icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
27. nov 2013

@tinkatinulka vies co, podaktory to vedeli hned a iny nie, a prave co som si myslela, ze to budu vediet, nevedeli. neva, ale uz to ide isto rychlostou blesku po dedine. z toho nemam obavy. urobim si foto, neboj. moja, len am ty nestras, velmo dufam, ze po 2,5roku materskej pojdem do prace. uha, do 40tky sa mi nechce doma sediet, uz teraz ma mrle zeru ako kona.

tinkatinulka
autor
27. nov 2013

@vafinka https://www.modrykonik.sk/shops/kociky/hi5k/koc...
kuk haha pojdes pekne na matersku zaseee neboj jednoti stacit nebude. 😀

vafinka
27. nov 2013

@tinkatinulka nevyzera zle, len presne viem, ze co by moj povedal, inak som tu dneska nasla na bazari, laret, za 180e, kurnik ,a vcelku blizko. len doma tak dlho skladovat kocik nemienim a okrem toho zatial nemam ani kde. vrrrr. no ja viem, ze nie, ale potrebujem ist aj medzi ludi.lebo ma slahne.

tinkatinulka
autor
27. nov 2013

@vafinka sak s malým budes denne 2x medzi ludmi neboj jaka budes veprechadzkovana..

vafinka
27. nov 2013

@tinkatinulka no to ani nie, u nas po ceste chodia len babky na hroby, a to je vsio. a ostatne doma cuci. tu je strasne malo bab, teda az jedna, co ma male deti, a to ked sa nam narodi, tak jej bude uz mat cez rok, takze tu budem sama ako prst. xja dufam, ze sa akmoske zadari co naskor a budeme spolu kocikovat, teda ja len tak potichucku dufam,

tinkatinulka
autor
27. nov 2013

@vafinka sak niekto sa zase pristahuje a bude a uvidis sak aj rocne kocikuju stale..nas maly teda krsna ma 18 mesiavoc a v koci by bol najradsej aj 10 hodin denne a aj tam dobre pospi

vafinka
27. nov 2013

@tinkatinulka no ved uvidim ako sa este situacia vyvinie, a ba, je tu este jedna, aj ta ma male ale s tou sa bavit nemienim, to je jedna z tych dvoch drbni, a to je ozaj teda ......

tinkatinulka
autor
27. nov 2013

maminy kde ste?

olusam
28. nov 2013

Dobre rano zienky,my este na posteli 😀 slniecko krasne svieti do izby,no romantika🙂 vcera sme si uz zariadovali izbu spolu s postielkou,ake potom bude nase nocne spavanie..... 😒 no nevadi,hlavne nech je
vsetko ok😉

olivia31
28. nov 2013

@tinkatinulka
@olusam
@vafinka Ahojte dievčatá som tu no včera som bola unavená tak som len nakukla...náš drobec sa už pripravuje na svet som na 1,5 cm otvorená a krčok na jeden prst tak mám viac ležať nohy hore no v stredu znova na kontrolu tak si myslím, že do Vianoc možno budeme aj doma už traja bola by som rada....monitor zo začiatku nie dobré pretože maličký čušal tak sestrička kuká na ten záznam a vraví....však toto je na hospitalizáciu a ja kukám čo mi to trepe a potom doňho poštuchala a mali sa začal mrviť a kopkať a bolo to potom ok....ja som si myslela, že musí čušať no naopak musí kopkať aby zamerali srdiečko...trvalo to asi 15 minut no dalo sa to zvládnuť ...inak všetko v poriadku aspoň pán doktor tak povedal len už musím viac odpočívať 🙂 🙂 🙂

vafinka
28. nov 2013

@olivia31 nooooo moja, juuuj, tak ze by sa ozaj malinky tak na vas tesil zeby uz nemohol vydrzat? juj, sa tesim moc moc, uz nech to mas cim skor za sebou a je maly bobek pri vas. no ja som bola dneska na hemato na krv, tak som zvedava, inak zajtra budem volat, ci uz mam vysledky triplacov, a dneska som neodolala a kupila som nasej zabe vlhcene a body s kratkym rukavom na leto. vrrr. take biele so zelenymi bodkami. 😀 😀 😀

olivia31
28. nov 2013

@vafinka Inak mne do výberu ako je komada a kočík môj nekecal to čo som si vybrala popozeral a bolo zaplatil ...ja to nemám rada, keď chlap rieši čo si žena má vybrať on je tiež spokojní čo sme kúpili ....a komoda je super aj cena a neviem ako ak chce niečo za menej eur ....Olusam ju ma tiež a je s nej 😀 😀 😀..... 😉 .tak neviem pretože to to je super cena ........včera som stretla kamošku a kúpila kočík lacný a ide ho po mesiaci predať vôbec s ním nieje spokojná ...

