icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
15. apr 2014

@vafinka no SMS pis hneeed po porode

vafinka
15. apr 2014

@tinkatinulka to vies ze ano, rozposlem hned kazdemu ako sa bude dat. 🙂

olivia31
15. apr 2014

@tinkatinulka
@vafinka ahojte poslala som foto prof. Vafi juj tesim sa a drzim zajtra vsetky palce aj na nohe 😀

olusam
15. apr 2014

@olivia31 cauko,fotocky pekne,hlavne ta posledna 🙂, posli foto aj Janicka....my mame dnes 3mes.,joooj ako to rychlo leti....
vafi, uzi si to este, bude to riadna zmena....ale super zmena 🙂

tinkatinulka
autor
15. apr 2014

@olusam ahoj ze sa aj ukažes tak ako mala? kocikujete ked je pekne pocasicko? a spokojna si s mamas and papas?

olusam
15. apr 2014

@tinkatinulka ahoj,kocikujeme sa kazdy den,ked sa mi nechce,vyhodime sa na terasu a odfukujeme si tam 😉
Zatial kocik v poho,ale zachvilu budeme musiet ist do sportaku,lebo vanicka nam bude mala 🙂
Skoda,ze mame uz skoncili ranneho vylihovania v posteli a hlavne prespatie celej noci...ale dufam,ze raz sa dockam🙂 ty sa ako mavas,pocuj a co budem robit s tym infolicom??

tinkatinulka
autor
15. apr 2014

@olusam a kolko ho mas? juuuj ja nevylihujem aj ked nemam babo my mame psa a ten v poslednej dobe perli vstavam aj 2x za noc..asi nas pripravuje..no my co nic nove na svete..nejak nemam chut nic velke riesit pretože neuspechov bolo už vela..tak si nejak pomaly uživame..papapme vitaminy obaja a difame v zazrak 🙂

vafinka
15. apr 2014

@olusam ahoj no ja viem, ze to bude zmena ako das, ale zas sme uz s muzikom stare pasty, tak to hadam zvladneme, no ja mam zas v poslednych dnoch taky trend, ze si musim pospat na obed aspon po 2 hodky, a aj maly v brusku drichme, ani sa nehne.no veru, ja sa snazim si to este vychutnat 😀

vafinka
15. apr 2014

@olivia31 dakujem moja, ako som sa bala porodu, tak si uz prajem aby som rodila, som ko za posledne dni 😀

olusam
16. apr 2014

@tinkatinulka a dobre teraz robite,treba na to vsetko zabudnut,ako sa vravi,vsetko zle je na nieco dobre😉
Mam cele balenie,ak chces,poslem ti ho,adresu mam.

olusam
17. apr 2014

@olivia31 cauko mamina,uz spinkate?

olivia31
17. apr 2014

@olusam Ahoj áno aj vaša princeznička už búva?

olusam
17. apr 2014

@olivia31 jasne,uz pred 20h sme zalomili?Inak peknu velku noc prajeme a mamine vela vody😉

olivia31
17. apr 2014

@olusam No náš drobec zaspal o 19:30 .....a za tú vodu ďakujem ....pekné sviatky aj tebe a veľa vody aj Vám dievčence 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
18. apr 2014

@olusam Malá je riadna pucka máš peknú fotku v profile. Cmargni ju za mňa. 🙂
@vafinka Ako ešte nič stále si dva v jednom? Kontrola či náhodou nenastala zmena.
@tinkatinulka Ahojte dievčatá tak dnes máme presne 4 mesiace 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .

