icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@vafinka NO ano ale je to nefer, ved najskor dobojovat aby si bola tehu potom zas rizikove tehu to je cele komplikovane a o držku na hlavu aj telo, ale to nik nechápe

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@vafinka Akurat na českom koníku čítam že pobočka Reprofitu Olomuc sa rozrasta tak že budu aj ET aj OPU robit aj tam, uha aka pecka lebo to sme šli do Brna a to mame o kus dalej.No uvidíme čo sa dozvieme na konzultacii.

vafinka
3. jan 2013

@tinkatinulka je to nefer, prisla som o moc veci, ale to sa spravi, neva. je to na hlavu a to naozaj, ani moja svokra mi neveri, ze kolko veci pri stimulke a pred nou nesmies robit, ze ked saohnes alebo prudsie otocis, ze aky to je risk, nic prakticky nemozes, a zas ked ostanes nahodou tehu, tak dobojovat to do zdarneho konca je tazke, no ja neviem co mam odtialto blizsie, asi olomouc, ale to ja riesit nejdem, neni su financie na to. a kedy ides do reprofitu?

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@vafinka no pondelok sa objednam a do 2tt bude termín. No už šetrím aj ja na další boj a peniažky čo som dostala na narodky asi investujem týmto smerom.Od naších je to do Olomouca tak 1hod 45 min cesty a do Brna od nás asi 3,5 hodky

vafinka
3. jan 2013

@tinkatinulka no co som ja dostala korunky, tak si chcem ist kupit kremik a dajaku pletovu vodu k tomu, ale objednam to cez net, bo vcera som sa kukala na tie veci v lekarni a cenovy rozdiel je asi 8eur na kuse, to je dost, co? a vcera mi dal aj muzik korunky, ze aby som si cosi kupila. no teda??? ja asi fakt poslucham. 😀 , ja to mam do olomouca odtialto asi tiez tak ako ty

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@vafinka no si posluchala.Prave som dostala nádhernú správičku, moja konikova kamoška čaka babo sponntane.Takže neboj aj zazraky sa dejuuu.Juuuj tak sa teším že aj takéto veci sa dejúúú.

vafinka
3. jan 2013

@tinkatinulka no teda, uj ha

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@vafinka no a to ti poviem, že ona ma toho už zaebou ako my dve dokopy..a teraz bummmmmm 😅

vafinka
3. jan 2013

@tinkatinulka to vazne? neverimmm tomu

olivia31
3. jan 2013

Ahojte kočky tak to čo som tu čítala ma moc nepotešilo to je nefér , že ste prišli o prácu .....ja som mala pred rokom a pol tiež nepríjemní rozhovor zo šéfkou ale som sa rozhodla ,že sa nedám a povedala som jej čo je vo veci a prečo chodím tak často po doktoroch a ona sa mi ospravedlnila že ju to mrzí že to nevedela....ja som jej povedala čo riešim a čo ma čaká do budúcna a mám teraz pokoj ba dokonca po niekoľkých rokoch som dostala aj teraz zmluvu na trvalo na dobu neurčitú a dokonca mi šéfka aj dala peniažky na konci roka ......tak vám držím palce aby ste to nejak prečkali a ono sa to všetko dá na poriadok bude aj bábo aj práca 🙂......no moja šéfka je tiež len človek a keď bola mladá tak tiež mala problém pri druhom dieťatku a dokonca aj jej dcéra vo višom veku prišla o bábo tak to chápe čo prežívam a som jej vďačná ale nebolo to ľahké pre mňa jej to povedať .

tinkatinulka
autor
3. jan 2013

@olivia31 ja pracu mam, ja som Szčo, takže si šefujem sama len sama na seba sa hnevam že nestiham popri doktoroch všetko ☹

olivia31
3. jan 2013

@tinkatinulka Jasné som si to zle prečítala myslela som , že aj ty si prišla o prácu ...tak to je super že si sama sebe šéfka

vafinka
3. jan 2013

@olivia31 no u mna to bolo take divne, aj som majstra upozornila ze mam zenske problemy a ze casto budem prec, a on ze v pohode, neni problem a letela som ako diva, ze diky, ale aj ked ma to nastvalo, ako sa dalo. no tak vcul si hladam pracu a dufam, ze uz bude coskoro

olivia31
5. jan 2013

Ahojte som doma ležím v posteli a je mi na nič som chorá bolí ma hrdlo , priedušky a celé telo 😝 ...mám ovuláciu a strašné bolesti v ľavom vaječníku mám pocit , že moje vaječníky sa ešte nevedia dať do normálu myslím, že pracujú ako divé presne také bolesti ako pri stimulke keď moje vaječníky pracovali na plné obrátky neviem či je v poriadku ? ☹

