icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
30. okt 2013

@lenocka004 ja nič nove..

olivia31
30. okt 2013

@lenocka004
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte dievčatá nedá sa mi sem cez deň nakuknúť bo môj tablet je det aj počítač tak len takto keď môj manžel prídem a dá mi jeho počítač. 🙂 No dúfam, že sa mi podarí naštartovať ten tablet...Vafi tak už to bude len dobré ešte je to pred tebou hlavne do toho 20 tt si dávaj pozor a opatruj malú kukuricu . Ahoj Lenočka tak si to užite určite vám to dobre padne a načerpaj silu a energiu do ďalšieho roka. 😉 😉 😉 Tinuš ten obed bol super škoda, že si tak ďaleko .

vafinka
31. okt 2013

@lenocka004 ahoj moja, mas to teda ozaj ako sa vravi viac nez dost, asi to kvoli tomu aj ze vam vyhodil kolegu. no male zatial vyzera byt ok, aj prve testy co sa robia v 12tt dopadli dobre. tak je len s malickou dusickou dufam, ze nase male bude zdrave.
juj, aj ja by som brala dajaky velnes. ochhh.

vafinka
31. okt 2013

@olivia31 a ja som sa uz zlakla, ze sa ti daco stalo. po tebe tu ani nohy ani ruky, ani ruchu.ved ked sa ti bude dat, tak sa pripoj 😀

vafinka
31. okt 2013

@olivia31
@tinkatinulka baby, ja som sa vcera skoro pochcala z toho mojho chlapa. ked sme boli vcera na tom sone, tak tam mali 2 obrazovky, na jednu som kukala ja a moj, do tej druhej, priamo dokymu na monitor, ked sme male najprv prekukli v 2d a potom sme to dali do 3d, tak moj kuka a zavali ze toto je chlap, ja to uz vidim. vsetci do vybuchu, a doky mu vravi, no takch salamunov by sme potrebovali a moj doky mu na to vravi, hm mate 50percentnu uspesnost. ja som sa skoro z neho pocurala, najprv vazny postoj a potom taka hlaska. 😀

tinkatinulka
autor
31. okt 2013

@vafinka pekné od neho ze vidí aj to čo neni..haha

tinkatinulka
autor
31. okt 2013

@vafinka ty uz si vsugeruj do hlavy ze drobec je oki,a uzivaj ked uz negrckas!

vafinka
31. okt 2013

@tinkatinulka ze aj aj som sa smiala, ale podla fotky zo sona z toho 3d, mam ten dojem, ze to bude cely tato. uz aj nostek tak vyzera podla neho. 😀

vafinka
31. okt 2013

@tinkatinulka juj moja, ja si to vravim furt, ze male je ok, snazim sa na to nemysliet, ze by mu mohlo cosi byt. no to grckanie je take otazne, vcera som musela lezat nehybne do 8smej a by som sablu nedala. uz je je mi sice omnoho lepsie ale furt je v zaludku zapnuta miesacka na system ci moze byt ci ne

olusam
31. okt 2013

Dobre rano,ja teraz ani velmi doma nie som.Vcera som bola na internom,nastastie tam bolo vsetko ok a chodim doucovat,teraz sa mi ozvali rodicia🙂
Inak tinus,ak ti treba,mozem ti predat cele balenie inofolicu.
Vafi,drz sa,uz to bude coraz lepsie a 2.trimester si budes uzivat😉

tinkatinulka
autor
31. okt 2013

@olusam dakujem moc ale vcera mi drahy kupil 🙂 ale ked budem potrebovat dalsiu davku tak napisem 🙂 ja už na nom ficim skoro rok 😝

vafinka
31. okt 2013

@olusam diky moja, prave som zacala 2trim s grckanim na oslavu, vrrrrrr. ale verim, ze uz bude dobre. a co doucujes??

