icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
23. nov 2012

Inak prave som si dala ten inofolic a je to hnuuus mam pocit akoby som piesok do seba liala a dala som si aj ten melatonín tak som zvedava, ževraj je to aj na spanok tak hadam nebudem ako síprková rúženka a vstanem oki.Zajtra posledne jesenné upratovanie v dome-teda pivnici a na dvore a už budem aj ten moj orbitrack zabehavať pomaly.

vafinka
23. nov 2012

@tinkatinulka no zevraj ma byt aj infolic plus, no aj mne ostali cici, tak to teraz vyzeram zaujemavejsie, tak teraz to uz plati aj riti aj cici, 😀 , ja viem som krkan, dakedy to ma vyhody ale zas aj nevyhody. nedovidim, nedociahnem 🙂

tinkatinulka
autor
23. nov 2012

@vafinka To plusko je len obohatene o melatonin a to som si objednala spolu s tým len že ten melatonin davas iba 1x denne vecer a zase inofolic na začiatku 2x denne

vafinka
23. nov 2012

@tinkatinulka no ved ja viem, ja si to potom neskorsie objednam pred vianocami, spravim si darcek, a v novom roku ak nebudu 2// tak bude zle

tinkatinulka
autor
23. nov 2012

@vafinka Uha až po novom roku..sak to este stíhas aj pod strocek // 🙂

vafinka
23. nov 2012

@tinkatinulka no stiham, ale ja som to vcera ratala, a zrovna mi aj tak na vianoce vyjdu kramy a to uz dlho nebolo 😠 , ale ved ak pridu, uz bude fakt zle 😠 😠 😠

tinkatinulka
autor
23. nov 2012

@vafinka Ale sak to by boli vianoce keby že neprišli..ja už asi 3 rok zasebou budem mat Silvestra v cervenom udolííí.Sak aby som moc nepila vina..

vafinka
23. nov 2012

@tinkatinulka oj, tak to by som uz nicoho nechcela od jeziska, 🙂 , no mne to vychadza asi po 4 rokoch, ale to preto. lebo teraz to budem mat vselijake

tinkatinulka
autor
23. nov 2012

@vafinka No ja som svoje prve kramy v 12 tich dostala presne na štedrý deň...to bol šok.Už je tomu 18 rokov..a to som si vtedy myslela že ked budemmat 30 tak budem mať dve detičky..hmm napíšem list Ježiškovi že by sa mohol pochlapiť, ten kavovar budúci rok 🙂

vafinka
23. nov 2012

@tinkatinulka ja som mala 14, a viem ze som ich dostala tesne po narodkach, no stres pre mna. no ja som dufala , ze do 30 stihnem aspon jedno, ale este mam viac ako rok casu 😠

hmm, takze mili jezisko, nebud lakomy a posli aj mimi pre nas , zufalkyne, a ked nam prianie splnis, tak uz nic nebudeme chciet od teba najblizsi rok 😀 😀 😀 😀 😀

vafinka
23. nov 2012

baby, kuknite si na na moje video, v kategorii zvieratka-10 vinnych psikov, spolocny pozdrav moriakov, a korelu co napodobni zvucku adamsovcov a macky, macky, macicky, chiiiiiii

tinkatinulka
autor
25. nov 2012

@vafinka Kde mas video?

vafinka
25. nov 2012

@tinkatinulka daj si stranku www.mojevideo.sk, nachichunas sa ako kon,

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka Ahoj tak už som doma od diabetologa, uha to bolo srandy, na prvý sup bola krv zobrata teeeda som vychvalila sestricku ze ako pekne ale aj tak mi praskla 🙂
Cukor ranny som mala pod uroven normy a tak mi zobrali asj 3 skumavky na kadeco, doktor sa cudoval že preco som aj skor nedobehla a až o dva týždne budu vysledky, juuj dlho ale doktor ma aj dovolenku tak asi preto, zobrali mi znovu aj pecenove testy lebo to sa mu nepacilo že čo to a aj tu inzulinovu rezistenciu ale nabuduce budem pit aj ten sladky lektvar co davaju na tehotensku cukrovku takkk som zvedava že čo, ale konečne to bolo mile stratnutie u doktora a aj ich zaujmal nas problem "tehulkovania".

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka no super, tak to musim aj ja uz konecne ist riesit, ale moc sa mi do toho nechce, a podla teda neho v com by videl ozajstnu pricinu?

little_miracle
26. nov 2012

@vafinka tak vieš, dobrého veľa nebýva ... 😉

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka No zacal tam na mna hadzat take veci ze co som ani nerozumela že co to je ale povedal že pockame na vysledky a uvidíme ale aj on sa pozastavil na mojom vysokom prolaktíne a že to je problem ale ak by sa nám podarilo zmiernit PCO tak by aj prolaktín klesol..inak to je des že ku gyn. problemom sa mi vyjadril bez natlaku az diabetolog.Mam papat vsetko co doposial a žiadne diety aby sme mali objektívne výsledky, lebo zas na dalsej kontrole budu brat krv aj moc.

kostickabonnie
26. nov 2012

@tinkatinulka veru, pekne všetko papaj, lebo akýkoľvek pocit hladu zvyšuje nenormálne prolaktin....a ten je hnusoba 😠

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka tak to som potom naozaj zvedava, ze co ti najdu, a ked sa znizi prolaktin, potom budu aj kvalitnejsie vajcuska?, mna uz zacina chytat stres, ze co v stredu bude, ale taku mam uz paniku, ze ani asi neviem, co mu poviem, a co mam cakat, sice je to dobry doktor, ja na neho nic zle nemozem povedat, ale mam uz bobky v gatoch. ☹

vafinka
26. nov 2012

@little_miracle veru veru, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vafinka
26. nov 2012

baby, ja som uz z toho zblbla, tak co si mam dat vsetko zistit? teda ake vysetrenia?
-imunologicke, a inzulinovu rezistenciu?????

vafinka
26. nov 2012

@kostickabonnie no super, ze uz mas termin, bo keby to aj mne vyslo, tak by som rodila o 10dni neskor ☹

kostickabonnie
26. nov 2012

♥ ♥ ♥ zo srdca zelam vsetkym zufalym snazilkam v tejto teme termin pôrodu v roku 2013- zaslúžite si to, kočky ♥ ♥ ♥

little_miracle
26. nov 2012

@kostickabonnie veľmi pekne ďakujeme.......Boh ťa vyslyš...

vafinka
26. nov 2012

@little_miracle bodaj by ☹

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@kostickabonnie Juuuj moooc by sme si želali..

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka Zabudla som či mas to AMH..ja idem koncom tyzdna nato, stitnu skontrolovat netreba ak mas oki

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka Ozaj a nemerali ti nahodou hodnotu homocysteinu???Mne to robili na hemato ale mala som iba na hornej hranici..to môže spôsobovať zrazeniny a aj potraty

vafinka
26. nov 2012

@tinkatinulka oj, no ja to este len pojdem riesit, ale veru neviem, ake mam ani amh-cko, no veru neviem, co vsetko mam chciet, pripadam si ako cholerik

tinkatinulka
autor
26. nov 2012

@vafinka nic si z toho nereb, ja som mojej doktorke diktovala do telefonu na co vsetko chcem odporucanie..ešte aj na alergologiu-chcem vediet ci nemam nahodou daku potravinovu alergiu..esteže je moja obvodna super