icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
21. jan 2014

@vafinka o com je rec? sak ty mas s topankymi aj teraz max60

marienita
21. jan 2014

@vafinka jeeej tak máš ešte dosť teda, prepáč, hádam som sa ťa nedotkla. Držím palčeky, nech všetko dobre dopadne 🙂

vafinka
21. jan 2014

@tinkatinulka no moja uz mam 61, skoro ma taslo na poradni, ved som uz dala 8 kil, vrrrrr, ved do porodu budem ako hrochhh

vafinka
21. jan 2014

@marienita nie, len som nevedela ze o com je rec, a ani to, ze tu mame novu clenku medzi nami , ci?

tinkatinulka
autor
21. jan 2014

@vafinka ale ty hroch co ja by som dala za vahu 61..to som mala naposledy na zakladke 🙂

vafinka
21. jan 2014

@tinkatinulka no moja, este mam pred sebou prakticky 3,5 mesiaca, a ak by som dala este 6 -7 kil tak budis, ved ja ani tak nejem ako priberam, niekedy troska viac, niekedy zas menej, sladkostiam sa snazim vyhybat, ak sa len da, snazim sa jest ovocia co najviac. a aj jogurtov. ale pravdu poviem, ze ak ma bude moja mama vytacat neustale tak dam aj 20 kil do porodu, vcera som normalne si musela dat cokoladu a 2 magnezka lebo by ma vyvalilo od zurivosti

tinkatinulka
autor
21. jan 2014

@vafinka ty sa nechas lahko vyprovokovat..

vafinka
21. jan 2014

@tinkatinulka vies, ja len neznasam, tu falos, a to ked sa niekto ku mne sprava ako k soplavemu, nemoznemu a debilnemu decku, to mas pravdu, to som vytocena za sekundu, a do nepricetna

tinkatinulka
autor
21. jan 2014

@vafinka skodis drobcovi..snaž sa byt asertivna aj k svojej rodine lebo ta prasti..a viem o com hovorim mama to doma a teraz plesknem dverami a amajte ma vsetcci radi

vafinka
21. jan 2014

@tinkatinulka ja viem, mas pravdu, chuda aj maly radsej cusal az do rana, asi sa bal aj pohnut, chuda moje male. ja musim len plasknut telefonom, nic ine mi neostava.

tinkatinulka
autor
21. jan 2014

@vafinka netrizni to male lebo po narodeni to bude nervak ako vysitýýýý

vafinka
21. jan 2014

@tinkatinulka ved toho sa bojim, ale co mam robit, ked som na vlastneho rodica tak alergicka?

marienita
21. jan 2014

@vafinka jj som nová, orientujem sa.... som jedna z vás čo zažila kyret a jedná z vás, čo túži po bábätku.... tak prajem nám všetkým nikdy nezažiť bolesť, ale len radostné chvíľky 🙂

vafinka
21. jan 2014

@marienita aha, lebo som vobec nevedela o tebe, ze ktosi a cosi 😀

olivia31
21. jan 2014

@vafinka No zlatko ja som mala v deň pôrodu 70 kg takže pekne priberaj 😀 😀 😀 .....a teraz mám 60 kg. A to som mala 53 kg. 😀 . A 111 nevážiš? 😀 Som sa zasmiala. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀

vafinka
22. jan 2014

@olivia31 joj, dikes moja, no nevazim, mam co robit aby som to dohnala na 111 😀 😀 😀 , ved aj ja som zacinala na 53, ach jaj, no neva, som zvedava, kam sa az dostanem 😀

tinkatinulka
autor
22. jan 2014

kočky co tu placete ..juj vaha sem vaha tam..ja som akoby som prave dvojicky mala ist rodit a pohoda..

vafinka
22. jan 2014

@tinkatinulka ale coby moja, ved si krasne ziena, 😀

vafinka
22. jan 2014

@tinkatinulka
@olivia31 kocky, akurat som dopiekla moravske kolace 😀 😀 😀 , juj, furt som v tom plechu, tak som ho uz musela schovat, bo by som to bez problemov vsetko pohutala 😀

olivia31
22. jan 2014

@vafinka Joj dala by som si. 😀 Ja som dnes varila a ešte som mala návštevu. No Vafi neviem či bude druhé . A ak aj tak mam toho dosť tak sa podelím. Niesu to starosti. 😉 Inak musíš papkať aby si dosiahla 111.

tinkatinulka
autor
22. jan 2014

@vafinka ja som dneska piekla dukatove buchticky domace..juj aj pes sa napratal do sýtostii a zajtra zase zemiakove pagace 🙂

vafinka
22. jan 2014

@tinkatinulka nooo ja viem ze nebyvas daleko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no tie moje opice dostali dneska zbytok tvarohu a vajec, to bola mlsanica 😀

vafinka
22. jan 2014

@olivia31 neboj sa, bude druhe babo, a ani nebudes vediet ze ako, nemysli si ze ho budes mat iba pomocou ivf, ved kukni sa na mna, 😀 ale ano, robis si starosti, az moc moc 😀

olivia31
23. jan 2014

@tinkatinulka
@vafinka Ahojte dievčatá 🙂 Tinuš prídem aj ti ostalo to čo bolo včera ? Joj si mlsate teda.🙂 Vafi uvidíme či bude aj druhé 🙂 a ak bude tak dievča ... 😀 hihihihi. Idem ja dnes čo to poupratovať drobec spinká a ja len teraz raňajkujem no čo už drobec je na prvom mieste. Dnes sme vstali o 8.20 hihihi . No čo už keď drobec búva tak aj ja.

olivia31
23. jan 2014

@vafinka
@tinkatinulka Inak dievčatá.....u nás budeme mať o mesiac výročie 😀 😀 😀 ....rok bez sexu . 🙂 🙂 🙂 🙂 😝

vafinka
23. jan 2014

@olivia31 ty kono, ved by mi tam pavucina narastla a zas bola druhy krat pannou 😀 😀 😀 😀 , inak aj jatak vstavavam, a voobec mi nie je hanby

tinkatinulka
autor
23. jan 2014

@olivia31 tak klobuk dole moj by toto asi len tak nerozdýchal..manzelovi pustas v sprche strasne ladovu vodu co 🙂

vafinka
23. jan 2014

@tinkatinulka no presne, ved ked si tak vezmes, ako zacnes stimulovat, tak sexovacka ze ee, a ked za to podari, tak sexik zas ee, no je to normalne???? a do 12tt nic, a ked si ok, tak len tak lait, a po porode zas nic, to je zivot

tinkatinulka
autor
23. jan 2014

@vafinka no ja sa na toto tesim..mucit draheho ma bavi...

olivia31
23. jan 2014

@vafinka
@tinkatinulka No bohužiaľ nič sa nedá robiť dievčatá zákaz bol zákaz a oplatilo sa 🙂 🙂 🙂 no a teraz zasa nič až po kontrole a ta je až 18 febru. 😀 😕 A ja som to už asi aj zabudla. 😝 😀 Ja budem ako prvý krát 😀 A môj nechcel povedal že on mu nechce očko vypichnúť 🙂 🙂 🙂 a ani sme nemohli. No presne tak od stimul. na Ivf nič ..Hold smola.