icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
29. nov 2013

@olivia31 dakujem moja, ozaj a na co mi budu este brat krv? nevies? ci su este dajake ine testy dolezite?no ja nechcem tak nakupovat, ze bud modre alebo ruzove, mne sa skor paci biela, jemne zlta a jemne zelenkava a aj bezova. no a co bude neskor, tak to ozaj pustim uz do gati od trachuuuu

olivia31
29. nov 2013

@vafinka no ešte ti budú kontrolovať asi dvakrát krvní obraz ...no tieto posledné dva mesiace sú už boj nevládzem, bolí ma chrbát, zle spim pretože sa bojíš aby si to malé nepritlačila ...no a kontrakcie sú to riadne bolesti no nie časté ....a to , že sa nevieš zohnúť a obuť. No a to že fučím ako slon tak to je to naj sam lepšie.Už je to náročné no zvládneš to . 😉 🙂 Ale to najkrajšie je keď ťa kopká a ty mu vidíš celú nožičku a zadoček to je niečo nádherné. 😀 🙂 😉

vafinka
29. nov 2013

https://www.modrykonik.sk/shops/detske-komplety... juj a takuto dajaku podobnu supravicku este si potrebujem kupit a na cestu domov z nemocky, teda nieco take pekne.

vafinka
29. nov 2013

@olivia31 juj moja, ot by mi uz ani nemusel brat krv, pretoze mne ju beru kazdy mesiac na hemato, teda uplnu kompletku mi robia.no otmu verim, ze to uz bude len a len narocnejsie.krize sa uz aj mne zacinaju ozvat, po vcerajsku ani nevravim, skoro mi ich udrapilo ked som dosla domov, polku dna som bola ko. no na to sa uz tesim, ked zacnu byt pohyby take viac cititelne, teraz je to len take jemne sramotanie 😀

olivia31
29. nov 2013

@vafinka To už zo dňa na deň bude viac a viac sa tam hmýriť .🙂 🙂 🙂 Je to krásne keď so pomyslíš, že ťa zvnútra hladí a šteklí tvoj malí človiečik ....a si zober, že máš dve srdiečka v tele v tvojom tele bijú dve srdiečka. 😉

vafinka
29. nov 2013

@olivia31 no tak to ano, ani sa mi verit tomu vobec nechce, ze ho nosim pod srdcom, ved po tom vsetkom som ozaj len s takou malou dusickou verila, ze sa nam to podari aj normalne. este ze som dala na svoj pocit a neriesila to uz s centrom.aj ked nie som veriaca asi ma tam ten hore vypocul 🙂

olusam
29. nov 2013

@vafinka super 🙂 blahozelam....tak ako vravi oli,po sone hor sa na pripravy 😉 je to super 😎

tinkatinulka
autor
29. nov 2013

kockyyy este jeden den bez merchy..juhuuu

olusam
1. dec 2013

Hele,tu nik nie je...co uz zienky vypekate???

olivia31
2. dec 2013

@olusam
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte kde ste dievčatá ja som dne za lenivú no už ani nič moc sa nechystám robiť...v stredu by nám mala poslať fotky tak sa už teším a pošlem aj vám. Kamošky moje ja už mávam také bolesti večer , že hrôza fuj fuj fuj už sa teším na tie pôrodné. V stredu si idem nahlásiť epiduralku a nadštandardnú izbu aby som po pôrode bola na izbe sama , alebo maximálne dve mamičky. A pri pôrode bude buď manžel, alebo sestra sama tam nechcem ísť mam strach a bude mi lepšie keď tam niekto bude. Budem spokojnejšia. A ešte tá moja starká je už v nemocnici chúďatko moje . ☹ Som jej chcela aspoň fotku poslať no nemám keď ich pošle len v stredu......a naši dnes išli za ňou. 😒

vafinka
2. dec 2013

@olivia31 ahoj moja, no ja ze uz nam pises, ze sa ti uz porod rozbieha, ani mi nevrav, ze to je taky brutal, ja si radsej pipinu zasijem a budem radsej furt tehu, ja som bola dneska na hemato, tak fraxosu som sa zatial vyhla ale zas mam este horsie vysledky z krvi, kurna, uz mam stredne tazky stupen anemie s tazkym nedostatkom zeleza, , zvysila mi davky zeleza a musim zacat aj brat zas magnezko, pretoze mam malo horcika. vrrrrr, ak sa mi nepolepsi, tak mi budu pichat zelezo ☹ ☹ ☹ ☹ babke prajem vela sil, nech to este zvladne

olivia31
3. dec 2013

@vafinka No pôrod sa už rozbieha no len to je také......to sú ešte také prvé prípravy mojej maternice čo asi zvládnem a do kedy. Tak straším tu ako strašidielko nemôžem spať pretože drobec mi dal takú pecku, že som sa na to zobudila a musela som isť niečo spapkať. 🙂 🙂 🙂 Proste to dieťatko neznesie keď mám plný mechúr a prázdne bruško. A tie bolesti čo už mávam no užívam si to 😀 .

olivia31
3. dec 2013

@tinkatinulka Ahoj Tinka ako sa máš ? Čo tá tvoja svokra už ťa počúva? Asi máš teraz toho veľa a makáš ako drak.

