icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
28. okt 2013

@tinkatinulka ale neboj, ono dojde, aj samo. hm?? no bezkaj robit poriadky aj ja idem.aj ked sa mi taaaak nechce. a to este aj pojdem do obchodu, vrrrrr. aspon sa troska prejdem a potom tiez ma ocakava zehlicka. 😠 😠 😠 😠

olivia31
28. okt 2013

@tinkatinulka
@vafinka Ahojte dievčatá tak tie sny to mám aj ja aj túto noc sa mi snívali no aspoň som sa vyspala dobre. No včera sme mali teda deň najskôr nám 500 metrov pred pumpou došla nafta pretože môj manžel nie nie potom natankujeme to ná dójde no smola prvý krát sa nám to stalo.🙂 zážitok 😀 a potom bola ešte u nás svokra a išla som ju odviesť a jeden blbec nevie ako sa jazdí tak sme mali malú potíčku chuj jeden 😠 no hlavne, že som dobrý šofer a nič sa nestalo.🙂

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

@vafinka no umyte podlahy aspon na jednom podlazi..juhuuuu a dala som aj prat..svokra kuka ako puk preco beham ako sialena po dome ale nechat ich samích doma haha..idem este dat povysavat toho mojho fesiho 🙂 inak super vecicka. musim sa dat este dokopy a potom smer mesto 🙂 musim ist do dakeho bio obchodu zase nakupit tie moje sracka jedla lebo vcera bolo tutu muto a ked ma drahy chtil za rit tak ma až zamrazilo..ja som asi už týmnto smerom postihnuta ale treba mi..vafi kedy dame kavu?este grckas?

olivia31
28. okt 2013

@vafinka Vafi až od 11.11 ma vypíše na matersku bože už sa to blíži včera som mala takú silnú kontrakciu no hrôza 🙂 máme sa načo tešiť 🙂 ....idem na nákup ovocia a zeleniny.

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

@olivia31 no siferovanie v dnesnej dobe des..ja som vcera isla celou cestom z PB na Klak za takým debilom..isiel ako opity som sa ho bala obehnut lebo lietal na ceste no hruza..a bol to chlap PD znacka..

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

@olivia31 juj dala by som si ovocicko ale idem ja pekne nakupit 0% tuhu bielkovinky..a dopukim Ccko v tabletkách 🙂

olivia31
28. okt 2013

@tinkatinulka No pekne sa stretávate a so mnou sa nechcete pekne ja aj porodím a ma neuvidíte? Smutné 😒

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

@olivia31 no ale sak ty si PN nie? púreto som sa pytala kedy budes na materskej..kedy mas cestu do ZA alebo pobliz?

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

@olivia31 boli sme spolu 1x..potom si Vafi otehotie len tak a pre jej grcky nic z toho..hihi ale strandujem len ked idem od nasich tak ju mam cestou blizucko 🙂

olivia31
28. okt 2013

@tinkatinulka No tak len si nakúp to po čom tvoje srdiečko túži 🙂. Inak už nám bol zamerať skriňu tak čoskoro vám nafotím izbu a pošlem keď to už bude všetko tak ako má.🙂 No šofér na ceste dnes málo ktorý sa nájde normálny všetci sú bezohľadní žiadna slušnosť.🙂

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

@olivia31 tesim sa mocc neboj bude skrina naukladas ozehlene vecicky dojde kocik a nanazdas sa bude prvy sneh a maly na koni k vám 🙂 juj ale to rýchlo ubehlo..teda spon mne určite.

olivia31
28. okt 2013

@tinkatinulka No pekne aj tak 😒 mi asi ešte pôjdeme do BA ale len na otočku no neviem kedy a neviem či tú cestu zvládnem.....inak už mávam občas aj bolesti už mám len 58 dní do pôrodu dievčatá to tak beží.🙂

olivia31
28. okt 2013

@tinkatinulka Strašne rýchlo prebehol tento rok neskutočne 🙂 dúfam , že ten budúci bude pre teba ten lepší a hlavne úspešní ja v to verím a to ti prejem úprimne .🙂 ....aj teraz ma bolí spodok bruška neviem ak ma to bude takto bolieť tak pôjdem k môjmu dokt.🙂

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

@olivia31 no ak to bude pretrvavat tak radsej chod drobec teraz riadne rastie aby netlacil na nieco co nema..no vylož nožky a asi vela vody

olivia31
28. okt 2013

@tinkatinulka Veď prave no teraz je to dobré , ale on vie, že mávam kontrakcie no dokt. povedal, že zatiaľ je to v poriadku pokiaľ to nieje častejšie ako 5 až 6 krát za deň tak uvidím no nebudem určite riskovať ak sa to zopakuje aj dnes tak zajtra pôjdem.