vafinka
28. nov 2013

@olivia31 vidis, my spolu vyberame vzdy vsetko, aj motorku sme kupovali spolu, teda kazdu jednu co sme doma mali, my radi chodime spolu a kazdy jeden z nas ma na nieco koment alebo rozumny argument, ale dohodneme sa vzdy. zas chcem aby sa aj mojmu kocik pacil ja skor pozeram vzhlad funkcnost a on na techcnicke nedostatky 😀

tinkatinulka
autor
28. nov 2013

@olivia31 jej tak sa sestri aby aspon do Mikulasa pockal..🙂

tinkatinulka
autor
28. nov 2013

@vafinka musis to robit tak aby akoze bolo po jeho ale vlastne to vyberies ty..u nas to funguje už roky.drahy ma pocit akoto vsetko vybavil on a pritom haha vybersam ja aj ked zase on sa spoluzitim somnou naucil vela nového hlavne o dizajne lebo predtým to bol desný vkus. inak tu IKEU mame aj mi v merku, zatim mame poličky a knižnicu a este dame komodu ale v tej tmavohnedej farbe 🙂

olivia31
28. nov 2013

@vafinka No už ťa pália prsty čo 😀 ....no uvidíme čo povedia v stredu či si ma tam už nenechajú. No ešte dva týždeň by som chcela byť doma. 🙂

tinkatinulka
autor
28. nov 2013

@olivia31 ty by si chcela ale drobec asi nieee...a zase pozri budete spolu piect vianocne zakusky 🙂

olivia31
28. nov 2013

@vafinka Jasne to aj mi všetko nakupujeme spolu no veľa krát dá na mňa no tiež kočík popozeral hegal sním proste s každým čo sme pozerali a potom sme sa o tom doma porozprávali riešili či ten , alebo ten ....no hlavne si kúp taký čo ti bude vyhovovať aj po kvalite aj po finančnej stránke . 😉

olivia31
28. nov 2013

@tinkatinulka No uvidíme čo povedia v stredu 4.12

vafinka
28. nov 2013

@olivia31 keby si vedela , ze ako, priznam sa bola som ako stara babka, vsetko som omakala. no nedalo mi to, aj v lekarni som dneska bola na ten feniklovy caj, takze hor sa na prdkanie. a aj flasky som si tam kukla, sudocrem, dudky, a kde co. no to ja zas toto musim vyuzit, ked som neni s mojim v obchode. no to vies, mne sa paci aj ta bexa aj ten lupo. ach jaj, to bude tazke, ale rozhodnem sa nielen podla financii, ale hlavne to, ze co mi bude ozaj lepsie sediet kedzte som ako male pivo. no veru, nie ze nam tak za 2 dni napises, ze ste uz 3ja, ale hlavne ti prajem, nech to mas co najskor za sebou a nech sa dlho netrapis.

vafinka
28. nov 2013

@tinkatinulka no ja by som ju tiez brala v tmavohnedej, ale ja ho este spracujem, ale premyslam, ze ci mi nebude lepsia radsej komoda s dvierkami ako so zasuvkami. tak som na vazkach.

tinkatinulka
autor
28. nov 2013

@vafinka zasuvky mas priehladnejsie lebo v skrinke mas potom bordel bver to tak ze dennodenne budes v tom hrabat tak 10x a takto si to nakolonkujes ako chces..inak pockaj aka bude sranda ked už bude stupel sam vyhadzovat veci..

vafinka
28. nov 2013

@tinkatinulka no tomu verim ze bude. no ved aj mna toto napadlo. ja mam radsej asi ozaj tie dvierka, preto hlavne, lebo sa mi bude tam asi lepsie ukladat veci a ked si klaknem k policke, tak aspon uvidim, ze je vsetko v kopke, a ked to budem mat ulozene v komode, tak sa tam budem musiet prehrabavat, ako sa poznam.

olivia31
28. nov 2013

@vafinka No to nie až o dva týždne ešte nech je tam pekne v brušku maminka sa ešte chce tešiť ako ju kopcuje. 🙂 🙂 🙂 🙂 ešte som sa objednala na kozmetiku 9.12 tak až potom .🙂
@tinkatinulka no ja som si kúpila aj také úložné škatule a je to super . Fakt nič lepšie som nemohla urobiť ....inak aj do tej skrine som si dala urobiť ešte dva šuplíky na drobnosti.

olivia31
28. nov 2013

@tinkatinulka inak tie knižnice máme aj my aj poličky no svetlé drevo breza aj komoda je breza.....aj sestra má tento nábytok len v bielej.

vafinka
29. nov 2013

@olivia31
@tinkatinulka
@olusam dobre ranko zienky, takze mam triplace ok, este 160 dni a 17+1tt, uhaaaa, akosi to letiiiiiiiiiiiiii, chyta ma panika 😀

tinkatinulka
autor
29. nov 2013

@vafinka hehe milacku a to si len pred chvílkou zistila že si tehu a už 5 mesiac..koksoooo 😀

vafinka
29. nov 2013

@tinkatinulka no presne, ze 5 mesiac za 5 dni zacinam, ani nemam slov. uha, moj mi vcera vravi, ze ked sedim ani mi bursko neni vidno, no ved sa mi zda, ze mi za posledny mesiac do predku vobec nenarastlo iba sa mi po bokoch zagulatilo. lebo predtym som ho mala take sisate 😀

vafinka
29. nov 2013

mojmu som vcera ukazala body co som pre male kupila, sa rehotal, ze su bohovske. 😀 a vravimi uz ta prsty palia, co?? no keby len vedel ze ako. 😀

olivia31
29. nov 2013

@vafinka Teba už teraz chytá panika a čo bude neskôr zlatko neboj nič to to je najkrajšie obdobie tieto mesiace 5,6,7 a potom to až začne tá naozajstná panika ....tak ešte si počkaj na sono a potom už môžeš začať nakupovať keď budeš vedieť čo to bude. 😉 Teším sa , že máš dobré výsledky.