Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka moja, no veru, do toho kopca co tu mame, tak budeme mat ritky aj jaaaaj. budeme ako laaanky.ja viem, minule som nasla na nete ze co a ako, bolo to tak krasne rozpisane tyzden po tyzdni. tak hadam, ze ked uz douzivam utros, tak prestanem sa tak nalievat a priberat.
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/oblece...
toto je take krasne, len skoda, ze to nemaju v inej farbe, ach jaj. hned by som to objednala
@tinkatinulka ....Tinus neboj, ja jedina tu ostanem ako inventar :D
@vafinka zajtra budem na teba mysliet.
@tinkatinulka dakujem moja, som objednana az na pol 4tu, a domov pridem az vecer, pretoze este ideme po rodine a mame aj dajake vybavovacky a este chceme ist aj na nakup. potom ti vecer napisem. papa moja a dobru nocku
@vafinka budem čakať 🙂
@tinkatinulka ahoj moja, ako ??? ja dneska divoka noc, ani spat, ani lezat, ani jest, vrrrrrrrr. to je zas za den, kua, co ides dneska porabat?
@vafinka dneska hadam zase daco do prave a vecer chcem robit vence na hroby..a prave ma vytocila svokra lebo ked ona nieco chce tak hura hned musime vsetci skakat ako ona ce..ale nebudem sa rozculovat.
@tinkatinulka no toto poznam, ja to robim tak, ze tej mojej zhubujem a basta. 😀 uz sa s nou neserem. 😀
@vafinka no ona si mysli že ked pleskne dverami ze vsetko vyriesene ale vo mne sa to dusi este pol dna..a pritim ja za to nemozem..nemozem sa rozkrajat aj ked asi by viac ludi tave toto chcelo.
@tinkatinulka moja, no presne. ta moja sa zduje a ju mam na salame. hadam mi nebude rozkazovat, to ja si zas nenecham brnkat po nose. a taku este nehrali a ani hrat nebudu.vies, len si tolko nepripustaj k srdcu aj ked sa to neda.
@vafinka no ved po dlhom case zase sak vies..ale ja už ani neviem co jej mam povedat kedže ona vybuchne ako sopka na draheho v pondelok ziapakla ako splasena hus..ale nestarala som sa do toho on jej nic nepovedal a ona zse ofuky ako svet..
@tinkatinulka ja tak, madam dokonala zas mala svoj den a svoje dni, uhaaa. mas to s nou ozaj vesele teda vy dvaja a tvoj drahusik co na to povedal?
@vafinka no pohresil si a povedal že kašlat na nu nech sa zduva a zase raz len pre svagra..lebo jej milacik je nedotknutelna osoba v jej ociach..vybavuzje zaneho ako za male decko
@tinkatinulka pocuj nie su tie nase svekry sestry???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka no ta moja ma brata ale sestra jej zomrela ale možno sa reinkarnovala do tej tvojej 😝 ale nie sranda ale asi by sme ich mali dat dokopy a možno by sa ukludnili .
@tinkatinulka zly napad, to by vzniklo duo jezibab 😀 😀 😀
@vafinka videla si tento???? 🙂 339 €/2kombinacia
@tinkatinulka na obrazku ano ale nazivo nikde , nikto ho tu nema na okoli. ani v meste som ho neviedela. hm. len aky je nazivo.
@vafinka ja som ho vodela v tej ruzovej a bol strasne chutnuckyyyya ma super kolesa
@tinkatinulka no nevyzera zle, ma taky nezvyc dizajn, ale ozaj chutny. no ako vidim, musim obehat vsetky predajne naookolo. chi 😀
@tinkatinulka zlatko moje, tak ja sa uz idem pomaly namalovat a cakat na mojho a mozeme vyrazit. juj, ale som nervozna. papa zatial a vecer ti napisem
@vafinka drž sa a kašli na malovanie..sak ty mas vymalovane bruško teda budeš mat od toho gelu 😀
ahojte kocky prave osm dovarila:lekvarove tasky s makom a hrachova polievka..date si??? juj ja by som si dala ale sak aj to pride ja tie svoje bielkoviny pekne papakam a adneska dalsi trening..juhu vcera som sala 45 min a citila som sa neskutocne dobre..ale dnes pridam par minut na orbitacku aby som sa riadne zapotila 🙂 vafina je teraz na sona a oli kde si?
@tinkatinulka ahoj mja, no uz sme doma, nt dopadlo dobre, sme v norme, tak som happy ako mala. videli sme drobca aj v 3d, krasny zazitok, asi driemkalo. aj moj sa bol kuknut, a vyteseny ako patkorunka. 😀
@vafinka tak supeeeer a ake je velke malo by mat cca 6 cm nie? tak super nech si spinka sak si este uzijes ked bude kopkat a natriasat ti bruško. a ako ti robil sono? cez brucho? a ako u krsniatka už ste priznali farbu? a kupili ste si daco pre babo ked je vsetko oki ja ti poslem ked budem u nasich alebo cestou donesiem lebo vsetko mam tam.terim sa moc z tebaaaaa.
@tinkatinulka ano, nasa kukurica ma 6,34cm od hlavicky po ritusku, bolo ho uz krasne vidiet cez brusko.no robil mi ho aj moj doky a este tam bol jeden,s nim a vsetko krasne vysvetlil.no rodina to uz vie odvtedy co som musela ist do nemocky, ved ten pupik uz nemam sance zakryt 😀 , neboj svrbili ma dneska prsty ale este chcem pockat na to druhe sono ci bude malicke ok, a potom uz zacnem. 😀
@tinkatinulka rano popiseme, idem sa okupat a kukat panelak 😀
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte, co nove? Ja som sa odvtedy co som sa vratila z PN v robote nezastavila. Zajtra mam pohovor so sefom co dalej lebo toho uz mam plne zuby, vrrrrr.
Vafi dufam ze je vsetko OK . Tinka co nove?
Inak vymakli sme super akciu na vikendovy welness pobyt v Tatrach,sa tesim ako mala. Ja som na tie welness zatazena 🙂

@vafinka sak ale tak to ma byt aby to tvoje telo este tých 196 dni vydržalo tak sui robi zasoby..neboj ked bude denne tlacit kocik do kopca u vas na ulici tak to pojde pohoda