icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
24. okt 2013

@olusam No asi neprídeme môj je preč a ešte nevie ci príde v piatok, alebo v sobotu 🙂 ....a nedá sa ti niekedy prísť do ZV , že by sme sa tam stretli? Inak niekedy mám taký deň, že by som aj na kopec vyliezla alebo cez kozu skákala. No a inokedy zasa nemôžem ani sedieť ani stáť ani ležať no hrôza . Alebo v noci buď spím ako medveď alebo sa len prehadzujem a straším v noci po byte no hrôza 😀 😝 ☹ ....som šťastná, že som tehotná hlavne keď ma kopka no úžasné 🙂 ale už by som ho chcela mať doma a pozerať sa naňho celý deň 🙂 🙂 🙂

vafinka
24. okt 2013

@olusam no moja, je mi ozaj hrozne, furt len grcam. skoro nic sa vo mne neudrzi, bola som v lekarni sa pytat, co by mi pomohlo, tak len dieta.a max matovy caj, fuha hadam to dajako vydrzim

olivia31
24. okt 2013

@vafinka no dieta ale nie dlho preto ti hovorím, že musíš ísť k dokt. nesmieš príliš dlho takto fungovať ohrozuješ bábo choď k dokt. nech ti predpíše tie čipky. zbytočne sa trápiš .🙂

vafinka
24. okt 2013

@olivia31 moja neboj, ak to bude zle, ja pobezim, no co uz. ale teta mi zatial dobre poradila. zemiaky sa zatial udrzali a aj puding. 😉

tinkatinulka
autor
24. okt 2013

Bru nocku kocky..nemam čas sem chodit..ale aj vy máte toho az az.dnes 3 toorty..vrr a praca k tomu.

vafinka
25. okt 2013

@tinkatinulka ahoj moja, co rozbiehas novy biznis??? vedsom si vsimla, ze si tu skoro vobec neni. ☹

olusam
25. okt 2013

@vafinka ved to,len si davaj na seba pozor,ked som bola v nemocke,bola tam aj jedna baba,co tiez stale vracala....nic do seba nedostala.ale ked puding a zemiaky ostali...tak v poho 🙂

vafinka
25. okt 2013

@olusam dneska uz ostali aj spagetky, sice polka ranajok sla von, ale uz sa to lepsi, aj mi je cosi lepsie. hadam, uz mi to ustupi

olivia31
25. okt 2013

@vafinka
@olusam
@tinkatinulka Dievčatá tak tu to nejak zosmutnelo tu celý deň nikto nenakukne. Fňuk ☹

tinkatinulka
autor
25. okt 2013

hpojte babeny tak u mna nioc nove dnes 7 den mrchy a konecne koncime nekonecne toto bolo, poviem vam že aj erialu spotreba hyg. materíalu rastie..hihihi vypekala som skoro 4 dni v kuse, foto poslem asi až pondelok..ale 3 torty a 7 kolacov no ajeeeeje bola makacka.a popri tom aj kadeco nove a biznis..ae chýba mi moj drahy kedže ja som u nasich.

olivia31
25. okt 2013

@tinkatinulka Moja šikovnica a čo si ty ideš otvoriť cukráreň 😀

tinkatinulka
autor
25. okt 2013

@olivia31 no mozno aj tam dojde len potom neviem naco mi je vysoka skola 🙂

olusam
25. okt 2013

No,ja skoro cely den prec a teraz ma dorazila prechadzka so psom,tak ideme spat.
Oli,uz dufam,ze sa nejak dohodneme a podari sa stretnut 🙂 dam info ake to zajtra bude😉

olivia31
25. okt 2013

@olusam Ok čakám podrobne informácie škoda, že to nevyšlo bolo by to fajn no môj manžel ešte ani teraz nieje doma. 😒

olivia31
25. okt 2013

@tinkatinulka No nikdy nevieš aký to bude prosperujúci podnik a využiješ aj svoje vzdelanie. 🙂

tinkatinulka
autor
25. okt 2013

@olivia31 no ja by som profimamouu chcela byt.

