icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
21. okt 2013

@tinkatinulka iha, ale to mas v riadnom merku, veru, uz 30tka, ved len tod som mala 15, ufff. nuz co, cim starsia, tym krajsia, nie??? tak si riadne potom uzi oslavu.

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@vafinka no dufam že užijem idem už zajtra a nasi dojdu až na oslavu..idem vypekat potom poslem foto 🙂 alebo ti cestou vyhodim kolaciky??? 😀

vafinka
21. okt 2013

@tinkatinulka bleeeeee kolace, len si nechaj. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to ja vcul take nemusim. fujky ale ozaj.radsej by som si ja dala masko a knedlu 😀

tinkatinulka
autor
21. okt 2013

@vafinka no na vecerne pohostenie bude ovarove koleno a kysla uhorka a salt..može byt?

vafinka
22. okt 2013

@tinkatinulka dobre ranko moja, no ten salatik by postacil, a k tomu troska chlebika 😀

tinkatinulka
autor
22. okt 2013

@vafinka ahoj.tak dohodnuté..sak ty si za posledne tt musela aj pochudnut..ja som vcera cvicila a super,konecne som si našla cas a chuť,chýbalo mi to.do vianoc zase vo forme.jjuhu.poobede idem hore.

vafinka
22. okt 2013

@tinkatinulka moja, praveze nie, este som podla vahy na poradni pribrala2kg, ale ved ked som len lezala a jedla co by nie, len je otazne ci aj dobre vazi. ale teraz za tieto dni to dam asi aj dole. ako zjem este menej ako pred tehu. teda polovicu z toho za cely den 😠 😠 😠 😠 jedine co som si vsimla na sebe ze mi trocha ritula narastla ale vsetko mam v brusku. 😀nechi ako by som ja lietala ako straka keby som mohla. ufff. ako mi to chyba. ale dneska poobede idem tu v dedine ku kamoske aspon sa troska odreagovat.

tinkatinulka
autor
22. okt 2013

@vafinka a uz nemusíš lezat?

vafinka
22. okt 2013

@tinkatinulka ba este y som mala apon do konca 12tt, takze este tyzden a pol, ved ma mrle uz ozaj pozeru,

vafinka
22. okt 2013

tak ranajky vygrcane, ach jo, to zas bude dneska den 😠 😠 😠 😠 😠 😠

tinkatinulka
autor
22. okt 2013

@vafinka juuuj toto eee až mi je zle pri tom..mne už končí mrcha, kooonecne sajk take patoky a zrazeniny zase zo mna isli..už davam zase onopyrin lebo tie zrazeniny ma strašia..akosi zasa sustu krv mam.a idem to tu poupratovat lebo om ako lemra lina nic sa mi nece.

vafinka
22. okt 2013

@tinkatinulka chuda moja, a zenske caje nepijes??? inak ja mam doma nasuseny misi chvost, ak by chcela. skoro cely 2l pohar ci kolko toho je. este si k tomu zamiesat alchemilku a hluchavku bielu. a to je zevraj vybrone na zenske strasti. ani mne sa nece ale idem aspon cosi.

tinkatinulka
autor
22. okt 2013

@vafinka to mam aj ja doma..ja to miesam tieš..samozrejme alchemilka moja kamoska..aj mi začala už po case zase chutiet.

vafinka
22. okt 2013

@tinkatinulka ja tak, ale ked si vezems, tak ti musi krasne rast sliznica. ved ona vie, ze preco. 😀 , a preco?? lebo za dva mesiace tam bude maly kukuriciak 😀

tinkatinulka
autor
22. okt 2013

@vafinka jasne sak drahy už vyzvedal kedy budem mat plodne dni..ja ale teraz ani nemerem BT ani testy nic..prote nic neriesime a možno aj to zaberie 🙂

tinkatinulka
autor
22. okt 2013

@vafinka no lsiznica svina je krasne ked bolo treba pri IVFkach rast tak drahoty a teraz ajeeeje nadhera ako z knihy ako hovorim moja gynda

vafinka
22. okt 2013

@tinkatinulka no robi drahoty. ved musi, ale to teraz je preto je tak krasna, lebo so uz chysta na to sparve mimi, umele nechcela tak ako moja. ani neries testy ani nic ine, nechaj to tak, a uvidis, ze to dojde aj samo 😀

tinkatinulka
autor
22. okt 2013

@vafinka nie ovu testy nie..treba aj trosku oddychu.. 😀

olivia31
22. okt 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá ste sa rozbehli no nestíham čítať idem sa trošku prejsť do obchodu.

olivia31
22. okt 2013

@vafinka Vafi ja som tiež priberala takto postupne vždy dve kilá aj teraz posledne som takto mala o dve kilá viac.🙂No možno to bude chlap 🙂 🙂 🙂

tinkatinulka
autor
22. okt 2013

@olivia31 kocky len priberajte vam to neuskodi..ja chudnem takže niekedy okolo vasho porodu by som mala byt na tej istej vahe..

vafinka
22. okt 2013

@olivia31
@tinkatinulka zaby moje, dneska bude veru tazky den, furt len tyckujem , kurna. idem si aspon kupit piskoty kym bude dalsie kolo grciek ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

olivia31
22. okt 2013

@vafinka skús si kúpiť lízatká vraj existujú pre tehotné a mali by to mať v lekárni som to len čítala že to existuje . Ak budeš na tom tak, že vyvraciaš všetko musíš ísť k doktor. a pýtaj si čipky nie tabletky tie vyvraciaš a nezaberú a tie čipky su super ....nenechaj sa takto dlho radšej choď , že vraciaš a pýtaj si tie čipky.

vafinka
22. okt 2013

@olivia31 no aj som si kupila zazvorovy caj ze to pomaha na zaludok, a musim si zaklopat, uz ma aspon nenadrapuje. neboj, keby bolo moc zle, uz aj valim.

olivia31
22. okt 2013

@vafinka lebo sú tie čipky a rýchlo zaberajú netreba sa zbytočne trápiť keď si môžeš pomôcť.

tinkatinulka
autor
22. okt 2013

Bru nocku maminy

olivia31
23. okt 2013

@tinkatinulka
@vafinka Dobré ránko už straším po byte ...strašne ma bolia nohy keď nemám kŕče tak mi tŕpnu no hrôza. Varím čaj a idem urobiť raňajky zbojník v brušku je už hladný. Včera bol nezbedný kopkal celý deň ako o dušu silák je to vám poviem tak peckoval do ľavej str. až ma celý vaječník bolel boboš jeden. 😀 😝 Zážitok je to strašne milé , ale aj bolestivé ....nech už je december dievčatá . 😒

vafinka
23. okt 2013

@olivia31
@tinkatinulka ahojte kocandy moje, dobre ranko. ja som po vcerajsku totalne vysilena, grckala som cely den, nic sa vo mne neudrzalo iba horko takzko caj. tak aspon to. no oli, bud stastna, ja viem, uz sa ti to zda asi aj nekonecne dlho ale uz to mas len za par, prakticky.maly si robi miesta, ved uz je to riadny valibuk, budes mat co tlacit.tes sa na malickeho.

olusam
24. okt 2013

@olivia31 neboj moja,hned tu bude dec.,ved uz na bud.tyz.je november.Uz si zbalena do nemocky??Bolo by fajn sa stretnut,tak daj vediet ako v sobotu.O 14h musime byt tam.

olusam
24. okt 2013

@vafinka joooj,to mi je luto,len si skus pohladat tie lizatka,mozno pomozu 🙂