lenocka004
18. apr 2014

@vafinka
@tinkatinulka
@olivia31
Ahojte som sa neozvala lebo som stale makala v.praci ale o chvilu sa mi uz konci toto blbe umakosene obdobie a budem tu byvat castejsie. Vafi takze ty uz rodis.no super, tak nech to dobre dopadne. 🙂
Oli tak maly je krasny videla som foto.
Tinka.a ty ako pokracujes, dufam ze stale nemakas ako ja. A kedy ides do dalsieho pokusu alebo uz netreba? 🙂
Mne nova liecba uplne.zabrala. Vsetky vysledky mam v norme a tak mozem skusit dalsi pokus. Teraz len rozmyslam kedy sa do toho pustit. 🙂

tinkatinulka
autor
18. apr 2014

@lenocka004 tak supe že zabrla aja som bola na kontole a tiez mam protilatky už oki som happy z toho takže ale na liekoch som stale ako ty. no moc sa mi nechce do nicoho a tajne dufam že už nebude treba 😀

lenocka004
18. apr 2014

@tinkatinulka No tak to by bolo fajn, tak drzim palce nech vam uz dalsi pokus netreba. 😀 My sa snazime teraz prirodzene sak mozno aj motyka streli 🙂 a keby nie dame dalsi pokus asi v juni, no uvidi sa.

vafinka
18. apr 2014

@lenocka004
@tinkatinulka
@olivia31
@olusam ahojte zienky, takze sa poslusne hlasim este 2 v 1, inak pekne sviatky, malo vody, nebojte sa aj tak nesplesnieme, bo zla burina nevyhyne 😀 😀 😀 😀 😀 robim si sranduu 😀
lenus, no supis, som stastna aj za teba, ze konecne liecba zabrala. bodaj by motyka riadne strelila, a nielen tebe, ale aj tinus a mili,
olus no mala je ozaj krasna a riadna baculka 😀 baba ako hrom 😀

lenocka004
18. apr 2014

@vafinka Tak to mas pravdu zla burina nevyhynie 😀 😀 😀 . Ha ha si ma pobavila. Vafi tak nech uz ti to rychlo ubehne a male vrestadielko nech je uz coskoro na svete 😉

vafinka
18. apr 2014

@lenocka004 😀 😀 😀 😀 😀 no to vies, my zeny sa nedame 😀 😀 😀 dakujem ,za priane, podla dokyho mozno uz len tyzden, tak sa uvidi 🙂 a co ty???

olusam
18. apr 2014

Diky zienky,ved ma byt po kom 😀
Prijemne sviatky vam zelam,a vafi drzim palce,uz to moze prist hocikedy😉

lenocka004
18. apr 2014

@vafinka Tak to sa fakt nenazdas a bude to tu 🙂 Ja nic nove nemam, stale vsetko po starom. Cely terajsi zivot sa toci okolo prace, na relax nemam moc casu. Tak sa vytesujem ze pride jun a bude klud a ja zas zacnem planovat dovolenku. Uz aby to bolooooo. 😀

vafinka
19. apr 2014

@lenocka004 vezmi ma zo sebou na dovcu, ja ti poviem, ze tak skromne by mi stacilo ist na jeden z hawaiskych ostrovov, ja pozyvam, ty platis, oki? 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
19. apr 2014

@lenocka004 Ahoj ďakujem . No si ma riadne potešila super a držím palce aby to všetko bolo ok a aby si čoskoro napísala, ze si tehuľka. Joj strašne že sa my všetky takto musíme/ museli trápiť joj len nech sa aj vám pošťastí Aj Tinke aj MIli .
@vafinka Joj ahoj kinderko ako moja ....joj už som nedočkavá kedy nám napíšeš , že je to male chlapčiatko na svete.
@olusam Ahoj no maličká je naozaj peknučká musíme potom dohodnúť rande. 😀DDDDDD

vafinka
19. apr 2014

@olivia31 no ja uz chodim ako sisnuta, furt sa pozorujem, ze ci uz, ked ma stale boli brucho a susina od spodu, ze ci hadam uz. no asi dneska skocim po muzikovi a hadam sa pojde rodit 😀 no ale aj dneska by to slo, 😀 vonku vcelku pekne 😀

tinkatinulka
autor
19. apr 2014

@vafinka ty sa nezapries

tinkatinulka
autor
19. apr 2014

@vafinka 😀 😀 😀

lenocka004
21. apr 2014

@vafinka ha ha ale nie Havajske ostrovy taka nuda. Tam pojdem na dochodku 😀

vafinka
22. apr 2014

@tinkatinulka no ja viem, ale co ti poviem???? waaa zajtra poradna, tak som zvedava, ze dokedy bude ten nas skrecok strajkovat 😀