icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
28. dec 2012

a co si mala dobreho?

tinkatinulka
autor
28. dec 2012

@vafinka
@olivia31
kočky sa pridám k vám k tejto téme, svagor nám doniesol darčeky a baaaac že erotické stolné hry pre dvoch 😝

olivia31
28. dec 2012

@tinkatinulka no super darček sranda nie a ešte od švagra 😀 pošli kukneme, že čo to zač kúpime aj my 😀

olivia31
28. dec 2012

@vafinka dala som si polievočku slepačiu a potom ešte zopár perníčkov

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@olivia31 No dneska rozbalím a kuknem že čo to je...vcera boli s drahým na panskej jazde a zas novinka, další kámoš čaká babatko..mi to prišlo tak strašne lúto 😢 ..my tomu babatku dáme aj posledné a nemáme ho a oni len tak sup ho a je to

olivia31
29. dec 2012

@tinkatinulka moja zlatá nesmúť aj my budeme ja tomu verím hlavu hore........ kuk von oknom dnes je krásny deň ....🙂 ide sa na bežky práve varím čaj napapkame sa a ideme 🙂

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@olivia31 Juj tak krásny den, ja dam dnes prechádzku s nasímu hafanmi a bude lepšie a znova hladanie snubneho úrstena, už mi z toho šibe

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka
@olivia31 baby moje, ale dnes je fakt krasne, mna po vcerajsku zacina bolet hrdlo a zacinam mat nadchu. ale aj my sa chystame na riadnu vychadzku ale zajtra.
tinka moja, ja viem, ze to boli, po vcerajsku som to prespala a uz je mi lepsie, ved hadam aj ja raz a dovtedy si uzijme a to vsetky, noci plne spanku a ziadne kruhy pod ocami, chvile pre seba a pred zrkadlom, a taaaaaakkkkk vela moznosti furt mame, ci????? a ked budeme mat my deti, tak potom budu krasne kociky a budeme mat krajsie ako tie co maju teraz deti 😀 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka Hlasim. snubak nenajdený.ale už to asi vzdavam..neviem sa dočkat 2heho ked budem volat do Reprofitu a budem prosikat o co najskorsi termín.

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka to ma mrzi, skoda prstienku, tak som rada ze to takto beries, a ze ides bojovat dalej, to ma tesi 😀

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka No co už-Kukam na nete co pre mna znamenaju tie výsledky v imuno.Jedine co chapem je že nemožme mať nechrávený sex, okrem ovulky. Idem po ieky co najskor aby som zacala moje teo pripravovat.

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka ja tomu moc nerozumiem, vysvetli mi to

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka NO musím užívať lieky aby som potlacila moju vlastnú imunitu a zriedila krv.Až ked budem mať odpapane množstvo b udemem moct niečo riešiť, inak budem potracat donekonečna.Tým že sa moje telo neznáša so spermoškami musíme sexovať iba s kondomom. Doktor to v sprave rozpísal na mna nejak zložito ale hadam som to pochopila ako tak.Pojdem k doktorke nech mi to preloží do našej reci.V podstate zabíjam spermosky aj vajka ale po liekoch by sa to malo na cas upraviť, mam mať 4 mesačné cykly a 2 mesačné prestávky ale vzhladom že sme si dali spraviť komplet rozšírený SPG, vieme že jedine IVFko, pohyblivosť je katastrofalna a tak by to fesaci asi nezvladli.AAAle aj malý úspech-zlepšila sa nám zase morfologia tak aspon niečo pozitívne.Ale už to beriem normal, proste nas to bude nieco stáť síl aj penazí ale babatenko bude a basta!!! 😝 jedine čo som si myselal že je správna cesta je ta laparka a potom IUI ale to asi nebude.

