icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

mili78
16. dec 2013

@tinkatinulka ... aj ja sa utešujem, že ked aj niečo prasklo, že hadam len nie všetko...ach jaj ☹

tinkatinulka
autor
16. dec 2013

@mili78 hlavu hore, ja viem teraz sa mi to lahko hovori ale prežila som si to 5x takže treba nahodit optimistický mod.

mili78
16. dec 2013

@tinkatinulka .... no veď už poručeno Pánu Bohu...zajtra sa všetko ukáže 😒

tinkatinulka
autor
16. dec 2013

@mili78 moc držím palce, prelomis smolu.

olivia31
16. dec 2013

@tinkatinulka
@vafinka dievčatá ďakujem, že sme sa aspoň takto stretli prostredníctvom hlasu. 😉 Som šťastná 😀 ako blcha. 😀 Určite ste sa dobre zabavili bolo to počuť vo vašich hlasoch. Normálne by som to potrebovala aj ja .

vafinka
16. dec 2013

@olivia31 ahoj zlatko moje, no aj ja som rada, ze aspon cez telefon, 😀 pokvakali sme dobre ale malo bo ma usta nebolia, a dostala som od tinky krasne darceky pre male, no teda riadnu kopu, ej ha, ved ja uz mozem ist rodit, 😀 skoda ze si tak daleko od nas, ach jaj, vsetky by sme sa perfisne vyvencili 😀

vafinka
16. dec 2013

@mili78 zajtra ti budem mooooc drzat palce, ako ti vravi tinka, nemysli negativne, no tie bolesti mozes maj aj preto, ze foliky su uz velke a tlacia ti na vsetko dookola. neboj nic ti isto neprasklo. ak zajtra rano ta nebudu moct uspat, tak to je robota nas troch ako velmi budeme tu na teba mysliet a stiskat ti palceky 😀 budem skromna a moc si prajem nech mas aspon krasnych 5 vajok

vafinka
16. dec 2013

@tinkatinulka tinus, dakujem ti moc za krasne darceky, ale tolku kopu si az nemusela, vsetko je uzasne krasne, a jedneho dna ti to aj ja oplatim a ver, ze to bude coskoro. verim tomu 😀

olivia31
16. dec 2013

@vafinka Tak to som rada, že sme aspoň takto ...to ty chodíš na pánske wc? 😀 No ja pošlem tiež len čakám na pohlavie tak som zvedavá čo ti zajtra povie doktor.

tinkatinulka
autor
16. dec 2013

@vafinka ale nevies ako mi to padlo vhod..a dufam že aj na úrodnu pôdu a obtrela som sa hadam spravne..ale do porodu sa este uvidime tak este obtrem min 1x.ale keby bolo viac casu tak kecame do vecera 🙂

olivia31
16. dec 2013

@tinkatinulka
@vafinka Dievčatá tak ste si popásli jazyky nepália vás 😀 ? Ja tu ledva fučím a rozmýšľame či ideme či nie nech ma aspoň kuknú tak mi je dnes nanič všetko ma bolí. 😝

vafinka
16. dec 2013

@tinkatinulka inak mojmu sa strasne moc pacili tie vecicky a hlavne tie teplaciky, sa chichunal, ze ake su bohove. neboj sa obtrela si sa dobre ale este musis to dokoncit. 😀 no veru, by sme kvakosili ako divosky 😀

vafinka
16. dec 2013

@olivia31 mna staru klepnu nie 😀 , inak sa tam tiez dobre cika u panov. 😀 , no moja, uz sa ti porod isto rozbehne coskoro, no pokial nemas pravidelne bolesti, tak by som tam ja nesla. teda je to na tebe 😀

tinkatinulka
autor
16. dec 2013

@olivia31 a malý je kludny alebo kope?

olivia31
16. dec 2013

@tinkatinulka Tinuš mrví sa tam a kopká no všetko ma bolí ako by si mi pichala ihly od spodku aj do slabín bolí ma celý chrbá, kríže a chodím na wc každých 15 minút a tvrdne mi bruško a mám nepravidelné kontrakcie. A niekedy sú riadne bolestivé. 😝

olivia31
16. dec 2013

@vafinka Zatiaľ sme nešli no je to o držku neviem či mám sedieť či ležať , alebo chodiť. No je to už náročné.

