icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
4. nov 2013

@tinkatinulka Ahoj moja aj ja posielam objatie nezúfaj budeš aj ty nebojkaj to by bol v tom čer, že by sa na teba šťastie neusmialo...hoď všetko za hlavu nerieš a potom po čase skúsiš znova...i keď viem, že je to ťažké. Moje zlatíčko no proste sú ženy ktoré otehotnejú hneď a sme mi čo sa dlhé roky musíme trápiť . ☹ .....Ja dnes šijem kabát no ťažko mi už je sa poskladať k tomu stroju hihihi .....posielam foto

tinkatinulka
autor
4. nov 2013

@olivia31 krasneeeee no sikula je z teba 🙂 ja som vcera zacala strikovat ale taka som bola unavena že som to odložila neviem akosi na nic nemam naladu tak idem sa pokusit konecne daco vyprodukovat.

olivia31
4. nov 2013

@tinkatinulka Ďakujem ešte keď do šijem ten kabát tak pošlem.

tinkatinulka
autor
4. nov 2013

@olivia31 no tak potom super si pokial mozes lebo posledny tyzdne budu tazke budes len funiet a prevalovat sa na gauči 😝 a vafinka je kde zase? asi sa zase stiska s misou 😀

olivia31
4. nov 2013

@tinkatinulka Už teraz fučím no snažím sa hýbať 🙂 ...no asi je chúďa zasa niekde v blízkosti wc , ale niečo má určite nakukne.

tinkatinulka
autor
4. nov 2013

@olivia31 juj este nefuc este mas 7tt pred sebou 🙂 a už vanocne dsarceky mas? lebo to už bude drobec na svete 🙂

olivia31
4. nov 2013

@tinkatinulka Iba dva malé jeden pre manžela a jeden pre sestru no musíme teraz čo to pokúpiť...Tinuš fučím ledva pachtím po schodoch a strašne ma bolieva chrbát ....no a večer mám riadne bolesti som zvedavá čo mi povie doktor ....a malý je zbojník také rany občas to je aj bolestivé 🙂 inak je to krásne .....občas mám aj strach či to nepríde skôr bojím bojím nechcem .

tinkatinulka
autor
4. nov 2013

@olivia31 neboj nic len sa už šetri predsa len už je to na tvoje telicko riadny zaprah..len nech tam drobec hovie co najdlhsie a skor ako 37tt nech ani nekuka von cez dierku 😝

olivia31
4. nov 2013

@tinkatinulka Tak to pevne verím, že vydržím do toho 37 až 38 tt a potom už môže prísť medzi nás a hlavne nech je zdravý 😉

tinkatinulka
autor
4. nov 2013

@olivia31 je zdravucky ako repa v tomto nemaj pochybnosti 🙂 juj ako sa mne nic nece dneskaaaaaa

olivia31
4. nov 2013

@tinkatinulka Vieš čo s toho počasia je človek taký unavený a to , že je skoro tma mňa to tak štve. Tak ja pevne verím, že je všetko v poriadku len aby sa niečo neskomplikovalo. Vždy ten malí strach je a občas ma ovládne i keď sa ho snažím odohnať. 🙂

vafinka
4. nov 2013

@tinkatinulka
@olusam ahojte zienky, ja som bola dneska na hemato, kurnik sopa, vysledky mam este horsie ako minule 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a este k tomu sa dokytorke nezda moja stitna, ze podla nej ju mam moc vystupenu, kurna, tak zajtra zas na krv, 😠 😠 😠 😠 😠 ano, uz zjem viacej, a aj sa uz citim ako clovek konecne.

vafinka
4. nov 2013

@olivia31 oli nooo teda, krpcek si u teba spravil riadny bunkrik, ale ze wuaaa, krasne. a aj to co si posila. ze krasne. 😀

olivia31
4. nov 2013

@vafinka Aj tebe také ušijem keď bude baba tak dostaneš ružové a keď chlap tak podobné , alebo uvidíme na aký material natrafím. No rastieme ....ešte vám pošlem foto čo sme boli vo fot. atel. keď budú hotové ešte nám ich neposlala.

vafinka
4. nov 2013

@olivia31 ale do krasy rasties, uha. ze ozaj. juj, uz sa tesim, 😀 a ako som videla, v izbe pre maleho mate este co robit. ze?? no aj nas to caka, horda veciciek, mam mi ich donesie buduci vikend. tak budem mat co preberat a spisovat zonam 😀 ze co mi treba

olivia31
4. nov 2013

@vafinka No to je ešte všetko všade pretože skriňa ešte nieje a komoda dorazí len tento víkend. Takže to mám všetko v postieľke a pod stolom v krabici .

