Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka Nie ten prednisom nechcem jest pravidelne, aby si nan telo nezvyklo. Ak zistim ze som tehu alebo budem pred KET tak ho zacnem brat ale preventivne nie. To urobim aj s Fraxikom a anopyrinom. 😒
@lenocka004 prednison treba 6 tyzdnov a potom pauza a anopyrin mozes stale.
@olivia31 Naozaj je to najkrajsi darcek pod stromcek. 🙂 Kamaratke sa tiez minuly rok pred vianocami narodilo babo. Oni sa tiez dlho snazili a potom to bola fakt strasna radost. Tak nech uz len vsetko dobre dopadne.
No ja som musela zaujat taky postoj, inak to nejde. Telo si musi oddychnut od toho vsetkeho a potom to vyjde. Mozno na buduci rok mozno neskor. Uvidime, necham sa prekvapit. 🙂
@tinkatinulka Diky mne ste vsetky chybali tiez. Sice som obcas sem nakukla ale uz som nebola schopna nieco napisat. Domov som chodila taka vyzmykana ze som po hodine zaspala. Teraz sa to trochu ukludnilo a tak mam viac casu, tak to hned vyuzivam 🙂
@lenocka004 super pretože aj psychika je mocná a máš to mať stále pred očami tie lieky tak si dobre urobila. Neboj budeš však sa to aj teraz podarilo to znamená, že ty môžeš otehotnieť to je dobré ....a tento krát sa mu bude u teba páčiť. 😉
@tinkatinulka Viem pred KET budem ten Prednison jest tych 6 tyzdnov. Ale dovtedy som zahajila ocistnu kuru od liekov.
@olivia31 Kiez by si mala pravdu. 🙂
@vafinka Zijem, zijem Prekvapime ta, to budes pozerat na tie pocty 🙂 Aj Makovicka sa k nam prida. Len musi prist ten spravny cas 🙂
@lenocka004
@olivia31
@tinkatinulka ahojte kocky, no uz som doma, zatial je vsetko ok, pohlavie nevieme, zatial, ale nabuduce nam povie, no a za posledny mesiac a cosi som nepribrala nic, ani sa necudujem, ked furt sablujem. 😒 inak oli, dostala si prenatal box? taky v tom fialovom obale? lebo ja som ho dneska dostala a mala som v nom len jednu pampersku, a vlhcene a to je vsetko.
@olivia31 ved ani nebudem toho moc kupovat, ved aj podostavame. vies, ked som to dneska v tescu videla, tak ma prsty svrbeli, chcela som kupit aspon dajake pindurky, a mali len bud pre chlapca alebo pre dievca, ziaden neutral. ale mali tak taku krasnu bundicku, za 7e, bezovou, aj s kapuckou. juj.
@vafinka ahoj aho no ako že nevidel ked ma take super sono??? hmmm sak o mesiac už pojdes na ten morfologický nie? to je cca 19-21tt??
@tinkatinulka no moja, on nechce, ze potom to bude presnejsie, ale ma dobre sono. to zas nemozem povedat nic. ano to uz bude morfo. teda aj so vsetkymi meraniami
@vafinka a ty si si nevsimla ci tak je pindur??? 😀
@tinkatinulka divala som sa, ukazal m imale. ale bolo tak otocene,ze som nemala sancu vidiet, aj ked som sa kukla. vyzeralo, ze si tam lezi, a ma vegac.
@vafinka no ako mu je dobre..tak to je jedno hlavne že v oki.
@tinkatinulka aj a a dufam, ze je oki, ved dneska mi aj testy apf rbili, tak som zvedava
@vafinka takže ta cucali z krvy???? na mna leze asi daka choroba..boli ma hlava a aj teplota na mna ide..no des a hruza a to už nepapam prednison..
@tinkatinulka ano, ale iba jednu skumavku, ze no diky bohu. ale na buduci tyzden, ked idem na hemato, tak si to dozeniem, az 3 skumavky na mna cakaju. ej ha. liec sa moja, dajaky dobry cajik a sup ho do postele
@vafinka uz lezim. Vrr
@tinkatinulka chuda moje, riadne sa zabambus. no ja pojdem daco zhltnut. ale este neviem ze co. mam doma aj huspeninu, ale to nemozem, bo je mi z toho paradne zle, tak nieco musim vykumat.

@lenocka004 Ahoj no snažíme sa napredovať už čoskoro sa dočkáme a bude to pre nás najkrajší darček na svete 🙂 😉 😀 😲 po toľkých rokoch obrovského snaženia a trápenia.....super, že si zaujala takýto postoj chválim ťa treba trošku vypnúť. Držím Vám palce a určite budúci rok budeš mamina.