedelo usupe cibulu a miesA MI V HRNCI.ALE ZASA VCERA AJ RANAJKY SPRAVIL..juj dnes tak nahovno rano..zase sa sere robota mam pocit že sa mi v nicom nedari.
@tinkatinulka ale chod moja, neboj aj moj, ale spravi, a jeho snahu si cennim nadovsetko. moj najradsej vypraza, to je jeho. ale aj mi nasupe cibulu a hlavne cisti zemiaky. chcela som ist na obecny urad vyplatit dane. ale kurna, tak sa mi toci hlava, ze ledva stojim na nohach. vrrrrr. neboj sa, darit sa bude, len sa tak na to nedivaj negativne. ber to z nadhladom. aj ked viem, za sato moc neda. hm???
@tinkatinulka inak aj vcera som sa divala na tehotne v 16tich, a mali sme dost, moj sa vyjadril jednoznacne, sprosti americania, ze to sa moze iba tam diat take veci, zas na druhej strane, sexovat v 15-16 je podla mna na hlavu. a potom tie baby placu , ze maju zivot v prdeli. hm. ale vcera co tam ta jedna dovadzala, tak ma vydesila az mam panicky strach z porodu, ty brdo.
@vafinka no vies asi na mna ide daka unava a najradsej by som na mesiac isla dade daleko ..
@tinkatinulka ved to uz potrebujes, ved si nemala ziaden oddych ani dovcu cez leto, tak teraz si to tvoje telicko pyta. tak by si mu mala dopriat par dni oddychu a dat si dajaky welnes, pokial mas na to korunkace. ser na to, ze ti budu chybat, ved zarobite, a peniazky budu, hm??? daj si dajaky oddych. co?
@vafinka no ved ale treba mi zarabat lebo tento rok bol pre nas sakra drahy..aj do domu sme kopu dali aj do ciech takže musim makat ako srob idem do drogerky, po zasoby vrrr a potom hajde k pc pracuvat.
@vafinka som to videla asi 2x a mala som dos ako sa k tomu babatku ako ku stenatu chovaju..ako keby mali hraciciku ja to už nekukam lebo mi je z toho potom s smutno
@tinkatinulka ja to moc dobre viem, kolko si vysolila, aspon tak odhadom, moja. len potom abysi neskolabovala. a to myslim vazen, uvnava sa natebe podpisuje roznymi sposobmi, a to aj srdieckom ci tlakom. a vlastne vsetkym, nepomoze ti doma prelezat pol dna, ty jednoducho aspon na 3dni dakam zmizni, niekam do hor, alebo ja neviem co. ale padaj kamsi, jasne??
@tinkatinulka No tak to treba po hodový víkend aby ste si oddýchli a chápem, že ste vyhadzaný z peňazí ....inak ešte som pn a toho 11.11 čo idem posledný krát do poradne k môjmu dok. a vypíše mi už aj materskú aspoň tak mi to povedal. Foto pošlem no nemám zatiaľ žiadne izbu po fotím keď bude komplet hotová ešte nám prídu zamontovať skriňu v stavanú a ešte idem ušiť záclonu a nejaké drobnosti poupratovať pretože máme všetko rozhádzané kým nemáme skriňu tak tam je chaos.

ahojte kočky tak pre velký uspech test negatívny..tak sklamanie je ale co už.. 😠