icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
6. nov 2013

@olivia31 no ais tak dajak. vies, aj sama vies, ze ked daco pekne vidis, tak ta prsty svrbia. ach jaj, len horsie je odolat 😀

tinkatinulka
autor
7. nov 2013

ahojte kočty tak torta pre synovca je hotova..zajtra už len priklaslim fasadu a hototvo.inak sa mi nic nechce spala som celu noc ako babatko a desne sny som mala..juj dake blbe obdobie 😒

vafinka
7. nov 2013

@tinkatinulka ahoj moja, no tak to sme dve, co maju total besne noci, snivaju sa mi furt koniny, a este k tomu aspon 2 az 3x za noc na wc. uz mi to ide hore krkom, ani si nepamatam, kedy som naposledy prespala celu noc 😠 😠 😠 😠

tinkatinulka
autor
7. nov 2013

@vafinka no uži si tooo ved zachvilku budes v noci kojit a prebalovat a utesovat a o spanku budes len snívať 😀

tinkatinulka
autor
7. nov 2013

@vafinka kde sa flakas? ja cely den len okolo pecenia už mi z toho hrabe robota nic vcera som sa nasrala a dnes mi zase nejde 🙂 ale aspon som doma porobila aj udrzbarske prace ako tesnenia silikon a podobne sak naco mam chlapa nieeeee 😀

olivia31
7. nov 2013

@vafinka No o je tak na spanok celej noci zabudni to už nebude 😀 😀 😀 ja som hore pri každom otočení sa na druhý bok a 4 až 5 krát WC to si zvykneš po spi si cez deň .🙂 .....a keď príde drobec tak to už asi žiadni spánok to len tak na pol oka to už budeme len v strehu či dýcha a či nechce papkat ...... Vafi a tie posledné tt to je iný zaberak neviem či sedieť tak alebo tak a večer nerôzne nohy kým zaspím je aj pól noc a 1.20 hod som už hore na WC a ten kufor pred sebou to je riadny náklad.....

vafinka
8. nov 2013

@tinkatinulka ahoj zlatko. no vcera sa mi uz ani nejak nechelo sem, neviem preco ale posledne dni ma akosi furt boli podbrusko, tak vcera som sa naladovala magnezkom, a cucala na gauci. no ale sa nezdas.ty kokso, normalne nestiham z teba 😀

vafinka
8. nov 2013

@olivia31 no mne je to jasne, aj mne sa uz zle spi, neviem ako by som si lahla. musim si uz kupit toho hada pod brusko. na chrbte spat sa mi neda. pretoze mi potom tlaci na vsetko vo vnutri. takze lezim na boku a pod brusko si nakutrem paplon.no neboj, to uz das, uz mas pred sebou posledny mesiac a cosi. ale verim ti, ze to neni med lizat 😉 ved ty mas take krasne brusko, a este ti porastie . ach moja, 🙂

olivia31
8. nov 2013

@vafinka No mne aj na začiatku bolo takto ako tebe tiež som malo sny a strašila po byte 😀 neboj budú aj fajn týždne 😉 keď si budeš tehotensto užívať.

tinkatinulka
autor
8. nov 2013

ahojte kočky tak dneska zas enaprd den na nete som nasla ze RF ma ist od noveho roha hore s cenami a este aj preplatenie cez poistovnu sa serie..no radosť žiť! vrr a ja som doma priviazana ako otrok nikam tie vychadzky su super akurat na nakup a hotovo..jeeeeej.inak zajtra ideme k svagrovcom tak na mna myslíte lebo to zase bude jedna super kapitola mojho života..otazky typu kedy budete mat babo ani neratam.. 😖

vafinka
8. nov 2013

@tinkatinulka ej ha, to vazne?sakris neky, tak to sa im bude pomalicky koncit krasne obdobie tymto. lebo pridu asi o kopu pacientok.mnohy tam isli preto. lebo to mali lacnejsie ako tu. no co uz. no ja sa dneska chystam ist sit ten obrus, pre seba a aj pre kamaratku a este asi aj pozehlim obliecky, vcera som konecne prezliekla periny a fucala som ako hrosica pri tom. moja, posli ich dakam a to slusne povedane do riti. hm?

vafinka
8. nov 2013

@tinkatinulka
@olivia31 kocky a co poviete na tieto kociky, ako takko laret? a dorjan? x stranok do zadu som vam tu davala jeho obrazok, spodok vanicky cierny a strieska s takymi sedymi kockami? inak uz mi hrabe z tych kocikov, toko ich je. a este sa mi velmi paci od zn. tutek alu grander.

tinkatinulka
autor
8. nov 2013

@vafinka pockaj už mi pisalai z toho velkoskladu a cakam kedy mi napisu ceny tak uvidis.no vies aaj ked zdrazeju je to stale na cene ako tu s doplatkom poistovne, ale aj tak..su perfektni a pristup to sa neda ani porovnavat.citime sa tam ako doma v rodine, same usmevy a žiadne sladke reci ale narovinu.idem dnes napisat dr co je na tom pravdy.

vafinka
8. nov 2013

@tinkatinulka to vazne? no super. no napis mu, som zvedava, ze ak dvihnu ceny, tak o kolko, ci tam uz budu riadne sajby,ci to bude apon ako tak este znesitelne

olivia31
8. nov 2013

@vafinka No náš už je na ceste z BA do BB a budúci týždeň už bude doma naše fáro🙂 🙂 🙂 🙂 no to máš pravdu je ťažké sa rozhodnúť .

