Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
dre ranko koceny..ja makam ani nestiham sem chodit.
@tinkatinulka aj tebe bre ranko, no vidim, vidim 😀
@vafinka juj cica dame kavejuuu..nadialku aspon 🙂
@tinkatinulka
@vafinka ahojte dievčatá drobec búva tak mám trošku čas. Tinuš tak len pekne makaj...čo tá vaša kúpeľňa ? Vafi no zvykaj si už to bude len a len horšie s tým spánkom. Čím bližšie k pôrodu tým menej spánku a potom už ani nevravím. 😀 😒 no stojí to za to .
@tinkatinulka aspon tak, ja si veru idem spravit, bo som dneska ko
ahojte kocky teraz som skoncila idem spat papa a pekny vikend
@olivia31
@tinkatinulka ahojte zlatka moje, no vidim, ze po nikom tu ani len smradek po vikende, ako ste vikendovali? ja vcelku ok, a dneska v noci som mala krasny sen, ja viem, znieot detinsky, ale bola som chuda ako trnka, neviem kde som bola ale mala som krasny kostimcek na sebe, a uzasne lodicky na platforme, ach jaj, pekny sen. 😀
@vafinka joj ja stále na behu variť prať aj tri práčky za deň priprav sa na to a to žehlenie no des stíham len malému ....v sobotu som do pol noci žehli a zmývala podlahu 😝 a včera varila ....išli sme poobede na prechádzku ....potom prišli moji rodičia a bol večer .....v sobotu ideme na oslavu svokra mala 70 rok. Tak od štvrdku idem piecť dva koláče 😝 no príde sestra tak mi pomôže. Dnes ideme k doktor. malí má poradňu aj to som si pomýlila mame ísť až zajtra no som tam volala či môžem dnes lebo môj ostal doma pretože ja som mimo a nekukla som do kalendára a zajtra sa mu nedá....čo som doma tak neviem ani aký je deň. No osprostievam tuší. , alebo mám toho veľa na hlave. 😀
@tinkatinulka Ahoj a čo makošiš kúpelňa hotová som videla na f.
@tinkatinulka Inak som ti ani nepísala overal som ušila pošlem foto.
Caute zienky,nemyslite ze som zabudla,ale zabehavam a vela nestiham....minuly tyz boli svokrovci,tak svokrusa pomahala,(zlata).My sme fajn,ale v porodnici sme stratili 300g,tak dobiehame.Len maminka si musi zvyknut na nocne vstavanie😀
@olusam Ahoj neboj nič o dva týždne sa to postupne upraví ako u nás ja vstávam už len dva krát to o 2.00 rano a o 4.30 alebo o 5 .00 podľa toho ako sa zobudí a potom už o 7.30 rano alebo o 8.30 podľa toho koľko spapká .
@vafinka
@tinkatinulka Dievčatá dnes bola poradňa po v 6 t. A mame 5500g 😀 Tinuš mám smotanu 😀 Doktor bol spokojní aj sa smial že čo mu dávam. 🙂 😀 povedal, že je všetko ok a že sme na tom na jednotku s hviezdičkou.
@olivia31
@tinkatinulka
@olusam kocky moje , tak ja ododneska uz zacinam strihat meter 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka od dnes 99?
ahojte koceny trosku som nestihala a davam si taky oddych od vsetkeho co je spolocne s babatkom, praca a zdravie je prvorade.
@tinkatinulka od zajtra moja, dnes to mam za 100, no ved vidim, ze nas tu zanedbavas 😀
@tinkatinulka
@vafinka
@olusam No konečne odišla návšteva to bol teda blázinec dve deti a ten starší ako divoch ....no katastrofa. A to ešte prežiť oslavu v sobotu. To ešte bude už si to viem predstaviť . 😝 No krstiny budeme robiť len v marci nech je drobec už väčší. Ja vám už nemám teraz energiu na takéto návštevy. Tak a môžem upratovať. 😝 😔 😕
@olivia31 vela síl teraz na návštevy
@tinkatinulka starka aj ty si tu?? ved ma ty len pekne zanedbavas 😖
@vafinka citam citam že nic nepises..dnes ano mam trosku veget
@tinkatinulka len ty tu na mna kasles uz 5 dni, neboj ja ti to ratam, to ti pride ale faktura 😒 som ja len zvedava ako si to odcinis
@vafinka ja stikujem pre maleho 🙂
@tinkatinulka a preco sa mi ani len neozves????? tak by som ta vyciapala ako malu, ja len premyslam, ze co je s tebou, oli a olus maju drobcov, tak mi je jasne, ze sme tu len my dve, a to tu vymiera. inak vcera nam prisla komoda, mam radost ako myska 😀 a co strikujes?
@vafinka nebud zvedava..tak parada už je zmontovana a naplnená? inak nebola som ani na nete bola som u nasich par dni

@olivia31 no ved ano oplatilo sa isto. dneska u nas konecne poletuje aj sniezik, ujchu. no idem ja pomalicky varit a dat sa ako tak dohromady, po dnesnej noci som ko, nedalo sa mi zaspat, bo ani jedna poloha nebola dobra, a ked som si myslela ze uz hadam aj budem spat, tak maly sa rozhodol, ze nebudem 😀 😀 😀 😀 tak mam fokle ako svet pod ocami 😀