icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
10. jan 2013

@tinkatinulka to vazne, a co mas umret od hladu???

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@moname to poznám,aj ja som potratila..drahy ms sky spg,ale liecime vitaminkami..nerobili ste jahodou fragmentaciu dnaspermii?

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@vafinka no neviem, ale to mojevsrdiecko nejak nestoja..

moname
10. jan 2013

@tinkatinulka že momentálne po liečbe nebidom nemá žiadne-ináč sme mali icsi. Ja rozmýšľam že si robíš srandu že aká jahodová-no náhodou nie 😀 ,ale pri-sprostá to som.A ešte vtedy som neštudovala na MK teraz som už až moc múdra 😀 .

mili78
10. jan 2013

caute babule...dnes som si kupila gs mamavit a bol k tomu darcek...flaška pre bábo...nechcete niektora? 😀

vafinka
10. jan 2013

@mili78 och ty, rob si srandu, ak by som z nej psika krmila

vafinka
10. jan 2013

@tinkatinulka este raz mi napis to co si pisala

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@moname no pisala som z mobilu tak to blbne..

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@mili78 haha..niekto tu provokuje, odlož pre svoje, neboj cochvílaaa..ja mam v skrini plnu tasku babatkových veciciek..

mili78
10. jan 2013

@vafinka .... a ja co s nou mam robit? 😀 sak si povedala, ze nech sem vzdy nieco trepnem, tak som trepla 😀

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@vafinka prepac..ze moje srdiečko nejak nestiiha makat..hihi

mili78
10. jan 2013

@tinkatinulka .... Tinka ja a provokovat? 😀 😀 kym ja budem mat svoje, zatial sa ten dudel rozpadne 😠

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

kočky dnes mi prišla zásielka z elekarne..jeeej dalšia várka Inofolicu, Ecko, Q10 a boli k tomu mamatesty hehe 😀

vafinka
10. jan 2013

@tinkatinulka ahhhhaaaaaa no ja blondina, asi ten peroxid vsio blokuje 😀 😀 😀 😀

vafinka
10. jan 2013

@mili78 takto sa mi lubis, no koneeeecne ze aj ty rypnes, juuuuuj ,chiiiiiiii

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@mili78 hihi isteeee, ja už som kopu veci rozdala lebo som myslela že už nebudem potrebovat..no som koza..budem a basta, mam aj dievcenske aj chlapcenske..

vafinka
10. jan 2013

@tinkatinulka tinka, no to je osud 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@vafinka haha este toto na mna skusaj..ssss

vafinka
10. jan 2013

@tinkatinulka ty uz isto mas doma svoju sukromnu lekaren, kde to vsetko skladujes???

mili78
10. jan 2013

@vafinka .... este mi lekarnicka davala na vyber, ze ci to chcem s dudlami alebo s flaskou hahah 😀 vybrala som flasku, prinajhorsom bude mat moj zajacik hracku

@tinkatinulka ... no sak ty to aj budes potrebovat moja, ty budes mat dvojicky, chlapca a dievca 😀

vafinka
10. jan 2013

@tinkatinulka to je znakom toho, ze sa ti ivfko zadari a prva budes pupkana 😀 😀 😀 😀

vafinka
10. jan 2013

@mili78
@tinkatinulka baby moje, a co ja?? mne nikto nic nedava, ved jasne, ja si vitaminy nekupujem 😎 😎 😎 , tak ani nic nedostanem

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@vafinka no ttooo mam..sak prisla normal krabica toho..inofolic ma velke balenie..tak mi to vyjde do polky feb, ale drahy to zas bude flakat ako viem..ja by som aj kona jedla keby to malo pomoct..sak už aj na obed mam davku na tlak..kupila som aj probiotika a suuper konecne sa moje telesne pochody pohli

😀 😀 😀 😀

mili78
10. jan 2013

baby ja mam asi 12ks ovu testov, nechcete niektora? 😀

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@vafinka ty mas kurky..tie davaju vajicka 🙂

mili78
10. jan 2013

@vafinka ...no moja, nekupis nedostanes darcek...to je zakon vesmiru 😀

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@vafinka Akoze stado vede v.l ? no rada by som to tu nakazila daky tehu vírusom..

vafinka
10. jan 2013

to nemyslite vazne, aj ja chceeeeem aspon cosi dostat, a ozaj tie nase kury dnes dali 4 vajca 😀 😀 😀 , macherky

vafinka
10. jan 2013

@mili78 no iba ak by som si tam tie palicky sama kreslila 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
10. jan 2013

@vafinka moja a laparka co,ja som ju tak chcela a vidis..nist, a potom este dostanes dobre vysledky