icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
22. apr 2014

@lenocka004 pravdu poviem, ani hotel mi platit nemusis, staci mi vziat si stan a budem tam spat cely tyzden na plazi, to mi bohato a skormne staci, jaj, to je moj taky maly sen. 😀 a budem aj cely tyzden o pastekach 😀 😀

tinkatinulka
autor
22. apr 2014

@vafinka juuuj sak už tento tyzden rodiiis a mozno ta ani nepustia domov heheeee

vafinka
22. apr 2014

@tinkatinulka aj vcul by som sla, a to bez hanby, este doperem, dozehlim, 3 kvety presadim a pojdem 😀

olivia31
22. apr 2014

@tinkatinulka Dievčatá som inak celá rada, že je po sviatkoch mám teda dosť. V nedeľu tu bol blázinec návšteva a plný byt ľudí. Uf som rada, že je už za tým dnes som si užívala ticho v byte a malého. Tinuš čo bol ťa obliať a vyšibať tvoj synovec?........... som ho videla na Facebooku je rozkošný.
@vafinka Ahojte dievčatá tak ja som tu dnes nebola nestihla som. Vafi joj som zvedavá čo ti zajtra povie doktor budem tu obsmŕdať a čakať čo ti povedia. Joj sa ti to teda riadne kráti teším sa na drobca. 😀 😀 😀

olivia31
22. apr 2014

@vafinka 16 dní juchú 😀 😀 😀 😀 😀 nech to už máš čoskoro za sebou a prajem ti ľahký pôrod za odmenu. 😉 že si musela tak dlho čakať na drobca.

humancare
23. apr 2014

Nedari sa Vam otehotniet? Mate cysty, alebo myomy, ktore sa Vam nedaju vyliecit? Prave pre Vas je tu cvicenie AVIVA, ktore je jedine na Slovensku. Uz sme pomohli viacerym zenam, ktorym sa nedarilo pocat babatko a nepomahali im ani umele oplodnenia. V maji robime prve 4hodinove cvicenie. Tento krat v Samorine. Nevahajte a prihlaste sa. Skuste prirodzenou formou pomocou jednoduchych cvikov otehotniet,alebo sa zbavit cyst a myomov.

vafinka
23. apr 2014

@olivia31 ahoj moja, no dikes, veru, bodaj by bol lahky za ten cas co som cakala. no pohli sme sa k lepsiemu, dnes uz mam slabe kontrakcie, ale ze uz predzvest porodu, tak som zvedavaaaa 😀

tinkatinulka
autor
23. apr 2014

kočky no toto takže vafinka porodi tento tyžden bolo by nacase aby to zavialo cerstvy vzduch snažiliek a zufaliek..lebo sa sama zcvoknem..kde ste @lenocka004 & @mili78

lenocka004
23. apr 2014

@tinkatinulka Tu sme 🙂 Teda tak Vafinka uz sa nam rozpada 😀 Dobre uz nech je malicky na svete. Sa tesim velmi. Kazdy den tu chodim nakuknut a skontrolovat ako to u Vafinky pokracuje. Tak uz nech je tu krasna spravicka 🙂
Tinka a ty ako? Neboj my sme uz tiez na rade ved poradovnik sme si stanovili 😀

tinkatinulka
autor
23. apr 2014

@lenocka004 a kto je teraz na rade? sak som zabudla..inak mohli by sme dat rande.. 😝

lenocka004
23. apr 2014

@tinkatinulka Si v ZA? No neviem asi ty si 😉

lenocka004
23. apr 2014

@lenocka004 Ja by som bola za stretko. 🙂

tinkatinulka
autor
23. apr 2014

@lenocka004 asi? no pekne už si nepamatam..nie som v PD..ale buduci tyzden by som mohla niekde byt naokolo..do MT nepojdes?

mili78
23. apr 2014

@tinkatinulka ...Tinus ja som stale tu :D vsetko pozorujem :D

lenocka004
23. apr 2014

@tinkatinulka Poslala som ti IP

lenocka004
23. apr 2014

@mili78 Ahoj Mili ako sa mas?

