icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
10. nov 2013

@vafinka no preplatenie IVF lebo sa menila legislativa tak ze co a a ako..no lebo chcem byt na vsetko pripravena..neni to malo penez a ako hovorim asi si kupim cervenu kabelku lebo toto uha.moj už ma teraz nervy že čo to vsetko stoji ale no co už.idem nahadzovat bločky do loterie tak hadam sa uštastííí 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
10. nov 2013

@olivia31 haha ale ja len taka akože light kontrola nie ako tyyyyy 😀

vafinka
10. nov 2013

@tinkatinulka no uz som o tom vela pocula a myslim si , ze je to pre mnohych nespravodlive, teda pre vsetkych, ba co toot by malo byt totalne zadara. a podakovat kazdej, ze to skusila. moj nazor. hm?

vafinka
10. nov 2013

kocky, tak dneska som pozerala tieto kociky
https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/sx9q/koc... ale bol cisto sedy

vafinka
10. nov 2013

https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/0d31/bex... ale ten s tou cervenou strieskou ale po konstrukcii neboli tie kvetinky

olivia31
10. nov 2013

@vafinka Pozerala som ten kočík a je pekný v tej šedej . 😉

vafinka
10. nov 2013

https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/qy7r/tak... a este tento, ten s tou cervenou strieskou a tym tmavo sedym spodkom. a pravdu poviem, brala by som tento. len jedna vec ma odraza. ze je moc tazky, a je to citit aj na prazno. a sama by som neudvilha viac ako 10kg podvozok do auta.

vafinka
10. nov 2013

@olivia31 myslis ten lupo? je ozaj pekny, ale prislo mi to take smutne. je krasny, to ano. ale skor ina farba. a ta bexa je na zivo super, ulne lahunka, dobre sa ovlada. super manipulacia s nim. ach jaj, toto bude tazke sa rozhodnut. inak mali tam aj tvoj kocik, ale s hnedou 😀

olivia31
10. nov 2013

@olivia31 Myslela som ten lupo ten je pekný jedna baba ho má u nás ....ale ten bexa nie taký nič moc 😉

vafinka
10. nov 2013

@olivia31 vies, len ked si pozries tu bexu tak ze uha, aj pekny matros ma, taku imitaciu lanu a to sa mi velmi paci a ten lupo ma taku ako keby sustiakovinu. vies? a ta bexa je mi taka prijemnejsia, neviem preco. vanicka je troska nizsie polozena, ale ja som mala. a ten lupo ju ma cosi vyssie.

olivia31
10. nov 2013

@vafinka Nie ten mi príde nič moc a ten tako je super ten sme pozerali a ten sa nám páčil....len ja som nechcela PL kočík no ten tako je super aj pekná farba.🙂 🙂 🙂 🙂

vafinka
10. nov 2013

@olivia31 je krasny, ako spica medzi nimi, nemohla som si pomoct. len viem, ze budu situacie, ked budem musiet ist sama autom s malym. tak neviem, oza je to spica. nema chyb. aj to spracovanie. ach jaj. no ja viem, ze su to poliaci, ale co spravis.

olivia31
10. nov 2013

@vafinka No už len preto, že je nízko by som si ho nekupovala to sa mne nepáči vždy je lepší kočík ktorý je vyššie . To nevadí nie všetko PL je zlé vieš môj je nemecko a ten tvoj PL môže byť lepší to je o tom ako človek natrafí môj názor ....no ak by som si mala ja vybrať tak ten tak má aj super kolieská ...ja to zajtra okukám idem si odpísať tie kočíky a pozriem ich zajtra a napíšem ti .

tinkatinulka
autor
10. nov 2013

@vafinka to lupo je krasne na podlad ale musis si to sama omakat že co a a ako inak dnes sme boli u sesterky co je rovnako tehotna ako ty teda o tyzden menej..a ona ma cicusky už asi velkosť 6 a to ma 45 kil..a aj bruško m aaaaa 😀

tinkatinulka
autor
10. nov 2013

@vafinka ako si donutila ist draheho do ZA?