tinkatinulka
autor
31. okt 2013

@vafinka inak vcera som hackovala o sto dusi a njeka vsetko modre..zeby ten tvoj muz mal predsa len pravdu? 😲

tinkatinulka
autor
31. okt 2013

inak kocky ak sa nudite dneska idem malovat garaz a aj tam popratat lebo tam je hotovy prevrat a drahy ked dojde tak už len male dekoracne upravy a konecne možme zlikvidovat aj zvysnu zelen z dvora a okien a pohnojit zahradku..a stale je co robit..pomoooocc sak ja som PN 😀

vafinka
31. okt 2013

@tinkatinulka no veru , neviem neviem, ci ju ma, nechsa divam ako kolvek na foto a ani ja som tam nevidim pindika. hm, pockame si este 8t, a pak sa uvidi. ci mu odrastie 😀

vafinka
31. okt 2013

@tinkatinulka moja, ty mas pracovnu pnku, ja z teba umrem, ty si poradis vzdy 😀

olusam
31. okt 2013

@vafinka neboj,bude dobre🙂 doucujem anglictinu,aby som nevypadla z cviku 😀

olivia31
31. okt 2013

@vafinka Ahoj no môžno mal pravdu a videl tam malého pinďúra 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nechajte si to do toho 20 tt tam vám to povie už presne čo to je 😉 ...tak ste sa aspoň pobavili však to muselo byť milé 🙂 . Zlatko neboj prejde to no no nie zo dňa na deň a inak mne aj teraz občas je blbo a vracia sa mi grcka do hrdla no hnus ....ono to prejde ja som to takto mala do toho 20 tt aj kamoška a zober si, že ona čakala babu a ja chlapa a tie isté tehu .problémy sme mali. 😉 Držkaj sa neboj nič to zvládneš najhoršie máš za sebou. 😉

vafinka
31. okt 2013

@olusam ja tak, aj ja som chodila na ang, len ja som taky pripad, ja sa dokazem naucit po istu hranicu a ani za pana sa uz pohnut dalej, 😖

olusam
31. okt 2013

@tinkatinulka joj,aj ja by som sa rada naucila hackovat,aj som zacala,ale nejaka som mantava do toho....☹

vafinka
31. okt 2013

@olivia31 no ja dufam, ze to prejde, uz ozaj, aj moje segry, ked boli tehu, ci cakali chalanov , ci baby, tak robili furt leva do zachoda. 😀

olivia31
31. okt 2013

@olusam Ahoj ešte ste stále v K alebi si už presťahovaná? Ak by mal ten môj cestu tak by sme sa mohli stretnúť.

olivia31
31. okt 2013

@tinkatinulka Čo dnes bude na obed ?

olusam
31. okt 2013

@vafinka no ved aj ja,na rovnakej vlnovej dlzke,to co viem,stale opakujem dookola,ved na zakladke mi to staci🙂

olivia31
31. okt 2013

@vafinka Ako ja osobne si tiež myslím, že je to jedno čo čakáš každá žena to prežíva uplne inak . Len sa napapkaj to čo ti ide na chuť a čo znesie tvoj žalúdok ...ja som skúšala vždy niečo nové a podľa toho som vedela čo môžem a čo nie.

vafinka
31. okt 2013

@olusam no to ano, ale keby moja palica pustila , rada by som sa dakedy v buducnosit prehupla do kolonky pokrocila. 😀

olusam
31. okt 2013

@olivia31 ahoj,uz v K.nie sme mesiac,ale kebyze ma cestu muz stadial,dosla by som.Inak 12.11.aj my mame MT 🙂

vafinka
31. okt 2013

@olivia31 no presne, ja tiez tak si myslim, mozem mat 4tehu za sebou, cio dve 2dievcata, ci 2chlapcov, ale aj tak je to reakcia tela na hormony a tehu. kazda to znasame uplne inac. zavidim tym babam, co ani nevedia ze su tehule

olusam
31. okt 2013

@vafinka no nie zeby som sa vtierala....ale ja som take stavy nemala....neviem,cim to je...mozno ma to este caka 😎

vafinka
31. okt 2013

@olusam no to bud rada, vzdy ma to stvalo a citila som sa ako tukan. ze nie a nie prekrocit istu hranicu 😖 ale neva. snad raz to dam