Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka mna orbitrack tiez zkludnuje ale musim pomale tempo teraz davat a ziadna jazda do kopca
@tinkatinulka no tak to by si sa divila, 😀 😀 😀 , az ked budem spokojna so svojim pekacom, potom budem happy 😀 😀 , inac aj ja by som chclea ten orbitrek, hadam by ten pekac siel rychlejsie dole,
@vafinka pekac?hihi je to super stroj ale aj dobrý sušiak prádla 🙂
@tinkatinulka no duiky aj by sa zisiel, vies ja si tym cvicenim vybijam moju nervozitu ale sa mi zapacilo cvicit, vidim na bruchu zmeny ale ta rit!!!!! ta ma fascinuje
@vafinka no orbitrack je super na nohy, zadok a aj chrbat spevnuje
@tinkatinulka uj ha, zeby som si ho pozicala?? do leta chcem byt fit fi rit, ale to musim riadne makosit na sebe.
@vafinka Ja chcem byť do leta tehulka 😅
@tinkatinulka no to sme dve, ale dovtedy chcem byt riadna kocka 😀 😀 😀
@vafinka uha ty kocka..mat tak tvoju chut..mna to nejak opustili lebo som sa citila slaba z tlaku..skace mi dost horedole
@tinkatinulka no neboj, aby som sa aspon vybujacila, no ja zas obdivujem tu tvoju chut do ivfka, juuuj, ja by som sa veru na to teraz necitila a asi ani dlho nebudem, vrrrrr
@vafinka No chut ako chut..proste som si dala dokopy vsetky moje diagnozy a bolo jasne kam to vedie..tento rok budem maminoou a basta! A ty tiež ! Ine si nepripustaj..
@tinkatinulka 😀 😀 😀 no ja iba tak po tichucku dufam, nic ine ani nerobim, snazim sa uz na to nemysliet,
@vafinka no ja sa snažím byť v klude, nestresovat a pozitívne myslieť 😉
@tinkatinulka mysli, ja tento krat dufam, ze to uz bude do stastneho konca, bodaj byyyy,
Ahojte ak je tehu test pepino rano neg moze byt vecer mamatest pozitivny?
@majinka29 myslím že nie
@vafinka
@tinkatinulka ako nechápem ako je možné že tu čítam otázky mimo témy už tomuto nechápem !!!!!!! 😠
@olivia31 Haha s takým dotazom tu ne teme je to vtipné a úsmevné. 🙂
@tinkatinulka aspoň sa pobavíme keď už nič iné 😀 .......ako sa ti darí kedy začínaš stimulovať ? Ja uvažujem že tiež začnem po tejto menštruácii stimulovať som to teraz rátala a bude aj marec keď bude vklad .....no nie som ešte na 100 percent rozhodnutá vlastne by som začala až vo februári tak by mi vyšiel 16 deň cyklu 😒 😕 😨
@olivia31 zacinam cca 2.2. pichat, mam kratky protokol.najskor som myslela že až v marci ale už nebudem čakať
@tinkatinulka tak to je už čoskoro bože ja som tiež pôvodne uvažovala až na marec ale teraz nejak často myslím na to že by to aj šlo skôr no neviem lebo ešte musím ísť na kontrolu k svojmu gynekol. a podľa toho čo mi povie sa rozhodne mala by som dostať budúci týždeň menzes a potom pôjdem na kontrolu a sa rozhodnem. 😉
@olivia31 Podla toho či chceš rodiť na Vianoce..hihi
@tinkatinulka Zlatko ja som na silvestra tekže je to veľká pravdepodobnosť , že to tak aj bude.
baby kde ste??? ja som KO nejak, mali sme ist plavat ale je taka poladovica ze nejdeme radsej nikam..
tu sooom, 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka inac, ako je mozne ze mi mrcha nedosla?, sice som dufala, ze ked dufik odstavim o 2 dni skor, ze aj tak mrcha dojde, tak uz mala byt vcera a nic zatial. ufff, baby radte, co mam robit??
@vafinka No overena kombinácia-červené vínko, horúci kúpel a vášnivý sexííík 🙂
@tinkatinulka bolo a nic

@vafinka kde ti mas aku rit???nemate nahodou doma dake divne zrkadlo???