Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olusam Sprav si zaprazenu cesnakovu polienku..to vazne pomaha len taku narýchlo, poprdkas si, posedis na zachode a tlak sa ukludni ale bez SOLI!
@olivia31 a kde mame foto???? a ozaj nechces ten overal?
@tinkatinulkaja som uz ukludnena. inak dneska som mojho skoro zadavila, chcela som kupit este taku emulziu na umyvanie od nivei tak aby mi to pasomvalo k tomu co si ty mi kupila a moj, naco tu kukas, ved mas este cas, vrrrrr. ved ja mu to este pripomeniem ked bude tesne pred porodom a potom mu nakazem makaj do drogerie na nakupy
@vafinka ono sa to nezda ale ked pozres tak po 35tt nebudes mat na nic už chut nikde behat, do mesta mas desne spojdenie takže treba teraz poriesit, su to male koniny ale je toho vela aby si potom s malym babom nebehala hore dole ale uživala už len klud. ja pojdem do obchodu asi piatok ked pojdem na tu preventivku, inak moja mrcha trvala presne dva dni..to je haluz co..dva dni krvyprelievania a dnes len spinenie..ale pijdem ten Gynastan a objednala som si tie Femi aj Inofolic este takže pozifim na tomto teraz nech sa to upravy.lebo nebolia ma vajecniky iba take tlaky dolu mam akoby mi tam niekto kamen dal.esteze idem piatok na tu kontrolu a sono..
@tinkatinulka ved ja mu to stale vravim, dneska som kukala aj plienky obychajne a kde co v textile, a vies co, asi si pojdem sama po nakupoch. lebo snim sa vzdy len vytocim do nepricentna. ale dneska som uz bola z rana nastartovana. ved to, od nas je to strach sa dostat normalne do mesta a z mesta tiez, neviem ci si mysli ale ozaj, ze ja budem behat ako srnka v 35tt, a robit juchuuuu ruka hore . no to si mala ze ozaj dlhu mrchuu. hm, som zvedava, ze co ti povedia v piatok, mozno sa ti este pusti. som zvedava ze ci ti pomozu aspon troska tie femi kvapky.
@vafinka vies co ja skusim cokolvek lebo kym sme balo nechceli mala som ako hodinky 28 cyklus a teraz no des..takze je nacase sa dostat do normalu..
@tinkatinulka ved ano, len si davaj pozor aby si si to neprekombinovala a neurobila si zle tym mnozstvom.
@tinkatinulka https://www.modrykonik.sk/market/dojcenske-potr... inak by som chcela tieto pohariky, myslis, ze je to konina?
@vafinka no zase s mierou lebo moj zaludok a tlak mi hned oznamia ze neni nieco oki..napodiv jak som zacala prednison a anopyrin brat tak ziadna zmena k horsiemu 🙂
@vafinka toto je super vec a budes pouzivat dlho, ak budes kojit tak mlieko možes uskladnovam v tom v chladnicke alebo mrzaku aj na kasicky ovosie na neskor aj piskoty..
@tinkatinulka vrav mi o tom zaludku nieco, uz nezvladam jest zelezo a k tomu to magnezko a kys. listovu, len s mierou, len aby ti to zabralo
@tinkatinulka vies nielen to, ale aj prikrmy si davat do mraziaka ked navarim viacej a aj ked niekam pojdeme na uskladnenie prikrmu. takze moze byt?
@vafinka urcite hej to ani nevies ako vyuzijes.
@tinkatinulka tak som teda rada, ze aj podla teba to ma zmysel kupit, som rada, ze sa mozem aspon s tebou poradit 😀
@olivia31 OLi aj Martina Simkovicova uz porodila..supsup rodit.
@tinkatinulka No bohužiaľ ja nie som celebrita ja nemám dohodnutú sekciu ako ona. Takže tak ja si počkám.
@olivia31 ja ze rodila prirodzene..a ako bolesti? Sa zvecerieva..zajtra ides na kontrolu?
@tinkatinulka No určite aby si pokazila krásavicu prosím ťa ....však chce byť na Vianoce doma takže tak. To si každá žena nemôže dovoliť takýto luxus .
Bre ranko kocky.ako ste spali? Ja som do noci robila fukane orechové a kokosove rožky.vrr
@tinkatinulka ahoj moja, no ja som dneska drichmala ako drevo do 9tej, po vcerajsej behacke po meste som bola totalne ko. no ja sa dneska chystam trocha upratat, dat prat, a tiez cosi popeciem 😀
ahojte babenky...tak po komplikaciach sa im podarilo odobrat 7 vajok...teraz mi volal embryolog, ze zo 7-ich sa oplodnili len dve 😢 teraz len trpnut a cakat do piatku, ci aj z tych 2 nieco bude 😢
@tinkatinulka https://www.modrykonik.sk/shops/autosedacky/71z... tinus, a toto by bolo za kolko pre teba?

@olivia31 no tak ty si tiez dobra....bojim sa lebo mama mavala problemy s tlakom....ale dufam,ze takto ku koncu je to uz normalne....inak dosiel ti mail 🙂