icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
6. máj 2014

@tinkatinulka tak tak, furt tak isto, ja to dlabemmmm, dnes som dokymu povedala, ze to budeme tahat az do vianoc pri tomto tempe 😀

tinkatinulka
autor
6. máj 2014

@vafinka a co medal to nic? Dabs sa daka tablets do susky na otvorenie..

vafinka
6. máj 2014

@tinkatinulka joj moja, to nie veru, to sa v ambulanciach nerobi, to uz na odd, ked sa ide na vec, lebo ak zaberie talbetka, tak sa potom pichne este oxytocin, teda co ja viem, ze sa tak u nas robi, ja som tam dneska videla jednu pani, co tam so mnou minule bola na pasoch a dnesnym dnom 7 dni prenasala. mala vyvolavacku, ked som ju videla aka je znicena, tak mi neni vsetko jedno.

tinkatinulka
autor
6. máj 2014

Hlavu hore..zvladnes.

vafinka
6. máj 2014

@tinkatinulka hadam ano, no ja idem sa vyvalit na gauc a kuknut bednu, dneska mam toho dosti, pa zatial

olusam
7. máj 2014

@vafinka neboj sa,da sa to,aj ked je ten pocit taky blby,ze to nejde podla prirody....mne dali len oxytocin,ziadnu tabletku,prvyx nezabral,druhy uz hej 🙂 drzim palce😉

olusam
7. máj 2014

@olivia31 ahoj,pisala som ti mail...ako sa drzite??

vafinka
7. máj 2014

@olusam bojim sa toho ako das, ale co s tym malym krpcom, kedsa mu nechce?? ja uz neviem, ako ho vyhnat von, 😖

olivia31
7. máj 2014

@olusam Ahoj viem odpisem no nestihan chodime na precha. ked je takto pekne a vecer ked ho ulozim tak sijem do polnici ozvem sa v nedelu.....v sobotu ideme na oslava .....a zajtra na chatu ......a v piatok asi este niekam po obchodoch .....a vraj dovolenka 😀 😀 😀 ...mame sa gajn uz je to zbojnik aha .

olivia31
7. máj 2014
tinkatinulka
autor
7. máj 2014

@olivia31 no fesacicko je a cim ho krmis ze je taky velky už..už prikrmujes? mrkvicka tak?alebolen mliecko? a este sa vopchate do vaničky?

olivia31
7. máj 2014

@tinkatinulka uz par dni frcime na zeleninke a stale kojim ....vanicku este mozno jeden tyzden budeme pouzivat lebo je tam uz natesno hlavne nadlzku....a to som si myslela ze do pol roka bude vo vanicke no nevadi .....ale poviem ti je to dlhan .....TERAZ SOM HO DALA SPAT TAK KUKAJ CO ....

olivia31
7. máj 2014

@tinkatinulka masaker v postielke 😀 a deka poznas ?

tinkatinulka
autor
7. máj 2014

@olivia31 no pekne sa mi lubi decka..hihi, super no teraz to budes mat tazdie s pranim lebo po zeleninke su fliacky..no super velky ste sak zachvílku bude aj sedieť 🙂

tinkatinulka
autor
7. máj 2014

@olivia31 to som si hned vsimla..sak jasne to musi byt, hracky a vsetko hlavne je že dobre spinka

vafinka
7. máj 2014

@olivia31 oli, maly je teda krasnucky a tie licka 🙂 no veru, je to riadny chlapisko ako svet, mojko jeden, hned by som ho vystisala a vybcokala 😀

olivia31
7. máj 2014

@vafinka ahoj a ty mas rodit tak sup sup pobehaj po obchodoch hihihi to zabera......no poviem vam mam co nosit uf som zvedava kolko vazi ...pojdeme sa ockovat lebo sme to prelozili mame trosku siplik

@tinkatinulka
@tinkatinulka

vafinka
7. máj 2014

@olivia31 hi no to by som aj vcelku rada, 😀 , no po meste sa mi moc nechce, mam to dost daleko, v piatok si idem este po fraxik, bo uz dochadza. tak si pojdem aj na kvetinky do mesta kuknut, 🙂 lebo mi ich par vykapalo a aj mi chyba do kvetinacov

mili78
7. máj 2014

ahojte babenky...tak ja som skoncila v nemocke, v pondelok v noci ma brala santika, strasne krce v bruchu, pichava bolest pod rebrami, vracanie...som sa bala ci nepraskla nejaka cysta....nastastie nic gynekologicke sa nezistilo, sono negativne, rtg negativne...chceli ma poslat este na tu hadicu, ale nastastie mali pokazeny pristroj, tak si to mam riesit u svojho obvodáka
a čo sa týka embryjok....je tu to, čoho som sa odzaciatku bala ☹ to malinke to vzdalo uz vcera a to vacsie to uz vzdáva, dnes ma len 5 buniek 😢 takze zase je to v pi... 😢

olivia31
7. máj 2014

@mili78 zlatko tak to mi je luto ☹ posielam objatie .....dufam, ze budes ok a nebude to nic vazne drzkaj sa boze ten hore nam dava zabrat asi sme stali v zlom rade ked rozdaval plodnost ☹ citim tvoj smutok posielam aj pohladenie

vafinka
8. máj 2014

@mili78 ahoj moja, tak to mi je teda strasne moc luto, kurnik sopa, este nadej tu je, teda ja mu verim, vajkacik, nech to dobehne a ide k tebe. a co ty, uz je ti lepsie??

mili78
8. máj 2014

dakujem babenky, ste zlaté 😢

vafinka
8. máj 2014

@mili78 a dneska mas este volat, ze co a ako?

mili78
8. máj 2014

@vafinka ...zajtra rano, ze ci mam vobec chodit alebo nie 😢

vafinka
8. máj 2014

@mili78 juha, budem stisat vsetky palce aby sa prebralo vajenko a zacalo rast tak ako ma

mili78
8. máj 2014

@vafinka ....dakujem mojka, aj ked to uz nema cenu...takto som to vzdy mala aj na SK...ono uz zostane na tych 5 bunkach :(

vafinka
8. máj 2014

@mili78 ale nehadz este flintu do zita, treba mu verit, ze sa dotiahne, ja som mala toto iste vzdy, bud sa len oplodnilo a koniec, alebo sa dostalo do moruly jedno a koniec, a to som uz bola riadne na prasky, lebo som bola iba den od vkladu. ale co uz , neboj, ja si myslim, ze brno je isto lepsie ako centra na sr, moj nazor aspon co citam tu po konovi, ze ak sa nezadari prvy raz, tak mozno druhy ci treti, su tam ine rekordmanky, ktorym sa to podarilo ivf az na 8 krat, len nevesaj hlavu, bojuj dalej ak to zle dopadne 🙂

lenocka004
8. máj 2014

@mili78 To je mi velmi luto, ale este pockaj predsa sa este deli je tam nejaka sanca. Tak mozno este zabojuje.

mili78
8. máj 2014

@lenocka004 ....Leni keby som to absolvovala prvy raz verim, ale takto to bolo vzdy, bud sa zastavilo, alebo to dotiahlo max do 8 buniek kedy uz mala byt blastocysta :(

olivia31
8. máj 2014

@mili78 ahoj tak ako dufam, ze to zvladas este naozaj pockaj i ked ti uz sama tomu neveris po predchad. skusenostiach mozne este zabojuje joj nech sa stane zazrak . Drzim palec. 😉