vafinka
26. okt 2013

@tinkatinulka
@olivia31
@olusam ahojte kocky, no veru, bolo to tu par dni ako po umreti posledneho psa. ja sem aj cez den nakukam, ale ked tu ani prd ani trt, tak co tu budem. 😀 inak dneska to vypada na krasny dnik, 😀

tinkatinulka
autor
26. okt 2013

@vafinka no vonku bielo tak uvidime,dnes oslava ☹

vafinka
26. okt 2013

@tinkatinulka pana beka, uz zas oslavujete? teda toho mate 😒 😉

olivia31
26. okt 2013

@tinkatinulka Ja viem zlatúšik budeš naj super profi mama ver mi čoskoro 🙂 🙂 🙂 ani nebudeš vedieť a bude to tu .🙂

vafinka
27. okt 2013

@olusam
@tinkatinulka
@olivia31 dobre ranko zenicky, 😀 dneska bude ale asi ozaj vonku pekne. co budete dneska porabat??

olivia31
27. okt 2013

@vafinka Ahoj no dnešní deň začal tak že o 7.30 nad hlavou randál sused je jak od včera jeb... rádio na plné guľe...a včera od rána trieskal do podlahy a už neviem čo tam prerába pretože pred 3 rok. robil celú kupelňu aj podlahy tak akože nechápem 😠 😠 😠 ...no včera som mu povedala, že musíme ísť preč, že ideme zblázniť a on nič .....no a dnes ráno hudba na plné guľu. 😠 ....dnes asi na cintorín 😝

vafinka
27. okt 2013

@olivia31 chuda moje, no ja sa chystam von aspon na malu prechadzku lebo sa uz doma scvoknem tiez. 😀

olivia31
27. okt 2013

@vafinka Včera sme museli odísť z domu na chatu lebo by som fakt zbláznila.

tinkatinulka
autor
27. okt 2013

ahojte kocky takže už sme doma ammam asi 3 kila navyse nakolko jedlo bolo viac nes uzasne zajtra vam dam foto torty 🙂 mam este v chladnicke ale zajtra pekne pan Dukan aby mi tazoba zo zaludka odisla. ale nedajte si pecene kolena rezne..sak tattove okruhliny riadne sme sa zabavili no proste super a potom u na stavbe dneka zase daco porobene. vybalila som veci a idem kuk telku.zajtra gynda moja mrcha prekonala vsetky rekordy..8 dni krvacania no aj kona vela tak idem aj na sono.🙂

olivia31
27. okt 2013

@tinkatinulka Ahoj tak super aspoň si sa odreagovala 🙂 ...zajtra držím palce aby bolo všetko ok.

vafinka
27. okt 2013

@tinkatinulka ej ha, marha. si uziva posledne razy 😀 si sa mala teda, kasli na kilecka, hlavne ze si si uzila. neboj zbavis sa ich 😉

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

Juj kocky take divoké sny mávam,asi mi uz hrabe..ale sak bude lepsie. A vy ako ? Tento tyzden oki na materskú? A vafi nt čko? Alebo som mimo diania...

vafinka
28. okt 2013

@tinkatinulka ahoj zlatko, co buntosis?? jasne, v stredu sa ideme pozriet na nasu kukuricku, tak som zvedava, co ma nove. co sa ti snivalo?? aj mne sa snivaju totalne voloviny, dneska sa mi snivalo. ze bola vojna, ze som sla do nejakeho koncentraku a robila som niekomu tam sluzku, dajakej generalke. ty kokos. chcela som ujst ale nedalo sa. lebo som mala na krku obojok ako psik. 😀 , sme sialene dve 😀

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

@vafinka ja mám este starý čas..ja stale o babetkach ale take divne..vzdy tam placem..ale uz idem upratovat..6 dni u našich a tu je chlievik..ovik