Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ...to aj on povedal, ze ak chcem pre pokoj v dusi si mozem aj 4-0-4 nasadit, ale ze to nema nejaky velky vyznam....no fesak, len strasne chudy, trosku by mohol pribrat 🙂 ale velmi mily, ukecany 🙂
@mili78 on je stale v praci takže asi nema cas sa najest a hlvne huf sloveniek ajeje..no ja som to tiež 1x riesila stresom že preco 2 a nie 4 ale pohoda..
@tinkatinulka ....tak budem davat po dve, ako kazal....ak teda zajtra nedostanem zlu spravu ☹
@mili78 juj kasli na zle myslienky teraz tvoje male potrebuje od teba podporu tak klud..je to bojovník ver mu 🙂 my sme vkladali vždy vtedy ked bolo len jedno vajko oki..ked bolo viac vajok tak sme sa ku vkladu nedostali
@tinkatinulka ...po tolkych sklamaniach sa tazko mysli pozitivne :(
@mili78 mne to hovor haha..ale dnes som kukala na wawke že tehotna v 16tich a ha tak ma to navnadilo že jasneeee hlavu hore a hoj sa do boja..najskor vyliecim draheho potom poriesim dake kilecka..sak aj cvicit treba a nie len raca a PC a juhuuu do augusta som tehula 😝
@tinkatinulka
@mili78 no dievcata vraj fesak nonono este, ze ti vasi pankovia to to necitaju 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ......Tinus jedno som aj tebe pre stastie poslala dufam ze ti prinesie babo do konca roka. 😉 inak vcera nam preletel ponad auto bocian 😀
@lenocka004 moja no jasan, ako inac, ale hadam sa to uz aj samo rozbehne, teda tak skormne dufam 😀
@mili78 moja, ja som dneska cely den na teba myslela, dufam, ze aspon si dala jeden stuk, bodaj by sa obe pekne delili, a mozno ten maly krpan bude vytazny, bodaj byyy 😀 som rada, ze uz to mas zasebou a ja viem, ze je tazko mysliet pozitivne, ale aspon ti budeme drzat tu vsetky palcee, kedy budes volat ze ako sa maju vajkosi?
@olivia31 oli sií zlata ze na mna myslis, no termin mam 8meho teda oficialne, dobre vediet a dakujem ti za radu, budem sa snazit ako sa len bude dat maleho kojit, netuzim po tom aby som do neho pchala umeliny hned od zaciatku. drz nam palce az porod zvladneme, viem, ze ked to zvladli ine, tak to dame aj my. inak v utorok mam este poradnu, tak som teda zvedava, ci sme stale na tom istom ci nie, ci sme sa uz konecne riadne otvorili aby mi dopomohol, len sa modlim teda aj ked to neviem aby to neskoncilo cisarskym 😢
@vafinka ahoj ze sa aj ukazes ty jedna..my sme vegetili cely vikend nejak som potrebovala sa dat dokopy oddych je super, dnes makam ako fredka.
@olivia31 ....dakujem krasne Oli 🙂 dnes po 13-tej mam volat ci sa vajko oplodnilo...strasne sa bojim, brucho mi kruti, v krku ako keby som mala guču vlny ☹
@vafinka....dakujem aj tebe moja....dnes po 13-tej....tak strasne sa bojim :(
@tinkatinulka no aj my tak troska, muzik sice pracovne ale bolo fajne, aj my sme boli sa vcera vyvencit, a padlo to superrr, 😀
@mili78 myslíme na teba skus tam bolat ale až 13,30 lebo to bude stale obsadene...
@tinkatinulka ....jaj moja, ja asi odpadnem ked mi to dvihnu...strasne sa klepem, ani na robotu sa neviem sustredit :(
@mili78 ty si v praci? to by som nezvladala
ja som bola v tomto obdobi vzdy doma aby som to zvladla..ci pozitivne ci negativne
@tinkatinulka ....som v praci, musim :( ale len chyby od rana robim....a utroš mi vyteká, lebo sedim :(
@mili78 to je v pohode on sa ti dostane tam kde ma ale po vklade budes doma nie???aspon 3 dni
@tinkatinulka ....neda sa, mame uzavierku v praci :( vzdy mi to tak vyslo, ze nikdy som nemohla byt doma...ale v Iscare mi aj vravela lekarka, ze naco byt doma, ze to nie je choroba, ze aj zena ked prirodzene otehotnie neleží doma, ale normalne funguje, tak neviem no
@mili78 sak ale streda vklad, stvrtok je volno takže aj tak to vyslo dobre
no ved asopn ze tak...ak nejaky vobec bude :(
@mili78 milacku nech je už vysledok akykolvek sme tu pre teba a moooc na teba myslime
babenky konecne som sa dovolala...to silnejsie sa oplodnilo, to malinke zatial nie, ale ze mi nechce davat zbytocne nadeje, ze mam ratat s tym jednym .... teraz sa zase strachovať, aby sa delilo ☹
@mili78 vidis ze to velke je pekne, nestrachuj ak bolo nezrele to male tak ono bude o 1 den opozdene aj ja som to tak mala, a potom islo uz pkene ked ti možem odporucit daj si vlozit obe, budu sa podporovat 🙂 a gratujujem velky krok č1. neboj vsetko bude super, ja som zazila tolko neolodnených vajok ze pre mny vyhra už toto ale to tvoje bude super neboj a aky ste mali SPG? v den odberu?
@tinkatinulka ....Tinus ved aj pre mna je to velky krok....naposledy sme mali zo 7 vajok len dve nekvalitne embryjka....ale u nas je vzdy treti den kriticky ☹ neviem to menšie povedala, že mi nechce davat nadeje, tak z toho asi nebude nic :( SPG neviem, nepovedali mi :( to si mam zavolat andrologiu?
@karkana ....ahoj moja...dakujem ti pekne, snad mu ten brnensky vzduch prospeje 😖
@mili78 daj im sancu..myslis že u Vás je prblem ked sa z 8 bunkaca stava morula? alebo je problem sa dostat k 8 bunkam?

@mili78 to staci to som aj ja mala, mali dajaku konferenciu a že toto je lepsie ako konske davky takže pohodicka ak by si nahodou spinila mas kam zvysovat, stelcl robil aj mne hned 1 odber..fesak