Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka tu som 🙂
@tinkatinulka ja táák, ved sa ohlas, aj sama, 😀 uz si podakedy pripadam, ze som tu aj sama
@vafinka ale kdeže sama..ja som tvoj veľký brat.hihi.idem sa dať dokodokopy a pipiseme kým pojdem do mesta.
@tinkatinulka no pekne, bratku. ides na kontrolu ze?? veru aj ja by som uz mala ist do mesta, cisi si pokupit, len ma to jeden problem, ze sa mi akosi furt nechce. 😀 ale asi pojdem ked pojdem na poradnu
@vafinka mas cas.. my sme seterke kupili take biele body pyzamko take chutnucke hunate taak sa moooc potesila 🙂v Brendone sme boli kupit, maju supis vyber ale aj ceny ☹
@tinkatinulka moja, ja uz iba par triciek obleciem a som skoncila. pupik mi rasite mega rychlostou. a to ste pre malicke kupili??
@vafinka jasne pre male..pre štastie..je v 13tt ale ona neni poverciva ani nic a prišlo mi to take že ju to strašne moc potesilo lebo je doma na PN a nikam nechodi
@vafinka tak začni nosiť manželove 😀
@tinkatinulka to by som musela najprv zacat nosit velkost xl 😀 co ja nosim tak s-m,tricka 😀
@vafinka aj to bude neboj 🙂
@tinkatinulka rob si srandu, ved to by som musela inac nabrat, aby som sa k tomu dopracovala. no ja idem cosi porobit doma a tak sa mi kurnik sopa nic moc nechce. len by som dneska lezala, som akasi donicena po vcerajsich nakupoch.a co budes dneska varit???
@vafinka ja somvcera varila držkovú ešte večer a dneska moje oblubene spagety na brokolici 🙂
@tinkatinulka uha, tak to by som skusila ja len tie spagaty, drzkovu teda nemusim.fakt neviem, ze co uvarim, nic ma absolutne nenapada.nemam ani obraz ani zvuk ani napad. ach jaj.
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte dievčatá tak všetko je v poriadku maličký má už 2410g aj pan doktor zhodnotil, že je väčší zbojník bude to asi riadny chlap. 🙂
@vafinka
@tinkatinulka A kočík ešte nedorazil tak znova v piatok tak musíme zájsť . 😒 A od štvrtka som už na materskej 😀
@olivia31 super macko. Kočík robi drahoty? Ja kontrola oki.o dva tyzdne.
@tinkatinulka Tak to je super, že je u teba všetko v poriadku ak len takto ďalej a príde Ježiško 😀 😉 ...no tovar im chodí len v piatok tak by to malo prísť asi len v tedy. No už mi je to jedno kým sa nič nedeje tak je času dosť.
@olivia31 sak sa ti aspoň nezaprasi. A skriňa kedy bude?
@tinkatinulka Neviem zajtra tam budem volať . No tak to teda nezapráši. Inak mam rešpekt pred kočíkom som aj rada, že sme si ho nechali na koniec ....ako mi sme ho ani ne plánovali kupovať skôr.
Dievčatá a kde ste ??????
@olivia31 ahoj mamina ja som konecne doupratovala to je des ked chvilku neutrem prachuuuu a aj pracu treba.ty ako na materskej? uživas si to že nemusis sediet doma.. 😝
@tinkatinulka Až od zajtra no kde budem chodiť však ledva fučím vieš čo ja som chodila keď som potrebovala tak som išla no vždy som bola v strese či mi nepríde kontrola . Inak dnes ma strašne bolela chrbtica.Hrôza som si poobede o 14.30 musela trošku natiahnuť telo a zaspala som .....inak som oprala dve práčky mrňavích vecí tak mám plný balkón aj sušiak po celom bite mám bábätkovské veci :- 😀 😀 😀 😀
Caute zenicky,musim sa pochvalit,boli sme v MT na sone,vsetko je v poriadku,vazime 1700g,a ta mala vo vnutri sa zabavala na nas,jazyk plazila,nechcelo sa jej ani pohnut 🙂
Oli gratulujem k prvemu dnu materskej,si normalne 6tyz,ci ako rizikova 8tt??
A Vafi ako??Uz si pichas??
A Tinka mala cas na nas???🙂
@olusam obcas si najdem cas veru.sak Rene som to este neposlala setik.
@tinkatinulka
@olivia31
@olusam inak kocky, takze som to ratala a este 25t do porodu, a 175 dni, ja len premyslam, co je to za blby vtip, ved ja mam predsa este fuuuuru casu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@olusam Ahoj ja som celé tehotenstvo riziková 😉 no teraz som už v strehu inak v noci poplach napíšem do IP skoro som infarkt dostala a môj muž tiež . 😀 Super gratulujem tak to vážila tak ako náš drobec v 30tt a teraz už má môj drobček 34 tt 2410 g riadne sme pokročili a si zober za 4 t koľko pribral.

@olivia31
@tinkatinulka dobre ranko dievcence. ja ma mbajnu noc za sebou, pred polnocou grcacka,ako svet, ach kedy to uz prejde. kurnik sopa. oli nehladaj na nom chyby, povedz si ze je naj sam supi a basta. tinuska moja, kdeze si mi zas??