icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

moname
2. jan 2014

@vafinka ďakujem

olivia31
2. jan 2014

@mili78 Ahoj jasné, že by si mala ísť na krv nech ti to potvrdia nach to máš s krku. Moja je mi to ľúto, že to tak to dopadlo. Hlávku hore skús to nechať tak a po nejakom čase skúsiť ísť niekam na konzultáciu ako ti poradila Tinka.

olivia31
2. jan 2014

@vafinka
@tinkatinulka
@mili78 Dievčatá som mala čo robiť kým som to všetko prečítala čo ste tu popísali normálne román. 😀 Mili som rada, že si poslúchla Tinku a napísala si tomu doktor. skús sa poradiť aj s niekym iním ako ti aj Tinka poradila. držím palce.

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@olivia31 ahoj mamaina tak ako vam to ide?už sa vetrate pri okienku?

olivia31
2. jan 2014

@moname Ahoj tak to ma mrzí, že si mala takéto problémy . No tak nech sa ti podarí nájsť aspoň dobrú prácu. Je to fakt strašné, že si chcela aby ti doktori pomohli a oni ti naopak ešte ublížili. 😒

olivia31
2. jan 2014

@tinkatinulka No včera sme chceli ísť na prechádzku no bolo strašné počasie ...tak zajtra dám malého do kočíka a na 10 minút na balkón .....no chcem ísť aj na prechádzku no len keď bude slniečko . Inak malí je poklad strašne dobručký. Tinuš a čo ty ako si Silvestrovala a čo už pracuješ ?

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@olivia31 silvester bol na pocudovanie fajn, ale poviem ti som strasne unavena neviem co mi je ale som ako pes dobita som od pred sviatkov stale ubahana tak som dnes iba tak sedela a nic nerobila poriadne..no tak otuzujte aby na vas choroby necihali potom ked budu riadne mrazy.to je dietatko lásky a vytrvalosti..juj ako som rada že je vsetko oki. a co olusam?nerodi nam už?

olivia31
2. jan 2014

@tinkatinulka Neviem neozvala sa zajtra jej skúsim zavolať . Ani neviem či je už doma len to viem, že bola v nemocnici. No tak ja som to tiež povedala, že ho máme za odmenu.

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@olivia31 a ako spite v noci?

mili78
2. jan 2014

@olivia31 .... Oli ved skusim, ale manzel mi uz nechce nikam ist :(

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@mili78 preskumaj možnosti a potom mu to predostri ako poslednu možnosť..ked som mojho zlomila tak už sa da hadam každý

mili78
2. jan 2014

@tinkatinulka ....Tinus tak to nepoznas mojho, on ked sa zatne tak koniec...a vcera mi jasne povedal, nech mu uz o tom ani nehovorim, nech mu s tym dam pokoj 😢

moname
2. jan 2014

@olivia31 to všetko časom prejde,hlavné nech sme zdravý 😉

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@mili78 ja som to mala to oste..prerevala som celu cestu z ciech..nechala som ho ale chvílku tak a on to casom sam pochopil..hlavne ked mame v rodine male deti ake by to bolo krasne mat doma male babo..pretože ste dvaja, každý má nejake svoje ciele a predsa nechce aby si bolo po zvysok zivota smutna z toho že si nenaplnila svoj sen..

moname
2. jan 2014

@mili78 ako ja mám psa aby mali za čo ohovárať(neboj neni vnútri),ale je rozumnejší než mnoho ľudí 😀

olivia31
2. jan 2014

@tinkatinulka Dobre vstávame na papanie a keď sme pokakaný a keď má ciknuté. Inak je to o 22:00 a potom o 24:00 a potom ráno o 3. 00 a okolo 6. 30 a potom spíme do 8:00....ešte sa ozvem ideme papať. 🙂

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@olivia31 uha takže pekny zto program ja som bola v tom že babo papa kazde tri hodiny...a ja taky spachtos..hihi

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@moname my mame dvoch psov 🙂

mili78
2. jan 2014

@tinkatinulka .... on je strasne tvrda palica....dufam, ze sa mi ho podari este presvedcit ☹

mili78
2. jan 2014

inak babenky neviem ktorej, ale dakujem za srdiecka 😲

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@mili78 no ked si to tak zoberies tak vsetka robota okolo tohto je na žene a pritom chlapy robia drahoty..mam to doma.

mili78
2. jan 2014

@tinkatinulka ....ved presne...vsetku bolest, smutok, vsetko musim prekonat ja a jemu je zatazko raz ist tam a spravit co treba....a ine nepocuvam, len kolko prachov to stoji ☹

moname
2. jan 2014

@tinkatinulka viem 🙂 ,čítala som dakedy

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@moname tak ty nas tu špehuješ a nepridáš sa 🙂 ale nie v pohode..klebetime o všetkom čo život tak nejak prinaša 🙂

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@mili78 tak tak svata pravda..keby sme aj my mohli tak k tomu pristupovat-...

moname
2. jan 2014

@tinkatinulka nešpehujem,naberám energiu,ste veľmi podarené a ešte probudli úspechy tak to mi robí radosť,chvíľu ste chceli ísť a do súkromky ,ale zostali ste-aspoň občas mám zábavu

olivia31
2. jan 2014

@mili78 Neboj dajte pauzu nejaký čas a čas ukáže čo ďalej . Nechaj ho nejaký čas len tak aj je ho to trápi nie len teba ....chce to čas . 😉

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@moname sukromku sme zavrhli aby sa kocky mohli k nam pridať..🙂.takze vítam ta..zatim vediem v počte ivf ale neni to na chválu skor radu ..kam chodíš do car?

moname
2. jan 2014

@tinkatinulka ja v podstate o vás už niečo viem dávnejšie som si s vami písala,ale my už nechodíme riešime veci okolo manžela -chodili sme do iscare
Ja len že lepšie sa mi číta keď vtipkujú ženy(nie zatrpknuté)s podobným príbehom,lebo v reálnom živote sme o našich snahách kadekomu nehovorili a aj tak nechápu.To keď mi vysvetľovala jedna stará krava či somuž počula o umelom oplodnení.Však to platí poisťovňa a mimi na počkanie-ťuk ťuk smajlík nieje 😀

tinkatinulka
autor
2. jan 2014

@moname aha takze iste poznáš aj moju úžasnú svokru..🙂 budem rada ked sa zapojis lebo kocky vnímajú našu komunikáciu za súkromnú a toto je verejné..súkromné kavickujeme.