Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 krasneeeee no sikula je z teba 🙂 ja som vcera zacala strikovat ale taka som bola unavena že som to odložila neviem akosi na nic nemam naladu tak idem sa pokusit konecne daco vyprodukovat.
@tinkatinulka Ďakujem ešte keď do šijem ten kabát tak pošlem.
@olivia31 no tak potom super si pokial mozes lebo posledny tyzdne budu tazke budes len funiet a prevalovat sa na gauči 😝 a vafinka je kde zase? asi sa zase stiska s misou 😀
@tinkatinulka Už teraz fučím no snažím sa hýbať 🙂 ...no asi je chúďa zasa niekde v blízkosti wc , ale niečo má určite nakukne.
@olivia31 juj este nefuc este mas 7tt pred sebou 🙂 a už vanocne dsarceky mas? lebo to už bude drobec na svete 🙂
@tinkatinulka Iba dva malé jeden pre manžela a jeden pre sestru no musíme teraz čo to pokúpiť...Tinuš fučím ledva pachtím po schodoch a strašne ma bolieva chrbát ....no a večer mám riadne bolesti som zvedavá čo mi povie doktor ....a malý je zbojník také rany občas to je aj bolestivé 🙂 inak je to krásne .....občas mám aj strach či to nepríde skôr bojím bojím nechcem .
@olivia31 neboj nic len sa už šetri predsa len už je to na tvoje telicko riadny zaprah..len nech tam drobec hovie co najdlhsie a skor ako 37tt nech ani nekuka von cez dierku 😝
@tinkatinulka Tak to pevne verím, že vydržím do toho 37 až 38 tt a potom už môže prísť medzi nás a hlavne nech je zdravý 😉
@olivia31 je zdravucky ako repa v tomto nemaj pochybnosti 🙂 juj ako sa mne nic nece dneskaaaaaa
@tinkatinulka Vieš čo s toho počasia je človek taký unavený a to , že je skoro tma mňa to tak štve. Tak ja pevne verím, že je všetko v poriadku len aby sa niečo neskomplikovalo. Vždy ten malí strach je a občas ma ovládne i keď sa ho snažím odohnať. 🙂
@tinkatinulka
@olusam ahojte zienky, ja som bola dneska na hemato, kurnik sopa, vysledky mam este horsie ako minule 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a este k tomu sa dokytorke nezda moja stitna, ze podla nej ju mam moc vystupenu, kurna, tak zajtra zas na krv, 😠 😠 😠 😠 😠 ano, uz zjem viacej, a aj sa uz citim ako clovek konecne.
@vafinka ahoj a preco mas zle vysledky? co tie mutacie alebo ti daaco chýba? a mas ten anopyrin? a a jzelezo? ta trapia..ale nech radsej nech ta sleduju..stitka je svina už rok ju riešim dokola.mala som zvacsenu a sla som na sono 😎 takže ste stihli skrinu poskladat cez vik?
@tinkatinulka
@olivia31 baby, hemoglobin mi klesol este viac ako som mala minule a este jedna vec isla o dost menej, samizda ze hematokryt. kurnik ved mam aj zelezo. aj kys. listovu. dokyn alen hladela, a este mi nechce davat nic teda ani anopyrin, ani fraxik, pokial mi nezacne stupat homocystin a este jedna vec. ze by mi tym mohla iba uskodit. ze by som mohla z toho zacat riadne krvacat. ze ma bude teraz dost casto sledovat. no som zvedava na tie vysledky stitnej, no hned zbadala, ze je vonku. vrrrrr. sa mi to akosi serka, s prepacenim. ano uz je poskladana ale police treba dorobit.
@olivia31 no jasne, ja tiez premyslam, ako mojho vytiahnut na obzeracku, s nim je to niekedy tazke, ked nema na to naladu. ale ked ju ma. tak beha ako stara rafika, so mnou po vsetkych obchodoch. minule ked som bola v tescu, tak tam mali krasne body tie 3ks v baleni, s dlhym rukavom, boli biele a zlte obrazky po nich, uz si nepamatam, ze co to bol presne za obrazok ale pistala som pri tom ako mala. 😀

@tinkatinulka Ahoj moja aj ja posielam objatie nezúfaj budeš aj ty nebojkaj to by bol v tom čer, že by sa na teba šťastie neusmialo...hoď všetko za hlavu nerieš a potom po čase skúsiš znova...i keď viem, že je to ťažké. Moje zlatíčko no proste sú ženy ktoré otehotnejú hneď a sme mi čo sa dlhé roky musíme trápiť . ☹ .....Ja dnes šijem kabát no ťažko mi už je sa poskladať k tomu stroju hihihi .....posielam foto