icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka prepichuju vajecnik a tim aj cysty,opu je vlastne forma drilingu.Len v statnej nemocnici by som so to nedala robot,sak by mi z toho

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

Sedim u alergologa, baby drzte place aby mi nic nenasli.amh Budem vediet zajtra,som zvedavá.

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka aha, inac, to musi byt ina pecka pre tvoje vajka, a co ako si dopadla?? ja hlasim kramy nikde, dnes sa mi v noci snivalo. ze som si robila tehu test a bol pozitivny, a este som bola aj pri mori. 😲 😲 😲 , asi mi fakt zahrabava

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka juhuuuu konečne pozitívne správy, alergiu nemám napotraviny žiadne este mi zobrali krv na neznašanlivost a to budem o 3tt volat, bola som aj na gynde po výsledky zo steru, juhuuu negatívne..no dneska je super den
a nespavíš si test?nebolia ta prsia?

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka iba trolinku, ale to je len take mizerne, nist. ved zajtra indem k internistovi a ked do zajtra nist. kupim si v nemocke v lekarni test, sice neviem aky si mam kupit, este som nikdy nekupovala, aky?? juchu , mam z teba radost, ja som to vedela, ze si oki, to len ty sa furt bojkas, a nemas preco. no , este ze mas mna

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka kuk si mamatest pruzkový, dva kusy za cca 3,80 €, ten je najlepší..ja už som mala všetky čo su na trhu 😖

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka inak to by bola riadna sranda keby si bola tehotna..hehe že pred laparkou.. 😀 😀 😀

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka ze tiez si myslim, aj muzik sa smial, ze to by bola ina nahoda. no ja ti neviem, a aky to ma obal???a to su dva testy v jednom obale??? sice ma aj pobolieva brusko a furt nist. vrrr. no tak ja nevim karle ale skusim

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka ma rizový obal a su tam dva pruzkove testy

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka aha, no dobre, tak to skusim a to ich staci ocikat, ci ako??

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka nie nie to musis do dacoho nacikat moc a potom asi na 10s strcis ten koniec testu do toho a potom položiš na rovnu plochu a cakas 3 min na výsledok.Je tam aj návord.Taký co iba ocikáš je zbytočne drahý

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka no vidno ze sa pytam ako hotentot, 😀 😀 😀 , este som nikdy nerobila ale hadam si budem moc byt ista a ak do zajtra nebudu kramy tak si mozem vola tdo tn a n posunutie termina

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka Juj cicuška nakoniec ta toto všetko prekvapíí v dobrom.

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka myslis?? bodaj by si mala pravdu a v plnom rozsahu.

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka inak, nemyslis, ze my to mohlo zblbnut pretl, lebo som si o 2 dni skor ho vysadila??

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka to nie..je to ale progesteron takže to ti blbne z neho..

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka asi aj ja cela 😀 😀 , kuklasom si svadobne foto a slzy v ococh, juj, len tod to bolo. este si doperem ten zupan a smer lopatovacka

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka juj neplac..sak ja ked kuknem na moj prazdny prst tak tiež placem.

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka ale nooooo, ved aj to bude, len treba troska starkeho popohnat, ochhh. a aj u vas padaju tie biele lajenka z nebicka???

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka padaju a prave sa chstam na zlanenie klaku tak mi drz palce aby som dosla na druhu stranu v celku

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka coho?? ty si vcul na klaku?????

olivia31
22. jan 2013

@vafinka
@tinkatinulka Ahojte ja sa poslušne hlásim dievčatá zatiaľ žiadna menštruácia ani u mňa no tentokrát musí prísť ale zatiaľ nestresujem pokiaľ nemešká aspoň týždeň tak nebudem nič riešiť .....alebo ? To to neznáááášam keď ma prísť nepríde a keď nemá prísť tak si dorazí a ešte k tomu na čas ☹ .....tinkatinulka gratulujem k dobrým výsledkom teším sa spolu s tebou 😀 😀 ....som uťahaná ako kôň a ešte tu k tomu celí deň leje leje lej a ide všade sneží na porazenie 😒

vafinka
22. jan 2013

@olivia31 oliv, ahoj , no ja tak isto. zajtra skusim si kupit test, moj 1 v zivote, tak som zvedava. to ja radsej pre istotu. a ozaj nekukala si vcera zamenu manzeliek?? to bola sila

olivia31
22. jan 2013

@vafinka nie nepozerala vieš ja tieto realit. sou. nemusím tak to nepozerám o kolegiňa to rozoberala v práci .....no ja žiadni test nebudem robiť ona dojde už cítim kríze tak pevne dúfam, že čoskoro dorazí .....aký si mala deň ?

vafinka
22. jan 2013

@olivia31 no ja vcelku ok, uz som polopatovala, a este pojdem, bo tie lajenka len padaju a padaju. nasla som par inzeratov na nete na robotu, tak som si porozposielala ziadosti, ja sa tak divne citim, ja neviem co sa tej mojej mrche deje, svinucha. predvcerom som nemohla spat do rana som bola hore do 3.30, a vcera to uz bolo lepsie, sice som zaspala vecer s problemami ale furt som bola v noci hore, kazdu hodinu. tak si predstav asi ako mi je. a ako si sa mala ty?? co mas nove??

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka už som uroztopena a druha zamrznuta nasich, klak bola hruza, jedna polovica

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka ked som boal tehotna tak som ponocovala aj ja..takže to može byť prejav 😝

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka 😲 😲 😲 si macherka, 😀 😀 😀 😀 a ko???

tinkatinulka
autor
22. jan 2013

@vafinka no som ale dve hodiny cesty katastrof

vafinka
22. jan 2013

@tinkatinulka to vazne?? a mala si aj ako na mrchu bolesti??? no ja som zvedava, ja zajtra kupim ten test, a ked tam nebudu tie kolajnice, buuuude zleeeeeeee 😠 😠 😠 😠 😠 😠