Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka no moja uz mam 61, skoro ma taslo na poradni, ved som uz dala 8 kil, vrrrrr, ved do porodu budem ako hrochhh
@vafinka ale ty hroch co ja by som dala za vahu 61..to som mala naposledy na zakladke 🙂
@tinkatinulka no moja, este mam pred sebou prakticky 3,5 mesiaca, a ak by som dala este 6 -7 kil tak budis, ved ja ani tak nejem ako priberam, niekedy troska viac, niekedy zas menej, sladkostiam sa snazim vyhybat, ak sa len da, snazim sa jest ovocia co najviac. a aj jogurtov. ale pravdu poviem, ze ak ma bude moja mama vytacat neustale tak dam aj 20 kil do porodu, vcera som normalne si musela dat cokoladu a 2 magnezka lebo by ma vyvalilo od zurivosti
@vafinka ty sa nechas lahko vyprovokovat..
@tinkatinulka vies, ja len neznasam, tu falos, a to ked sa niekto ku mne sprava ako k soplavemu, nemoznemu a debilnemu decku, to mas pravdu, to som vytocena za sekundu, a do nepricetna
@vafinka skodis drobcovi..snaž sa byt asertivna aj k svojej rodine lebo ta prasti..a viem o com hovorim mama to doma a teraz plesknem dverami a amajte ma vsetcci radi
@tinkatinulka ja viem, mas pravdu, chuda aj maly radsej cusal az do rana, asi sa bal aj pohnut, chuda moje male. ja musim len plasknut telefonom, nic ine mi neostava.
@vafinka netrizni to male lebo po narodeni to bude nervak ako vysitýýýý
@tinkatinulka ved toho sa bojim, ale co mam robit, ked som na vlastneho rodica tak alergicka?
kočky co tu placete ..juj vaha sem vaha tam..ja som akoby som prave dvojicky mala ist rodit a pohoda..
@tinkatinulka ale coby moja, ved si krasne ziena, 😀
@tinkatinulka
@olivia31 kocky, akurat som dopiekla moravske kolace 😀 😀 😀 , juj, furt som v tom plechu, tak som ho uz musela schovat, bo by som to bez problemov vsetko pohutala 😀
@vafinka ja som dneska piekla dukatove buchticky domace..juj aj pes sa napratal do sýtostii a zajtra zase zemiakove pagace 🙂
@tinkatinulka nooo ja viem ze nebyvas daleko 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no tie moje opice dostali dneska zbytok tvarohu a vajec, to bola mlsanica 😀
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte dievčatá 🙂 Tinuš prídem aj ti ostalo to čo bolo včera ? Joj si mlsate teda.🙂 Vafi uvidíme či bude aj druhé 🙂 a ak bude tak dievča ... 😀 hihihihi. Idem ja dnes čo to poupratovať drobec spinká a ja len teraz raňajkujem no čo už drobec je na prvom mieste. Dnes sme vstali o 8.20 hihihi . No čo už keď drobec búva tak aj ja.
@vafinka
@tinkatinulka Inak dievčatá.....u nás budeme mať o mesiac výročie 😀 😀 😀 ....rok bez sexu . 🙂 🙂 🙂 🙂 😝
@olivia31 tak klobuk dole moj by toto asi len tak nerozdýchal..manzelovi pustas v sprche strasne ladovu vodu co 🙂
@tinkatinulka no presne, ved ked si tak vezmes, ako zacnes stimulovat, tak sexovacka ze ee, a ked za to podari, tak sexik zas ee, no je to normalne???? a do 12tt nic, a ked si ok, tak len tak lait, a po porode zas nic, to je zivot
@vafinka no ja sa na toto tesim..mucit draheho ma bavi...
@vafinka
@tinkatinulka No bohužiaľ nič sa nedá robiť dievčatá zákaz bol zákaz a oplatilo sa 🙂 🙂 🙂 no a teraz zasa nič až po kontrole a ta je až 18 febru. 😀 😕 A ja som to už asi aj zabudla. 😝 😀 Ja budem ako prvý krát 😀 A môj nechcel povedal že on mu nechce očko vypichnúť 🙂 🙂 🙂 a ani sme nemohli. No presne tak od stimul. na Ivf nič ..Hold smola.

@vafinka o com je rec? sak ty mas s topankymi aj teraz max60