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

@olivia31 ja som bola v tom že kontraksie take tie akoze predsacne su až tesne pre koncom..sak ty si teraz v 33TTnie?

olivia31
28. okt 2013

@tinkatinulka Ta sú , ale aj skôr moja kamoška bola až od 20 tt až do 37 stále bombardovaná kontrakciami a viac v nemocnici ako doma. Aj doktor mi povedal, že je to preto , že sa maternica pripravuje na pôrod ....no teraz to už je silnejšia kontrakcia ako pred tým ....inak ja to mám už asi 4 tt dozadu .🙂 No uvidím čo bude.

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

@olivia31 no pekne tak zase som o daco "mudrjesia" ja som volala dr. a mam dojst až na 13,00 tak apson pobeham mesto trosku.už sa sused ukludnil? a inak akona chate?

olivia31
28. okt 2013

@tinkatinulka Sused runtuje od rana aj včera....no na chate sme boli v sobotu chlapi hrabali lístie ešte čo zostalo a my sme robili kytice na hroby .....tak si to uži v meste idem do toho obchodu zatiaľ pa daj info čo ti povie doktorka.🙂

zuzinkabluzinka
Odpoveď bola odstránená
vafinka
28. okt 2013

@tinkatinulka ahoj moja, no konecne uz nie, ani vcera som negrckala ani dneska, juchu, uz mi zacina byt ako cloveku. teda este sa mi vie potocit dobrezaludok, ale uz je mi lepsie. no neviem kedy dame kafco. podla teba.

vafinka
28. okt 2013

@olivia31 oli, to nie jeze sa s tebou nechceme stretnut. to by sme sa aj my museli na teba hnevat, ze sa stretavas s olusam. byvame kusok od seba tak ako vy dve. vtedy to bola nahoda ze na rychlo. hm?? moja. len aby si uz nerodila, ej ha. len uz radsej riadne oddychuj. uz to nie je sranda. za 2tt uz mozes porodit. ved to uz budes v 35tt, ze?? uz to mas za par ozaj.

olivia31
28. okt 2013

@vafinka No my sme sa stretli len v Martine asi tri krát keď sme tam chodila ...a nejak teraz sa neviem stretnúť 🙂 .....no dúfam, že ešte to nebude nechcem vo 8 mesiaci to nie len nech tam čuší ....ak sa to zopakuje tak zbehnem k doktorovi 🙂

vafinka
28. okt 2013

@olivia31 no vidis, 😀 , len mu pekne dohovaraj, ze nech sa este ven netisne. este ma par tyzdnov cas, a vyhroz mu. hadam to zaberie 😀 ved si uz musis robit vcul autoritu 😀 , ale radsej neriskuj, ak ta bude stale boliet, radsej chod. co ak si nahodou uz otvorena.

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

Ahojte kocky uz som doma..gynda má obhliadla z kazdej strany..vrr nemam rada..vraj horm. Nerovnováha..pnkujeme.este aj dnes trošku krvy.mám čipky.ale folokul na ľavom vajecniku..má 12 mm..10 dc.

vafinka
28. okt 2013

@tinkatinulka ihaa dobra kurka, len pekne znes vajko 😀

tinkatinulka
autor
28. okt 2013

@vafinka no zase rastu tie malé mrchu takze veľký je úspech.driling sa mi opakovat nechce..tým ze som doma nutene tak aj geneticky materiál oki.

olivia31
29. okt 2013

@tinkatinulka
@vafinka Ahojte kočky ako sa vám darí Vafi už ti je lepšie ...Tinuš tak je to ok všetko bolo v poriadku páčila si sa dokt. 😀

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@olivia31 no po dlhom case mi robila aj vysetrenie a ja to neznasam ja mam otocenu maternicu a aj tak tam nikdy nic nenajde iba povedala že aky pekny krcok, na sone boli male foliky..takže moje PCO sa prebudza a na lavom sa zacina tvorit dominantný..ale davala som si teraz inofolic iba 1x denne aj to nie vzdy a hned to je vidno takže kazala zase nasadit 2x denne..lebo potom sa mi ovulka posuva dalej..kedže som doma tak drahy povedal že nemilosrdne ma musi každý druhý den pomilovať lebo inak to nejde 😀 😀 😀 a ty ako ? ides k tomu dr?a kedy mas poradnu?

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka ahoj moja, dufam, ze ti infolic pomoze, to je sen, ze sa ti zas uz pomalicky vracia, a to iba na jednom vajecniku, ci aj na druhom?