vafinka
8. nov 2013

@olivia31 no ja mam taky poradovnik zatial, ze ten tutek je 1, potom bexa roxy, tako laret, a potom dorjan. a potom mi uz hrabe . no nemozem sa furt po nich kukat. juj, potom posli foto medaka, 😀 ale je krasny, ja som ho uz aj nazivo videla v ziline, 😉

tinkatinulka
autor
8. nov 2013

@olivia31 konecne dorazi..inak kocky nasa hafinka bude musiet zasa do narkozy...chudatko nase ma tazku paradentozu a my ze preco ona nepapa a je chuda strasne..hrozne ma tie zubky..juj je to ako nase decko už bola takto 2x uspavana a potom je este tyzden ako po odbere vajicok..chudatko malicke, a doktor jej chcel spravit IVF haha v ziadnom pripade nedam jej ubližovať.lebo ze je taka krasna že by boli krasne steniatka no ale ten strach o nu..som asi sebecka ale ked si bude chciet užiť s dakym fesim nech sa pači ale nasilu ju nebudem nutiť že na obchod steniatka, sme sa zhodli že aj keby mala staniatko tak si ho nechame srdce by mi trhalo zobrat jej ho.

tinkatinulka
autor
8. nov 2013

@vafinka a na nomad si už zabudla?

vafinka
8. nov 2013

@tinkatinulka nezabudla, len tie ceny, nepaci sa mi na nom len jedna vec, ze ta vanicka je moc mala. a to by v nom male moc dlho nepobudlo.

tinkatinulka
autor
8. nov 2013

@vafinka no ta verzia 2011 ma este tu xl vanicku ale ta nova je malinka veru..juj ja nemam teraz ani fovorita. 😒

vafinka
8. nov 2013

@tinkatinulka ved to, aj ked to je riadne masicko, zas model2011 si kupovat nechcem, neboj moja, aj favoriti budu, zachvilku aj 2prudovka bude, len musis tomu verit. inak som prave volala o tu stitnu a mam ju ok, uz som mala riadne bobky v gatoch.

tinkatinulka
autor
8. nov 2013

@vafinka neboj lepsie nech ta nastrasia apotom je dobre ako by sa mala daco stat..

vafinka
8. nov 2013

@tinkatinulka no len hej, pravdu ti poviem, ze uz mam riadne stresaky, furt cosi, uz mi ide hore krkom to, aka som dopichana z kazdej strany, obe ruky nam ako fetak, teraz ked pojdem na poradnu,zas krv, potom o tyzden na hemato zas. ani nechci, ze ako mi to ide na nervy. inak dneska je vonku vcelku fajn. konecne. vcera bola taka kemra, ze som musela uz od pol3tej kurit, co sa nedalo v dome vydrzat. 😖

tinkatinulka
autor
8. nov 2013

@vafinka no sak konecne je pekbne mohlo by byt este par dni potrebujem este cesnak zasadit aby som nesadila do blata musi zem preschnut serka ma to lebo som nan najskor zabudla potom som ho morila eteraz nic..ale apson dneska sme už posledne kvety z terasy upratalia este sedenie zazimovat a hadam už bude dobre len rozmyslam žeby som dade zohnala taky prehoz na cele sedenie aby zime spina a sneh na to nenafuukal musim daco kuknut.

vafinka
8. nov 2013

@tinkatinulka skus kuknut tie nepremokave velke plachty, nestoji to vela. no moje kvetinky sa v pivnicic akosi zmohli, a tie co som uz postrihala co boli tahave, tak uz pucia o 106 nove vyhonky. este si musim porobit cedulky, ze v ktorom kvetinaci je co, lebo by som zabudla. no mohlo by byt veru pekne, ako velmi mi chyba slniecko. bleda som ako smrtka a ta kosa vonku, uha, to ale voobec nie je pre mna 😀

tinkatinulka
autor
8. nov 2013

@vafinka dneska je veru teplucko ale rano bola biela zahrada co ma zdesilo lebonemam auto este prezute...juj ja nechcem zimuuuuu...vela obliekania, kurenie a clapkanica..už aby bol apríl 🙂

vafinka
8. nov 2013

@tinkatinulka no veru, toto ani ja nemusim, neznasam, ked musim chodit naobliekana ako cibula. ale co uz . ja by som radsej zila v teplych krajinach, ja som skor teplomilnik 😀

tinkatinulka
autor
10. nov 2013

Ahojte kocky som doma,zajtra kontrola na gynde..a pisenie si s poistovnou.vrr.to bude nadlho.

vafinka
10. nov 2013

@tinkatinulka ahoj zlatko. noo tak som zvedava, ze co bude na kontrole, hadam bude sliznica aspon 12mm 😀 a c osi porabala? my sme dneska boli v ziline v tom kindercentre a pozerala som ten baby desing lupo, co si mi kedysi tu davala fotku. a poviem ti, ze ho tam mali v sedej, a vyzera na zivo uplne inac ako na foto. aj sa da pohupat a vcul mam hlavu ako melon. ach jaj. a na tej poistovni to ides zistovat?

olivia31
10. nov 2013

@tinkatinulka Ahoj aj ja idem na kontrolu 😀 spomeniem si na teba keď mi tam bude nazerať.🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 😀