Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka rob si srandu, chii, ja som si doma aj nasadila dufik aby som dostala kramy na cas, kvoli tej laparke, tak ja veeeelmi preveeelmi oj pochybujem
baby, haloooooo kde ste, co to tu vsetko pomrelo?????
@vafinka jasné zbehali sme všetky možné obchody a nakoniec si kúpila krátke šaty krajkovane a pod krajkou je béžoví satén pekne jednoduché a využije ich ja na svadbu inak je to nedostatkoví tovar nikde nič normálne idem šiť spoločenské šaty už sme boli rozhodnuté že ak nezoženieme tak jej ušijem ja si idem usiš.
@olivia31 http://www.prettydresses.sk/prettydresses/eshop...
http://www.prettydresses.sk/prettydresses/eshop...
http://www.prettydresses.sk/prettydresses/eshop...
no predstava je zhruba taka to, ale musim prdel dat dole, bo nemam konfekcnu velkost ale hadam to tym strihom zakryjem
kočky, ako napredujete ? 🙂
@kostickabonnie len tak poimalicky, nioc zavratne sa nedeje, dala som si spravit velmi kompletny hp, je ok, a caka ma laparka, asi tak, a ty ako??
@vafinka a kedy mas termin na laparku? drzim palce, ja som bola riadne ubolena asi tyzden po laparke ☹ tak ale co nespravime, ze?
no, uz som z najhorsieho vonku, co sa tyka dvojtyzdnovej choroby a velmi som sa bala, ze skodim drobcovi, ale rastie presne podla tabuliek, mame 7 cm, ale este cakam na vysledky krvi z genetiky. No a v pravom prsniku mi robi zlobu cysta (dufam) strasne to teraz pobolieva, takze sa s tym bude musiet nieco spravit. V pondelok idem na sono prsnikov, takze ked sa neobavam o drobca, tak potom o seba a stale dookola 😖
@olivia31 na jednej svadve pred 2 rokmi som mala take krasne saty rybickoveho strihu a boli uzasne, a vtedy som sa tam zacudovala, a to tam bolo kopec bab, ze iba ja vlastne som mala fakt elegantne saty a ostatne kocky no teda hruza, ja by som tak na svadbu ist oblecena nemohla, ako keby vyhrabali posledne handry zo skrine co nasli, od hlavy po paty. no desssssss, ziaden chochmes , ved to je take krasna spolocenska udalost a oni tak !!! ufff, no musim este cosi pokukat ale mam este kopec casu ze co na seba a mam aj ten problem, ze neviem ake ucesy,
@kostickabonnie to vazne? chuda drobec, ale aj ty. takto sa trapit, a moc ta boli ta hrcka?? no ja idem na laparku 29 a 30 zakrok, no moc sa netesim ale to je posledna ceresnicka na torte, bo podla hormonov som ok, a uz len toto. aj doky sa vyjadril, ze mi museli v MT zle lieky nasadit a aj zle nastavit stimulku, comu ja aj verim. ale skoda, ze na toto vsetko som musela prist az teraz, ale neva, ucim sa na vlastnych chybach.
@vafinka no mne sa páči keď máš dlhé vlasy učesané v zadu do uzla také buď na jednu stranu alebo na stred ...alebo natočené na veľké vlni a zapnuté len tak jemne v boko také prirodzené účesy .......jasné na svadbu by každá žena mala mať krásne šaty ....pozeraj ples v opere a budeš mať inšpiráciu
@kostickabonnie no ja zatiaľ nič ja plánujem o pár mesiacov ivf no uvidíme čo a ako ......riešim iné veci snažím sa na to nemyslieť tak je to lepšie
@olivia31 aj ja som tak rozmyslala, bud hladky uzol,ale do hora vycesany, alebo tie velke vlny, vlasky mam take podlhlsie. ale do danej udalosti este narastu. tak mozem vymyslat do zblaznenia. a ako nausnice k takym satam ako som ti poslala. tak len nieco tak vyraznejsie a elegantne, nech vyniknu.nechcem sa ani ovesat ako vianocny stromcek s blikackami a zas ani nechcem vyzerat tak nedokonceno, vies ako to myslim.
@tinkatinulka kamarade, tak kdesi?? zas ma zanedbavas, uz od vcera, to sa patri??
@olivia31 mp presna , aj ja, ale skor naramok a aj ten prsten, ja som ako straka, co sa ligoce, to je moje. a aj make up uz mam vymysleny, skor na take jemnejsie licenie, ziadne tmave tiene, ale skor linka , co zvyrazni oci, jemny lesk na pery, a jemnejsie tiene a tod vsio.co ty na to?
@vafinka niekedy nevies, co je horsie, ci zistia nepriechodnost alebo aj to bude ok.....ale lepsie vediet, ako nevediet. Mna na laparku poslal moj lekar este predtym, nez ma odporucil do CARu. Budem držať palce. No, ta bolest su take kratke pichave impulzy nie časté. No a na dotyk ju tam citim a tiez to trochu boli. Ale uz mi dvakrat robili punkciu, takze viem, co ma caka.
@vafinka už som tuu,sme u našich a tu stale niečo robíme..večer bol súper,boli sme v termal parku..plávala som ako drak..hádam bude tlak lepší
@tinkatinulka jej tak je čo závidieť plávanie je super .....tak si užívaš rodinnú pohodu 😀
@kostickabonnie ja budem uz rada, ze naozaj budem vediet, ze na com som, mozno nam bude stacit ozam malo, a drobec sa zadari, a mozno nie, mozno jedina sanca ivf, nechavam to na osud. ani mi nevrav, ja sa obavam toho, co mam cakat po zakroku, ale dufam,ze budem ako veverica. ani nestras, a tu punkaciu ti budu robit na tu hrcku, ci na co?

@vafinka txy si spinila pri ovu? nrebolo to uhniezdenie po ovu???
😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