icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
29. okt 2013

@olivia31 ahoj moja, no uz mi vcelku zacina byt ako cloveku ale po jazde s mojim v aute je mi zas zle. on ide ako tank 😠

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@vafinka no oboch to už je naposledy iba na lavom a už aj pravy strajkuje..takže teraz ma moja dieta pozenie vpred aby som tej mrche nedovolila zase si tam robit sarapatu.je to nefer ..ale co už.dala som drahemu dokupit dalsie balenia,sak už som za to dala majland a to nehovorim o profertile..by som aj na krasnu dovolenku mohla za ti ist..sak budem na materskej 🙂 sak letne babo bude oki 😝

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@vafinka by ta mal vozit 20tkou sak ste dve tak opatrne a tam u vas same zakruty 😎

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka ty brdo a co nosifol, je to vlastne skoro stejne. ale ma samizda cosi insie zlozenie, ale zas je kundrak jeden drahsi. mas pravdu, je to nefer. ale neboj, teraz je tam vajco ako ma byt a coskoro sa bude u teba hniezdit. boze moj, mne tam svieti na pocitadle ze 191 dni aky sprosty vtip 😲 ja si furt myslim, ze mam furu casu

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka ved som mu povedala ze teda ide strasne ako so zitom 😠

zuzinkabluzinka
Odpoveď bola odstránená
olivia31
29. okt 2013

@tinkatinulka Tinuš užite si to každý druhý deň božeeeeeeeeeeee ja už neviem ani čo to je....tak to určite zaberie verím tomu a prajem vam to .🙂 🙂 🙂 Nie nešla som k dokt. je mi fajn prešlo to v tomto čase je to už normálne mávam také dni, že dva dni som ko a potom mi je tak, že ani neviem, že som tehotná 😀 ak by sa to zhoršilo hneď frčíme..... do poradne idem 11.11 .

olivia31
29. okt 2013

@vafinka No tak to je už na dobrej ceste pomaličky ti to ustúpi len si musíš počkať 🙂 ... neboj ono to prejde len postupne aspoň u mňa to tak bolo v aute bolo aj mne zle .

vafinka
29. okt 2013

@olivia31 vies, ked si karujem sama tak budis, ale nie s mojim ,to sa musim este doma potom 2 hodky stabilizovat, aby som to predychala. a co budes dneska robit??

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

😀 😀 NO kočky tak ja si ten sexik aj za vas užijem 😀 kedže vy nemožete..hehe 😅 a inak kde su babeny? @lenocka004 @mili78 @olusam ..sa neukažu..a žiadna nova kočka do partie sa nehlasi? sak ja tu budem strasit snad sama?

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka 😀 😀 uzi ved uz aj ja budem moct od stvrtku len tak na laita sexovat 😀 😀 😀 ja si pripadam uz ako panna po tom vsetkom 😀

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@vafinka haha ty zabudni na take..ved este nedavno ti bolo zle a brusko bolelo tak si este pockaj..ja som lezala v nemocke s kockou co prave po sexe v 11tt zacala krvacat a primar jej povedal ze ma uzlik muzovi na vtacikovy uviazat až do sestonedelia

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chiii ale ved od stvrtka uz zacinam 13tt, tak mi moj povedal, ze ak uz bude mi fajn, ze tak uz mozeme ale len tak ze na kustik, nooo. ved mi dopraj. 😀 no ono je otazne ze ako sa mojkosili, vies, ked uz sa uz riadne rozkokosis, tak si prestanes davat pozor.

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@vafinka sak prave že to bolo len take akože ze si ani neužili poriadne a vidis praskla daka cievka a bolo to..ja viem chyba ti to sak moj teraz nemal 9 dni a už chodil ako nosorožec funil a zduval sa tak som mu musela otvoriť ventil 😀

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka moja, my sme uz neto mesiac aj cosi, tak si to predstav 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@vafinka že 13tt??? božinku ale to letiii

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@vafinka mesiac? ja som mylsela že odvtedy co ste zistili že ste tehu..sak ti už bolo vtedy zle..ty jedna

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 no ved sme si davali riadne bach na zaciatku, neboj. bolo mi dovolene od dokyho ale zatrhol po krvacani a bolestiach.tak odvtedy som ako mniska. ved tam mam isto uz aj riadnu pavucinku. no ani mi neverav. leti to ozaj riadne.

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@vafinka aka pavucina??? hihi sak doktor ti sonom prevetral 🙂 teraz ti už bude cez bruško 😝

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka dufam, teda ak zajtra ho uz bude dobre vidiet cez brusko ak nie, tak zo spodu. som zvedava, ci uz bude aj vidno ze na co sa to male crta, ci na vajciaka ci cikulku 😀 a toto sono sa robi ako 2d ci 3d?

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@vafinka ked som bola so segrou tak aj 3D dal takže sme ho videli z každej strany a kludne ak bude dobre otocene tak ak to bude chlapec tak je to vidiet..🙂 ale želala by som ti skutocne dievcatko 🙂

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka ja som fakt zvedava, ak mojho pustia dnu, tiez by sa chcel kuknut. dakujem moc, nech uz bude cokolvek, len nech je to male vporiadku.

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@vafinka to by asi mal v Za je to samozrejmost 🙂

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka no moj to robi u seba ma 2ambulancie, a bude to robit v tej druhej. tak tam by ho mohol pustit.

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@vafinka len mu zober vrackovky lebo bude plakat od stati aked drobca uvidiii

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka tak to budeme dvaja bucat

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@vafinka sak ty si to este stale nepripustas že sa niečo deje že?

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka no presne, iba vidim, ze mi brusko rastie, je mi zle, ale to ze za par mesiacov uz budeme 3 mi teda voobec nedopina, to ze si mam este kupit pre male vybavicku dajaku to ano. ael to ostane to nie, veru. je to take zvlastne,

tinkatinulka
autor
29. okt 2013

@vafinka a kde mame foto???? teda bruška už musis mat pekne gulate po utosi teda hlavne 🙂

vafinka
29. okt 2013

@tinkatinulka moja, poviem mojmu nech mi spravi foto. no mas pravdu, brusko mam riadnu gulku ako ine kocky v 5-6meisaci 😀 a aj ritku mam pardnu a stehienocka jedna basen 😀