tinkatinulka
autor
16. dec 2013

@olivia31 daj horúci kúpeľ..ale nemocnica by asi bola lepšia..máš to kus cesty.a fit loptu máš? Oxytocin by to urychlil..

olivia31
16. dec 2013

@tinkatinulka No mám aj loptu ešte dnes skúsim vydržať do rána aj podľa toho aká bude noc . Idem ešte dať sprchu tá mi pomáha . No najradšej by som bez vyvolávania no keď bude treba tak už nech sa robí čo sa má. No aj by som šla len keď nemám pravidelné kontrakcie tak tam budú kukať , že čo tam chce. A strašne mi tvrdne bruško. A poradňu v nemocnici mám až v stredu. No a doobeda som neležala v posteli ani nepamätám. No dnes som bola fakt na nič a to aj s toho blbeho počasia. 😝

olivia31
16. dec 2013

@tinkatinulka Inak dúfam, že som niekde nenachladla od spodku ešte ma aj to napadlo.

tinkatinulka
autor
16. dec 2013

@olivia31 daj si magnezium a vela vody pi.

olivia31
17. dec 2013

@olusam Ahoj poslušne hlásim dva v jednom stále no je to už fakt náročné. A čo ty čo máš nové? Ako dopadli nákupy?

olusam
17. dec 2013

@olivia31 ahoj,uz sa ti to blizi,som zvedava,co ti povedia zajtra.Vcera bola poradna,mala som vyssi tlak☹
Nakupy fajn,plno ludi vsade!Kupila som sj este podprdu,prebalovaciu podlozku a univerzalnu vlozku do vajicka a kocika...aj ked muzik vravi,ze zbytocne som na to vyhodila peniaze...este mi chyba ten pas...Potom ti poslem foto....drz sa!!

olivia31
17. dec 2013

@olusam Ok čakám foto ....ja ti pošlem našu hotovú izbu. A čo mám ešte jednu postieľku do spálne už je hotová a je ako z rozprávky. Taká princeznovská. No som aj ja zvedavá čo bude zajtra.

vafinka
17. dec 2013

@tinkatinulka
@olusam
@olivia31 ahojte kocandy, takze netusime nadalej co mame v brusku, tak si musim pockat na 4d sono, kua ale som uz na neho nasrana. len viem tolko, ze placentu mam na zadnej stene, male vazi okolo 287g, a mam dostatok plodovej vody a zrovna bolo otocene dole hlavickou. boze, ja som sa uz taaaak tesila , ze sa snad dneska dozviem. vrrrrrrrr.aspon sme dneska s muzim ako tak uz poriesili darceky, no to najhlavnejsie je, ze pre svokrovcov nemame niccccc.

olivia31
17. dec 2013

@vafinka Bože a čo tam nič nevidel ? A prečo vás už teraz neposlal na 4 D však už v 20 tt sa robí. Joj si ma sklamala. Alebo nás ťaháš za nos . 😉 No my sme mali 352 g v 20 tt. No každé meranie je iné aj každé sono inak meria.

vafinka
17. dec 2013

@olivia31 moja, ja vas ozaj netaham, tak rada by som vam povedala, ze co budeme mat, kua, nechci ake mam nervy, ze to je moc male este a atd, skoro som ho tam snurou do sona zadavila. ja som sa tak tesila.ochhhhhh. tak 9.1 ideme na 4d, a som zvedava teda ja moc dufam, ze bude dobre otocene. no podla mna by videl aj dneska, keby tak velmi chcel, alebo aj videl a nechcel mi povedat.

olivia31
17. dec 2013

@vafinka Jaj to je ale tajnostkár možno nechcel povedať ak to nebolo na sto percent. No tak si počkáme čo už.

olusam
17. dec 2013

@vafinka no super.....doktorko sa mohol posnazit....my sme sa spoliehali len na 4d.Ale aspon ze vsetko v poriadku a prekvapko bude v novom roku🙂

vafinka
17. dec 2013

@olivia31 ved to, povedal mi, ze vahou by sme aj zodpovedali tyzdnu, ono zalezi aj od toho ako ho aj asi odmeria. vrrrr, nechci aky mam tlak od jedu

vafinka
17. dec 2013

@olivia31 ja som ho videla ako sa pousmial, ale isto videl. vrrrr. veru tajnoskar