tinkatinulka
autor
23. apr 2014

@mili78 no pekne a ani sa neozves..hm pekne.no ako už tvoj rozdýchal neuspechy..my ženy to vieme vstrebat asi lepsie..ja to mam doma viam o com hovorim.

vafinka
23. apr 2014

@tinkatinulka
@lenocka004
@mili78 zienky, nebojte, ja sa budem pravidelne hlasit, veru, susina je na rozpad 😀 😀 😀

olivia31
23. apr 2014

@vafinka Tesim sa juj juchuuuuu drzim palce hned nam daj info .
@tinkatinulka Dievcence ja vam drzim palce aby ste coskoro napisali, ze ste tehu ....tato tema praje a postupne to ide z jednej na druhu tak a teraz ste na rade . Tuj tuj tuj moc Vam to zelam Tinka Lenocka Mili .
@mili78
@lenocka004 Tesim sa ze liecba zabrala strasne ti to prajem.
Inak ja idem 22.maja na kontrolu tak som zvedava bo mam cystu a mala som minule aj strasne bolesti.

tinkatinulka
autor
23. apr 2014

@olivia31 diky a by uz makate na druhom sak decembrovky podaktore uz tehulkuju z heliosu..tak sup.

mili78
23. apr 2014

@tinkatinulka
@olivia31
@vafinka
@lenocka004 ....baby moje zatial sa niet cim chvalit...ale zacali sme chodit do Brna 😉 tak uvidime, co na nas ušiju 😝

olivia31
23. apr 2014

@tinkatinulka nie nic take sa nedeje az tak o rok a este ma caka kontrola. Moja masina na je off pokazena 😀 😒 pri mojom stasti neviem neviem Tinus . A to si kde nastudovala, ze su tehu ???????

olivia31
23. apr 2014

@mili78 Joj tujtujtuj bodaj ........drzim palce a moc ti to prajem. Takze si ukecala partnera . Joj nech je tento rok vas.

tinkatinulka
autor
24. apr 2014

@mili78 a ku Komu chodis? Daj IP

tinkatinulka
autor
24. apr 2014

@olivia31 sak u vas vo fore som citala o dvoch 🙂

vafinka
24. apr 2014

@mili78 mili supis, som rada, no bodaj by sa tam daco udialo a hlavne sa pohli k lepsiemu a tym spravnym smerom, moc moc ti drzim palce, juj, informuj nas tu a nie ze tu budes potichu cupirovat a ani nam tu nenapises, hm??? ved ti tu kazda jedna drzi palce, hm?
@olivia31 oli, neboj , ked bude ten nas krpec na svete, dam vediet 😀 neboj, cystu uz mozes mat vstrebanu aj prasklu, nerob si hlavu aj ja som to mala. a nie a nie sa toho zbavit ale nakoniec sa mi to podarilo.
@lenocka004 moja a vy co vcul?? co idete stvarat?
@tinkatinulka tinus, neboj dam info kdyby necooo
inak kokcy, ja mam dnes presne 2 tyzdne do terminu, a jaj, mam bobky ako svetttttttttt

mili78
24. apr 2014

@olivia31 ....dakujem moja....no snad nieco vymyslia v tom Brne 🙂

@vafinka ....dakujem Vafi...hlavne ty sa drž a neboj, vsetko dobre dopadne 😉

vafinka
24. apr 2014

@mili78 nemas zac, verim tomu, ze vam tam pomozu, co tu citam, ja mam pocit, ze tam maju snad zlate ruky, aj tazke pripady si odtial dopratali drobca, hm?dakujem ti, ze na mna myslis, si zlata 🙂

mili78
24. apr 2014

@vafinka ....ja si uz nedavam ziadne nadeje po tom vsetkom co mam za sebou a s mojimi diagnozami...ale tak skusime, topiaci sa aj slamky chyta 😉

tinkatinulka
autor
24. apr 2014

@mili78 ale moja nevesaj hlavu..tiež si pripadam ako zufalec a keby niekto napisal o mne knihu tak si pomysli že v zaverema zavru za nadmerne financovanie farmaceutických spolocnostííí 😀