icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
21. okt 2013

https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/qo2d/kom... kocandy, tak tento kociky sami paci viacej ako ten prvy co sa mi lubil, da sa aj trocha pohupat a ma vcelku dobre kolesa. mne by sa pacil ten s tou sedou strieskou

vafinka
21. okt 2013

@olivia31 chuda moje, no tak to ti nezavidim, ved si uz pomali na kocni a zas ta trapi, ach jo. len ty uz mas pred sebou poslednych 8t, ak sa nemylim.

olivia31
21. okt 2013

@vafinka nemýliš sa no ešte je to dosť ďaleko ...inak ten kočík je fajn a keď bude baba tak ten ružovo fialový 😉 ten je super keby bola baba tak by som si taký kúpila 🙂 . No to je tým, že malý je už veľký chlap.

vafinka
21. okt 2013

@olivia31 ja mam praveze furt chorobu na to, ze tam musi byt seda, nechcem si kupovat kocik na zaklade toho ci to bude dievcatko ci chlapec, skor taky univerzalny. veru, mnesa pacia na nom vsetky farby. nie ze je maly vely chlap ale riadny chlapisko. 😀

olivia31
21. okt 2013

@vafinka To máš pravdu že je lepšie univerzálna farba no ja keby , že je dievča tak pekne cyklámenovo ružový 🙂 🙂 a basta ....a je lepšie taký čo bude aj aj . Idem ja niečo porobiť kým som schopná. 😀 Ešte sem kuknem neskôr.

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@vafinka tento je fesak už som ho vilela vo vsetkých farbach a dost ma dobre aj recenzie takže určite dobra volba..paci sa mi to polstrovanie vaničky hlavne na zimu super vec a je dost vysoky co je tiež super..ale ta cyklamenova no tooooo 😝

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@vafinka inak suseda ma ten petrolejovododrý a až som kukala čo je to za značku..fesak ale aj ten zelenkavy ten bledy je krasny nazivo..jedna baba od nas co ma babo z Heliku 😀 ma ten fialový a to je masicko 🙂 maju Emku

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@olivia31 takže stihate aj skrinu? super vec. ja už len cakam na Silvester aby začal pre nas možno púlodnejsie obdobie vo všetkom 🙂

olivia31
21. okt 2013

@tinkatinulka Áno stíhame aj skriňu boli sme ju vybaviť a sľúbili, že nám ju do konca novembra urobia . Mne sa tiež najviac páči ten ten šedý a ten svetlo zelený kočík čo mi na ňom vadí je to kreslené alebo čo to je na tej konštrukcii ....a u nás ma jedna baba kočik v cyklámenovej a je fajn 😝 😀 😀 😀 ja by som si kúpila pre babu taký 😝

olivia31
21. okt 2013

@tinkatinulka A už si nakúpila v drogériu či ešte sa len chystáš?

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@olivia31 presne ten detail mi na tom vadi..jedine že by to bola nálepka a odlepila by som to ale ked som ho teraz videla nazivo tak to tam asi oni nemali na tom modrom..alebo to bolo menej napadne lebo to je deky hnusne detail a stale skumam co tym chcel niekto povedat 🙂 tak super aby ste to stihli tak sa prihovor malemu nech sa neponahla lebo ak ako tak kuzkam tak už dace decembrove babatka su nasvete sa poponahlali akosi vopred..už som bola isla som na 4 veci a 2 som zabudla haha, najdolezitejsiu vec a to toaletak.inak maju v Jednote akciu na plienky Pamers..som kukala že aka dobra cena musim aj segre povedat.

olivia31
21. okt 2013

@tinkatinulka No pampers mam asi 4 balíky ...ma nestraš nech je tam stačí keď príde v decembri aj keď na začiatku ale teraz nie a hlavne nie v novembri to je najhoršie 8 mesiac ...trápenia bolo už dosť ...inak ja som taká istá čo sa týka toho že zabudnem to najdôležitejšie vždy kúpiť. 😀 😀 😀

vafinka
21. okt 2013

@tinkatinulka
@olivia31 tak som rada , ze sa vam paci, ja som ho videla vo fialovej a v cervenej, a potom aj cisto cierny. praveze ma akosi oslovil, ze teda toto. aj ta petrolejova je hodne zaujimava. ale seda je seda 😀 , nemozem si pomoct. mam akusi na tu sedu chorobu.

olivia31
21. okt 2013

@vafinka Ten je dobrý ja by som tiež taký brala no ten britax nemá takéto pekné farby bohužiaľ.

vafinka
21. okt 2013

@olivia31 ja som videla aj ten tvoj nazivo, aj ten b smart, a su tiez velmi pekne, nuz co. 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@olivia31 a už mate povoz doma?

olivia31
21. okt 2013

@tinkatinulka Nie ešte čakáme možno bude lacnejší 🙂 len čakáme kým sa nám ozvú.

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@olivia31 a na nete si neskusala hladat lacnejsi?

olivia31
21. okt 2013

@tinkatinulka Nechcem cez net pretože to je komplikovené keď potrebuješ servis, alebo reklamaciu ..a na predajni ti dajú náhradný kočik .

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@olivia31 no na to by som sa moc nespoliehala poznam tu obchody dost o nicom kocik ti daju zniceny..tak preto..toto je predajna v Hlohovci inak super vyber tam maju

olivia31
21. okt 2013

@tinkatinulka Jasné len mi to máme vybavené cez veľkoobchod bez rabatu môj to vybavoval v BA zo všetkym aj fusak no o o tomto obchode som už počula . No ja viem len si neviem predstaviť ostať bez kočíka keď sa pokazí niečo ....už som s toho aj znechutená počkáme a uvidíme.

vafinka
21. okt 2013

kocky, konecne som si muskatiky aspon troska dala na poriadok, a konecne poliala, uz vyzeraju ako posledne chudence. mam chut na puding, tak asi si pojdem urobit. hm.............

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@vafinka aj ja cem puding..bez cukru dakujem a vanilkovy..juj auticko vycistene aj pivnica cosi zas eupratane a už len carovnu palicku 🙂

vafinka
21. okt 2013

@tinkatinulka ej ha, sa nezdas, no toto. pozicaj ju aj mne tu palicku, aspon co by mi okna orajbala. a riadne upratala 😀 , no poslem ti pudingaca. ale nakoniec som si dala jablcko, lenivost zvitazila 😀

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@vafinka no pekne..no okna by sa aj mne už zišli umyta tak poriadne..ale nece sa mi stale daco robim aj tak nestiham vsetko som hovorila drahemu že by nam uplne 2izbak stacil..lebo teraz upratujem ako krava a stale je dade bordel hlavne ked akože "svokra" uprace tak to musim po nej lebo ona hlucha slepa a neviem ake vyhovorky ma este

vafinka
21. okt 2013

@tinkatinulka to mas tak, ked je vychcana co uz s nou. 😠 😠 😠 😠 😠 😠 no do kosa predsa 😀

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@vafinka no som zvcedava ako dopadne oslava cez vikend..juj ja nemam rada tieto masove akcie..vrrr

vafinka
21. okt 2013

@tinkatinulka a co oslavujete??? nas caka najblizsie oslava svagrovej a krsnata, takze hadam to da spolu na jeden datum. ale darcek pre krsna uz mame, len dajaku dobrotku mu k tomu dokupit.

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@vafinka ocino ma narodky takže velka..a takto to pojde až do konca roka ked budem slavit ja..a potom Oli a potom ty.. 😝 31-32-30