tinkatinulka
autor
5. jan 2013

@olivia31 no to sa tvoje telo dava dokopy, ja som mala teraz taku ukazkovu ovulku..už 11 DC som mala 16 mm folik z laveho nefunkceho vajecnika, po stimulke sa asi prebral..skoda že to nevyško, MS mam ako by ma podrezali a obrovnske kusy sliznice zo mna lezu so zrazenou krvou..myslím že je važne načase nasadiť zbrane najvyššieho kalibru-prednison a anopyrin a dufat v zázrak.Moj tlak skace ako o preteky tak som zvedava čo s tým moje telo, a ešte aj ta štítna ..juj si pripadam ako pozaruke ale vajecník už je oki tak hadam aj ta stimulka k niečomu bola, teda skor ta OPu kezže poprepichovali foliky prazdne.Vcera mi doktor povedal-internista-že najskor tak za dva mesiace nech začneme kým sa mi tlak upravý a že budem riziková tehulka, nech sa pripravým 😝 ale nechcela som mu hovoriť že šak ja som pripravená už dva roky

olivia31
5. jan 2013

@tinkatinulka no tak to sme na tom rovnako aj ja mám od stimulky silnú menštruáciu no tak o dva mesiace chcem aj ja začať stimulku ......no tak ti to máš teda pestré čo sa tíka zdravotného stavu na teba sa tiež všetko prilepí no len sa lieč určite to bude ok......ležím ako mrcina a čítam super knižku padesiat odtieňov sivej od E L JAMES odporúčam 😉

vafinka
5. jan 2013

@olivia31
@tinkatinulka no as iaj na mna ide choroba, ale to neva. inac aj ja po stimulke som akasi furt nanist, ale dame sado poriadku ale to az za nejaky cas. 😀 , som inac zvedava, ze dokedy budeme mat take hnusne kramy, nevite?

tinkatinulka
autor
5. jan 2013

@vafinka no to teda asi až po porode sa upravýýý..takže šup do spálne baby 🙂

vafinka
5. jan 2013

@tinkatinulka no ty srandistka jedna 😀 😀 😀 😀 , jedine ak poznas dajake kuzlo 😀 😀 😀

vafinka
5. jan 2013

@tinkatinulka ps. spermoskovia sa musia cinit a mastit ako hrom aby dosli tam kam maju 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
5. jan 2013

@vafinka no tie naše možu mať aj stíhačky a nedostanu sa do ciela ☹
ale pondelok idem po prednisom tak už tankujeme nádrže 🙂

vafinka
5. jan 2013

@tinkatinulka tak pozor aby nepretiekli 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
5. jan 2013

@vafinka no to u nas nehrozi aby pretieklo kedže fešakov je málo, musíme šetrik každú kvapocku..inak ovulku budem mať asi 16 teho tak uvidííme či sa posnaží ed už budem oslabovať tu moju imunitu.

vafinka
5. jan 2013

@tinkatinulka uj ha, mne uz pomaly zacina startovat, a to sa cini, 😀

tinkatinulka
autor
6. jan 2013

@vafinka mne sa štartuje ale doma a ja som u rodicov 😉

vafinka
6. jan 2013

@tinkatinulka , mili, olivia, baby kde ste??? co porabate???

tinkatinulka
autor
6. jan 2013

@vafinka boli sme gratulovat krsniatku a zase oplieskana tema: kedy budete mat babatko haha som sa iba pousmiala

vafinka
6. jan 2013

@tinkatinulka hm, nas sa uz radsej ani nikto nic nepyta, hoci rodina vie, ale kamarati iba tusia, nic si z toho nerob, aj na nas mali blbe reci, ako ci mame v guloch sutre 😀

tinkatinulka
autor
7. jan 2013

@vafinka no u nas vedia z mojej strany rodiny a zvyšok rodiny asi tusi je to na dlhe vysvetlovanie a mna to nebavi takže tak ☹

tinkatinulka
autor
7. jan 2013

Ahote kočky tak ako dneskaKrásny slnečný deň a tak som zavolala do Reprofitu a hurááá buduci týždeň máme konzultáciu, juhuuuu som zvedavá, klinika má byť vynovená a prestahovaná-teda pobočka Olomouc kde chodíme tak uvidíme čo nové sa dozvieme.Nebudeme sa hned do ničho hnať ale aspon porovnáme výsledky vyšetrení.Pán doktor je zlaty tak nas hadam poteší.