Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka
@vafinka dievcata vsetko dobre do Noveho roku nech ste zdrave stastne a krasne ....nech sa dockate toho co si najviac zelate.
@olivia31 dakujem ja som si tento rok nedavala o polnoci ziadne predsavzatie..sak ten hore vie co chcem 🙂
Ahojte lasky 🙂 prajem vam ten nastastnejsi a najkrajsi novy rok. A nech ste zdrave a milovane a nech sa vam splni kazducky sen 🙂
@mili78 ahoj kocka aj sa ukazes.. Ako sa mas? 🐰
@tinkatinulka ahoj mici...a tak vsetko po starom niet sa cim chvalit :( vy mate nieco nove?
@mili78 no rok 2014 nebol pre nás priaznivý, v sept sme mali vklad ale šťastie sa skončilo skôr ako tehu potvrdilo sono.. Tak smutne. Ja som na Atb, keďže mám boreliozu O ktorej som mesiace nevedela.. Takže V novom roku čakám na zázrak.. V našom prípade asi už len ten.
@tinkatinulka juuj moja tak to mi je luto, ale tak musime asi obe verit len v ten zazrak 🙂 a co ostatne baby? Nemame ziadnu tehulku?
@mili78 lenka nejak nedava info a o nikom inom neviem oli a vafi mamičkuju 🙂 asi sa čaká len na nás dve..ty si aj niečo riešila?
Ahojte zienky,vsetko najkrajsie a najlepsie v novom roku vam zelam 🙂
Oli,ako oslava?boli ste v MT?
@tinkatinulka no my dve sa stalice, hvezdy 🙂 neriesila som nic. A vy? Este skusate?
@mili78 zatim nie, dva nanuky v lade ale ketko v nedohladne
@olusam ahoj kocka ako? Mala poslucha?
@tinkatinulka ...tak to ste na tom super, ešte mate 2-násobnú šancu 🙂
@mili78
@tinkatinulka
@olusam
@olivia31
@vafinka
Ahojte baby. Tak vam vsetkym prajem vela radosti, stastia a lasky v tomto nasom novom roku a splnenie najtajnejsich snov. Ako sa mate? Co nove? 🙂
@lenocka004 ahoj leni no u nas nic nove okrem toho co som už pisala ty sa pochval ani sem nepachnes..koceny mamickuju a nemaju cas na MK
@lenocka004
@mili78 ahojte zeny, no skoro mi okale vypadli, vy sa tu aj ukazete??? ved aj ja vam prajem vsetko dobre do noveho roku, nech sme este krajsie ako sme boli, a hlavne vam prajem dialnicu do porodnice 😉 , no ja veru uz sem len tak sporadicky, maly mi dava zabrat, pomalicky zistuje ze naco su mu nohy, no bude veselo 🙂
@lenocka004 Dievcata aj Vam vsetko naj do noveho rok hlavne nech sa dockate toho maleho zazraku cmuk moc vam to prajem
@mili78
@olusam Neboli sme este ani neviem kedy pojdeme urcite sa ozvem ak to naplanujem.
@olivia31 ahoj moja, a ako sa mate? nenormalne dlho sa chystam, ze ti napisem, co maly? uz isto riadne lieta po celom byte, ze? ja cakam, kedy ma z maleho odvezu, poslednu dobu strasne zle spava po nociach, dnes macal v noci kazdu hodinu a pol, kurnik, take mam fokle pod ocami, a cez den si vyspava ako princezna, iank este ani my nemame zubok , tak som zvedava, kedy to prepukne
@vafinka Ahoj no drobec už beha no viac sme na zadku ako na nohach a aj tak nakoniec ujde po štvorkach 😀 takže tak este je to len v zaciatkoch .....spanok bol aj u nas hrôza v tomto case ako ste vy kolko mate 8 masiac. ? Traz buva fajn zobudí sa o pol noci a potom do rana už len dva krát niekedy len raz 🙂 takžesa už dá aj čo to pospať .......a ja som trochu teraz nejak v debke už by som potrebovala zmenu .....išla by som do práce aspoň dva tri krát do t. A to aj táto blbá zima cez to leto je to viac fajn .
@olivia31 ano uz v pondelok zacneme 8 mesiac, ale pravdu ti poviem aj mne to uz hrabe byt doma, tak by som potrebovala dajaku zmenu aspon na par dni, alebo ist aspon sama do mesta sa vyventilovat, my spime uz celu noc v pohode, ale poviem ti, teraz uz taky mesiac co sa deje nema ani vies kde miesta. ja sa snazim chodit co najviac von sa vyvetrat, ako byt stale doma, tomu nasmu lenivcovi sa moc nechce stvornozkovat ale ked ho postavim na nohy, tak sa drzi v ohradke o 106, strasne sa mu to paci, ale zato pekne sam sedi, a papanie je vojna, co ti poviem.... posli mi par foto maleho , som zvedava ako uz vyrastol a ci sa zmenil dajak, 🙂
koceny konecie piaaatok juhu tesim sa ale samozrejme daka robota ma caka ale ako inak..detisky posluchaju? Inak mam pocit že sa nas ostatné kočky boja..kedže komunikácia viazne.
@tinkatinulka Ahoj Tinus ....aký bol víkend ? No ja tiež sem málo prispievam bo ten môj chrúst ma zamestnáva a nemám čas na nič ....ani sama na seba .....a chrúst dva ma taktiež zamestnáva je mi neskutočne blbo 😝 ......ach tak nejak si ja žijem 😀
@olivia31
@tinkatinulka
@mili78
@olusam
@lenocka004 ahojte zenusky moje, ako nazivate? my si pomalicky ale isto od nervov vlasy trhame, ale co uz, takto to ma byt, sa t esim na ten den, kedy pojdem do prace 😀 zabeny, pochvalte sa mi co noveho????????
@olivia31
@vafinka
Ahojte kočky, uff konečne doma dnes služobka po 2 krajoch..unavena jak pes.
Citam že ste nejake znicene, kočky treba sa naladit už na jarnu notu ja som dnes nabehla do kvetinarstva a už máme aj na dverách aj nad krbom venceky z jarných kvetín, juhu z umelých..samozrejme ale su krasne ako živé..hyacinty, lizianty, amarylis a este dake ozdobky..dala som sa na fialovu nech po vianociach zmena..juj sa vytesujem aj fialove sviecky som dala, este aby som mala ten superstroj a posijem aj nove vankusiky..asi niekedy okolo 03,00 hod..kedže stale nestiham.
Buduci tyžden preventivka, už teraz mam bobky zo sterov, neznášam to nemam prolem kedže moju CICU videlo už asi 100 gyndosov neni problem ale moj krcok "nema" rad babranie sa..jedine hm..ale to už mi uiera sexualna abstinencia na sedu koru.co už chlap este neni doma z prace. 😀 😀 😀

Ahojte ako sa mate dievcata?
@tinkatinulka co noveho uz si ok po zdtavotnej stranke preliecila si si tu mrchu ...dufam ze ano
@vafinka co je nove u teba poslala som ti mail citala si ?