Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 bryndzovu polievku som raz robila. a co ja viem, ci by som si dala este raz, no harula je predsa zemiakova baba, alebo krupna baba to tu volaju.no uz sa tesim, az sa zacne hybat. tak uz len 1-2 tyzdne vravis, juj, normalne sa na to sybrinkovanie tesim. no my sme dneska dojedli, kapustu, kendlu a masko. a veru, neviem co zajtra ukuchtit. ale mam prisernu chut na parene buchty a k tomu rybaci salat, no co uz chute ma akosi bombarduju. dneska som lomila uhorky 😀
@tinkatinulka ahoj mojo, no ja som si myslela. ze mas aj toho viac nez dost. tak napis, ked sa ti bude dat 😉
@tinkatinulka tak super len makoš budú prašule 😀 .......aj u vás je také krásne počasie? Ja som dnes ani neďobla do kabáta. ☹
@olivia31 ved sa mi to hned nezdalo 😀 😀 😀 😀 no ja trubka, inak mne vcera jedna teta, poslala latky, tak sa tesim ako mala. ale take, ze s vianocnymi motyvmi, tak si urobim z nich obrusy, a tak, pistala som ako mala. tak mam uz doma kopu latok, juch, zachvilku uz budem potrebovat speci miesto na ne. a este je tam jedna taka macikova latka, co mi akurat vyda na taky malicky vankusik pre male. 😀 keby si len vedela ako sa z nich tesim. este mi mama dala menzestre. sice sa uz tieto latky nenosia. ale zas malemu z nich posijem take gatsky na von.
@olivia31 juj keby tak boliiiii bolo by super..sak sa snazim ale dnes mi ide tak makam ako fredka to to vecerne cvicenie na stroji aj v postely asi startuje tie moje dizajnerske myslienky 🙂
@vafinka jej ty mas chute ako jaaaaa 🙂 ja ako tehotna stale papam 🙂 aôle teraz som spravila taky makovy kolacik s jablcom zdravy z ovsených vlociek 🙂
@tinkatinulka Fíha cvičíš ako drak aj aj no to to sa nezdáte pani 😀 len nech to padne na úrodnú pôdu tujtujtuj .
@vafinka Pokec so sefom sa nekonal lebo sa este neukazal v praci, ma prist az vo stvrtok ale to tiez nie je iste, vrrrr 😠 No inak som v pohode. Cez vikend sme zazimovavali zahradu tak az na prikrytie jahod sme uz urobili vsetko. Tak som rada🙂
No Vafinka davaj na seba viac pozor. Ale aj ja som sa parkrat poliala olejom ale len tak malo, tak mi neostala nastastie ziadna pamiatka, dufam ze ani tebe neostane.
@tinkatinulka dala by som si taky kolacik, ej ha. radsej mam obycajne kolace ako zakusky, to ja moc nemusim. no dneska urobim tie parene buchty, sto rokov som ich asi nerobila.
@lenocka004 no mam tam na stehne take ranky po tom oleji, ale ved to sa zahoji. no som zvedava ze co ti na to povie, ved sa mozes aj roztrhat. no teraz zahradne prace robi moj muzik,
dobre rano kocky ja som makala do vecera ani som cvicit nestihla padla som ako hruska do postele ☹
@tinkatinulka ahoj moja, no pekne, ale aspon ze mas robotu, ja si chcem najst aspon dajaku brigadu. lebo doma sediet, to ma zachvilku asi poramta. 😠
@vafinka ty len pekne sed doma sak vies ze sa musis setrit..no mam robotu ale nahovno platenu 😢
@tinkatinulka moja, keby si len vedela, ako potrebujem dkam vypadnut, aj korunkace potrebujeme, ano viem, ze sa musim setrit, niekedy sa strasne moc bojim, ze by sa mi to mohlo zopakovat, hlavne ked ma boli spodok. hm , apon by ti mohli zaplatit ako cloveku
@vafinka no makam ako srob a este stale sa panickom nepaci stale dak frflacky chcu mat vsetko krasne super moderne a kvalitne a najlepsie zadarmo
@tinkatinulka ba co, keby si im aj ty to zaplatila, nie? poznam takych, cim viac penazi, tym lakomejsi. a to ozaj.aj na dneska mas makando grando?? inak, ty sa tak dobre vyznas v tych detskych e shopoch, ktory je taky spolahlivy myslim na kvalitu a hlavne na ceny??
@vafinka podla toho co zhanas..no mam to okukane dost 😝 napis co hladas a ja ti to najdem najlacnejsie 🙂
@tinkatinulka vies co, zatial pokukujem po polodupackach, ciapockach, a dajaky set, teda v com pojde male domov z nemocky, a asi aj dajake dupacky,a kabatiky. este potrebujem matrac do postielky, a dajake plachty na to. a obliecky si asi aj sama posijem. zatial si robim prehlad, ze kde co a za kolko. no ale presnejsi zoznam si spravim, ked mi mama donesie detske veci, a potom uz podla toho.
@vafinka Tak to áno ja som kúpila len zopár vecí všetko mi dali...inak kamoška mi dala aj autosedačku novú pretože ona si kúpil a túto jej doniesli ....takže veľa ti posunú aj známi a potom dokúpiš zvyšok. Kúp si len to čo budeš mať s pôrodnice aby si mala nové a niečo do poradne. 😉

@vafinka Riadne to normálne cítiš ručičku nožičku aj teraz on ti je zbojník neskutočný a je mocní také pohyby to riadne je už hotové veľké bábo teš sa ja som už v tom 15, 16 tt cítila prvé šteklenie a také mravčenie hlavne keď som si ľahla a bola v kľude skús to pozorovať 🙂 .....no ja ledva fučím ....varila som Bryndzovú polievku 😀 to asi nepoznáš a haruľu a ešte idem mäso udusiť . Len si musím poležať 😀