olusam
3. dec 2013

@olivia31 ahoj,ved myslim na teba,ze ako co,lebo to teraz moze prist hocikedy....Vcera som bola v poradni,ze vnutrajsok je uz makksi....no zbohom...😲 vravim malej nech tam aspon tych 30dni vydrzi!Inak mame uz 2100g a od 9.som tiez na MD 😀 Neboj a starkej este das aj foto 😉

olusam
3. dec 2013

@vafinka boze,to sa aj zelezo picha 😲 ... no dufam,ze ti tie zvysene davky pomozu.Uz si sa niekde objednala na 3d sono??? 🙂

vafinka
3. dec 2013

@olusam
@olivia31 ahojte kocky moje, no picha sa zelezo v akutnych stavoch, ked mas uz pod istu normu, ja viem, ze mi male berie zeleza kopec, ale lieky jem poctivo, a vysledky idu stale dole. hm. inak kocky, ako ste citili prve pohyby, ja viem, ze male ma este cas, ked ja stale citim len take obcasne zasuchotanie a aj to nie kazdy den, viem ze to kazda ma inac. a kedy ste uz mali prve pohyby?oli, no verim, ze tieto posledne dni cakania su asi najhorsie, len ti drzim palce, az to ide rychlo a netrapis sa. no olus aj ty posluchaj, teda mala.no a to 3 d, som este neriesila, teraz pojdem na morfo utz, teda za 2tyzdne.

olivia31
3. dec 2013

@vafinka
@olusam Ahojte no Olusam už si dávaj pozor to že je mäkšie to znamená, že sa to tam tiež už začína pripravovať. No tá tvoja princezná má ešte čas. No som zvedavá čo mi zajtra povedia. Vafi už je čas na prvé 3 D sono mala by si sa niekam objednať . Prvé pohyby sú len také slabé motýliky a také šteklenie .....ja som to cįtila večer keď som si ľahla a bola v kľude cca18 tt.

vafinka
3. dec 2013

@olivia31 no opytam sa svojho gyndaca, on ot robi aj 4d robi. no tak potom je to asi v poho. ja to skor citim cez den ako vecer, a aj take jemne tlaky, ako keby si si presla prstom po dlani a mam skor ten dojem, ze male je asi ulozene tak troska krizom, hlavickou hore.

olivia31
3. dec 2013

@vafinka To môže byť také hladkanie no tak to to maličké. No tak sa ho opýtaj pretože teraz je ten čas na foto potom už bude bábo moc veľké tak ho popros nech vám ho urobí a poukazuje . 🙂

tinkatinulka
autor
3. dec 2013

Ahojte kočky tak už som doma, opat na PNke kedže zase teploty..brla ami aj krv tak uvidime co to bude ci su to len dozvuky.Zase bol pracovny vikend, pekne sa cementovalo malovalo a ine ako pri prerabkach..dufam že na tento rok je to už zaverecna aj ked moj drahy chce este tu nasu kupelnu ale ja ee lebo do vianoc to nebude hotove a byt na sviatky rozkopana to eee..ale inak nic nove svokra už je doma..akosi som si zvykla bez nej a teraz ma rozculi len na mna pozre..ale to je len zvyk..inak plodili sme ako draci 🙂 aj za vááás kočky aby vam nebolo luto. 🙂

vafinka
3. dec 2013

@tinkatinulka no ty zvrhlicka, peknee, dufam, ze sa aj poriadne zasialo 😀 , no aj ja som na to tak isto so svokrou. staci lej jediny pohlad 😀 , no moja no pekneee, zas si ko? ach jaj

vafinka
3. dec 2013

@olivia31 no ved ja sa uz teraz tesim, vcera som zas neodolala a kupila som malemu mydielko. no a mali tam krasny overalik, boze moj, uz som ho skoro mala v kosiku, vrrrr,,,,,to je take tazke odolat 😀 .

tinkatinulka
autor
3. dec 2013

@vafinka ako je u vás? Tu mrzne aj cez deň..desne.ráno som v mt skoro zamrzla.

olivia31
3. dec 2013

@tinkatinulka Ahoj tak makáte teda riadne .🙂 Inak u nás je tiež riadna zima ....zajtra sa musím naobliekať idem na kontrolu. Už som aj darčeky naobjednávala lebo ja nevládzem po obchodoch behať. 😉

tinkatinulka
autor
3. dec 2013

@olivia31 no tz uz nebehaj lebo porodis 😉

vafinka
3. dec 2013

@tinkatinulka moja , tu je ako na sibiri, kosa poriadna,vrrr, teraz som bola chvilu vonku a usi mam riadne omrzle. tak sa idem ohriat a potom aj dotlacit, dneska som varila plnenu papriku, toto jedlo milujem a som schopna toho zjest aj cely kybel 😀

tinkatinulka
autor
3. dec 2013

@vafinka no pekne ja už z domu nepojdem nijkam..vrr sak aj som tu musela riadne rozhicovat krb lebo zima bola vrrrr esteže sme toho dreva pospratali aby mi rit nezamrzla ked ten moj mrzne v lese 😉

tinkatinulka
autor
3. dec 2013

@vafinka inak tento tyzden to zase nedame kedže som PN, ale buduci hadam ano pojdem hore len dufam že to bude v takom normalnom case pripadne dame rande v okresnom meste?

vafinka
3. dec 2013

@tinkatinulka ☹ skoda ze nepojdes, a dokedy mas pn? no ved aj ja kurim ako o zivot, ako keby uz malo naposledy byt zima 😀

vafinka
3. dec 2013

@tinkatinulka ja budem v utork v meste bo idem na up.