vafinka
4. nov 2013

@olivia31 no ved jasne, aj my si planujeme kupit komodu na veci pre male.skrinu nou uz mame, a uz sa len nastahovat do spalne. ale ako to vidim na nas, tak hadam do vianoc to bude 😀

vafinka
4. nov 2013

@olivia31 inac so msa ta chcela spytat, ze aku kozmetiku si si pre male nakupila. ze teda co vsetko. ja mam v tom totalny hokej, jeden mi povie tak a druhy tak, nech sa aspon z toho vysomarim

tinkatinulka
autor
4. nov 2013

@vafinka ahoj a preco mas zle vysledky? co tie mutacie alebo ti daaco chýba? a mas ten anopyrin? a a jzelezo? ta trapia..ale nech radsej nech ta sleduju..stitka je svina už rok ju riešim dokola.mala som zvacsenu a sla som na sono 😎 takže ste stihli skrinu poskladat cez vik?

olivia31
4. nov 2013

@vafinka Tak ťa teda nepotešila dokt. no aj berieš nejaké lieky?

olivia31
4. nov 2013

@vafinka Ešte nemám, ale chcem si kúpiť od biodermi budúci týždeň , ale tiež sa ešte popýtam aká je najlepšia. Neboj sa dokončite a čo vám tam ešte chýba?

vafinka
4. nov 2013

@tinkatinulka
@olivia31 baby, hemoglobin mi klesol este viac ako som mala minule a este jedna vec isla o dost menej, samizda ze hematokryt. kurnik ved mam aj zelezo. aj kys. listovu. dokyn alen hladela, a este mi nechce davat nic teda ani anopyrin, ani fraxik, pokial mi nezacne stupat homocystin a este jedna vec. ze by mi tym mohla iba uskodit. ze by som mohla z toho zacat riadne krvacat. ze ma bude teraz dost casto sledovat. no som zvedava na tie vysledky stitnej, no hned zbadala, ze je vonku. vrrrrr. sa mi to akosi serka, s prepacenim. ano uz je poskladana ale police treba dorobit.

vafinka
4. nov 2013

@olivia31 ja som premyslala. ze si kupim pre male detske mydlo od nivei, a potom na kupkanie z dmka tu modru radu pre deticky, zevraj je velmi dobra alebo od nivei. a co si velmi chvalia, ze je dobra aj bubchen kozmetika pre deti ale ta cena, ze no hm.

olivia31
4. nov 2013

@vafinka No aj bioderma je drahá, ale to mydlo tekuté je vraj super no bubchen mám ja pre seba zasa mi ju doniesla kamoška lebo tú ružovú tu u nás nemajú ...a niveu som kúpila ten krem na zimu na tváričku . A tú kozmetiku nepoznám z dmka .

vafinka
4. nov 2013

@olivia31 vela kociek mi povedalo, ze je to skoro ako nivea, a pritom to mas o dost lacnejsie. tak aj este uvidim ze co kupim, sice to ma cas, ale uz okukujem ovoniavam.

olivia31
4. nov 2013

@vafinka Mne tiež ešte chýba kozmetika a nejaké drobnosti no a tá hlavná vec kočík no dnes čakám čo ten môj povie kedy ideme na nákup .

vafinka
4. nov 2013

@olivia31 no jasne, ja tiez premyslam, ako mojho vytiahnut na obzeracku, s nim je to niekedy tazke, ked nema na to naladu. ale ked ju ma. tak beha ako stara rafika, so mnou po vsetkych obchodoch. minule ked som bola v tescu, tak tam mali krasne body tie 3ks v baleni, s dlhym rukavom, boli biele a zlte obrazky po nich, uz si nepamatam, ze co to bol presne za obrazok ale pistala som pri tom ako mala. 😀

olusam
4. nov 2013

@vafinka joj,same starosti mas....len aby ta dobre sledovali,aby vsetko dobre dopadlo!! Ja okrem farxosu beriem aj zelezo,uz to musim nejako dobacovat.

olusam
4. nov 2013

@olivia31 fotocky super,aj ja som si ten vak vsimla,mam ho ulozeny v obrazkoch.Brusko mas krasne 🙂 ja teraz zhanam veci do porodnice.Kolko bavl.plienok planujes mat?

olivia31
4. nov 2013

@olusam Ja som si kúpila už v septembri 20 ks už som aj oprala a požehlila a uložila do skrinky .....ak sa dostanem do vtedy ako sa stretneme do obchodu tak ti ušijem také pre dievčatko malé .🙂 🙂 🙂