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka no zlozite aj pre mna, ale ber to tak, ze mas velku sancu a ze nie si strateny pripad, tak ta musim aspon takto povzdbudit, sanca je, bojuj ako tiger a vysledok sa iste dostavi, a basta. a to si budes muset pichat aj fraxik, ze??ujuj,
no ja sa moc netesim an tu laparku ale asi neni cesty inej, mna to stve, poviem ti, ze ja mam takeho boja, ze co bude, a moc sa netesim na to, ze budem mat po bruchu stehy. ojoj. a obavam sa tej bolesti po.uffffffffff a zas pichanie injekcii a infuziii, ja to taaaaak neznasam, ved sme dopichane z kazdej strany, vrrrrrr

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka vies mojko, ty mas aspon vajka, ale ja ich asi moc nemam

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka fraxík zatim nie ale anopyrin..to riedi krv tiež..opýtam sa v RF že ci mam ist zase na hamatologiu ..ale davkovanie mi doktor rozpísal..

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka ja som z toho blazon, no nestiham

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka No ved ani ja, dva papiere ti zmenia pohlad na vec o 180 stupnov, drahy sa usmial a povedal že prečo sa čudujem veď ja musím byť furt extra 🙂

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka Neboj budu aj vajka, ja si dam zistit to amh preistotu ale verím že teraz ten inofolic slepší ich kvalitu, keby som len jedno mala ale ak by sa uchytilo tak by som to brala ako zázrak 🙂

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka si preda len optimista, neboj, ved aj ja to mam tak vzdy, ked sa nieco vy.....ie, tak na poriadok, a to vzdy len kazdy cumi ako je to mozne, ale ver ze je.a to sme aspon dve, take vynimky 😀 , neboj tebe sa stane a tvoje prve ivfko je toho dokazom,aspon ssi mala dajake dobre vajucha

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka NO verím že bude aj druhý krát, podla kartárky je pre mna rok 2013 rokom rodiny takže budem veriť a na Nový rok budem mať len jednoželanie 🙂

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka a jedno maj aj pre mna 😀

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka aj dve

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka neroob, lebo budem bucat ☹

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka aaaleee cica..a inak este krvacas?
Ja mam take bolenie brucha takže sa už asi hlasi svina jedna..mala by som dostať asi vo štvrtok tak uvidíme kolko ma bude natahovať, vajko bolo síce krásne ale tie nase spomalené chvostikovce do ciela nedorazili takže nič nové nebude..inak sranda že na draheho spermoše som menej citlivá ako na cudzie..sak viem čo som si vybrala 😀

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka uz odost menej, odvcera to hoodne oslabilo, ved bolo aj an cese. no ved mas este cas s marhanou. uvids, ci dojde na cas ci nie, ci az za 9 mesiacov, len aby si sa necudovala, a takto nevrav, vybrala si si dobre, len to mate komplikovanejsie, tak ako aj my a kopec inych.

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka No ja mavam PMS
a to boleti su horšie ako samotné krvácanie..
jasnééé už len nám by sa takéto dačo uštastilo, no bola by to krása ale aj strašný risk pretože pre nás je doležité udržanie..a ta moja imunita zničí všetko čo jej príde do cesty ☹
inak dnes som stuplna na váhu..juuuj a zase ta ista..nechapem premaham sa a nejem sladké ani mastné, ziadne vianocné dobroty ..už som z toho zúfalá

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka chudnutie je zo zaciatku tazke, to sa stava, moze sa ti stat, ze vaha sa bud aaj 2 tyzdne drzat a potom bum, pojde to dole, a pms mam aj ja, juuuj , to tak aj neznasam.

tinkatinulka
autor
29. dec 2012

@vafinka keby že išla dole ale ona stupla..vrr..sak ja chudnem skoro cely moj zivot a raveze na zasiatku to slo lahko a teraz nic..ono je to asi aj tymi liekmi

vafinka
29. dec 2012

@tinkatinulka isto to blokuju, ved tie lieky to je humus, mne sa tak hnusia, ked ich vidim, vrrrr