vafinka
10. nov 2013

@olivia31 hm, asi mas pravdu. mne sa ozaj paci ten laret, kurna, ale ta cena, ta je tiez pekna 😖 no budem musiet nad nim sprudka pouvazovat, ale este by som chcela vidiet ten tutek alu grander. ze aky je nazivo , pracovanie a aj vozenie.

vafinka
10. nov 2013

@tinkatinulka moja, bol to boj, ale zvladla som to, no omakala som vsetky, pripadala som si ako tukan. chuderu predavacku som bobardovala otazkami ale zvladla ma. musim povedat, ze ten lupo. je ozaj pekny, aj spracovanie sa da. ale ten laret, no bohuzial. je naj. vies aj ta vanicka je taka priestranejsia, ach jaj. ian kaj dneska som si kupila konecne tycky na zaclony, zaclonu do chodby 😀 , juchuuuu. taka som happy. inak aj mam cecuchy o cislo vacsie, pripadam si ako madam kozarela 😀

olivia31
10. nov 2013

@tinkatinulka Riadna dojka ...ja mám tak medzi 4 až 5 ...inak v utorok mi už tieklo prvý krát mliečko 😀 ......a už som si na kôpku po chystala veci do pôrodnice pre istotu začala som 34 tt pre mňa neuveriteľné 😉 ......Tinuš tak teba nebude kukať ? No sa máš mňa stále no ale to je o inom ....no počkaj čoskoro budeš aj ty tehuľka a budeš tam ležať ako na výstave 😀 😀 😀 😀 strašne ti to prajem je to moje vianočné želanie.🙂

vafinka
10. nov 2013

@olivia31 oli, krasne si to napisala, aj ja sa pripajam 😀

tinkatinulka
autor
10. nov 2013

@vafinka ten laret sedy imitácia lanu je penuckýýýý 🙂

olivia31
10. nov 2013

@vafinka Tak je tam cena 359 ak som to dobre kukla tak to je super cena a v plnej výbave ja by som na tvojom mieste uvažovala nad týmto. Tako laret

vafinka
10. nov 2013

@olivia31 no asi veru tak, aj budem, len neviem ci v tej cene je aj autosedacka. 😀 takze laret?? hmm, tak zatial ma miesto u mna č.1.

olivia31
10. nov 2013

@tinkatinulka
@vafinka presne aj Tinke sa páči tá bexta to je popri tomto o ničom mne sa nepáči no tento Tako som pozerala a je fakt super .

olivia31
10. nov 2013

@vafinka Má je tam všetko však to prečitaj .

vafinka
10. nov 2013

@olivia31 no skor si myslim ,ze ta cena je bez autosedacky, c´kukala som to, hned v popise to mas. no prekukam to aj na inych strankach. ze co vravia tam. ale ozaj to je maso. ja som ho hadam ani v pb nevidela

olivia31
10. nov 2013

@vafinka No ten link čo si poslala tak je tam cena 345€ a je tam v cene všetko okrem fusaku a rukávnika možnosť dokúpiť. Čo som blbá je tam autosedačka plus nánožník v cene .

vafinka
10. nov 2013

@olivia31 no nie je, je to tak napisane, ze ssom si aj ja myslela, pozrela som si aj ostatne stranky, cena +- rovnaka ale bez autosedacky. ale neva. ja uz daco vykumam

olivia31
10. nov 2013

@vafinka Aha tak som to kukla na inej stránke a tam je cena za kočik 350 a v tej farbe autosedačka za53€ ...ale stále dobrá cena oproti tomu môjmu mne už sa aj hlava točí koľko zaň ideme platiť . 😝 No už sme ho objednali a je tak.

vafinka
10. nov 2013

@olivia31 hlavne ze ma to, co ty potrebujes, co bude tebe vyhovovat , ze budes spokojna. len na to mysli. a ja viem, ze je to riadna palka prasuli, ale ked musis, tak musis 😀

olivia31
10. nov 2013

@vafinka No uvidíme či neoľutujem 😒 keď bude doma som ja ti zvedavá çi to bude aj kvalitné čas ukáže však im to tam pôjdem potom otrepať o hlavu...idem si ja pochystať veci na zajtra a moju krásavicu.