icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

mili78
23. jan 2013

@tinkatinulka ...Tinus krasne AMH, gratulujem 🙂 ja mam len 0,14 fnug :(( daj mi jedno vajco 😀

vafinka
23. jan 2013

@mili78 ani mne lejdyna nedosla este, iba ked som sla do nemocky troska spinenie a niiccccccccc

mili78
23. jan 2013

@vafinka ... Vafi ty si 100% v tom 😝

vafinka
23. jan 2013

@mili78 rob si kozy, kdeze by som ja mohla mat take stastie 😀

mili78
23. jan 2013

@vafinka ... Vafi no takých tu už bolo, čo nemali štastie a teraz uz kočíkujú 😀 sprav teeeeest

vafinka
23. jan 2013

@mili78 ja som ho ani nekupovala, ved som si povedala ze naco ked uz som troska z rana zaspinila, ze sa mi to uz isto rozbieha. tak aj poviem zajtra muzikovi aby mi ho teda kupil.

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

😉 @vafinka nebud labut

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

@mili78 juj hned by som dala keby som mohla, ved ja by som aj darovala vajka keby to bolo take lahke..som bola rada ze bolo jedno zrele..padok mi kamen zo srdca že aspon nieco vyšlo OKI a nemusim sa o to už báť, sono štítnej a som nakompletku preverená aj krvou aj sonom

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

@mili78 baby a vy co vsetky strajkujete..vy asi cakate na tie moje kramy..ale ja až v stredu o tyzden..kolektívna dohoda&??? 😀

vafinka
23. jan 2013

@tinkatinulka jasan bejby, ale ked si natom tak dobre, dve vajucha mi daruj, dobre?? ze si kamoska?????

vafinka
23. jan 2013

vies, nie som labud, ale ja mam fakt ten pocit ze mrcha dojde, ale jedno je fakt, ze po dufiku som bola vzdy ako hodiny, a vcul na drzovku nic, teda uz 4 dni aby som bola presna. tak mam ten pocit, ze naco

olivia31
23. jan 2013

@mili78 Ahoj mne dnes konečne prišla a riadne silná menštruácia.

olivia31
23. jan 2013

@tinkatinulka No zlatko ja teda kolektívna teda nebudem došli dnes ráno ako som vstala tak som cítila že je to tu 😒

vafinka
23. jan 2013

@olivia31 ahoj mojko, tak startujes stafetu s mrskou. dufam, ze ti je uz lepsie. ciiii???

olivia31
23. jan 2013

@vafinka Je mi lepšie no tak vediem som na čele kto sa pridá ....takže tento cyklus ešte nič a ďalší cyklus začíname..... púšťame sa na ďalší boj 😒

olivia31
23. jan 2013

@vafinka čo máš nové čítala som, že si bola u dokto.
ja pôjdem na budúci týždeň v piatok pozrieť toho môjho gyn. a uvidíme aké novinky sa dozviem

vafinka
23. jan 2013

@olivia31 to vsetko zvladnes, aj pichat si budes s vacsou pohodou ako pred tym, teraz to uz budes brat raz dva, a potom aj s tinkou odstartujete stafetu tehuliek

vafinka
23. jan 2013

@olivia31 ja som dnes bola u internistu na predoperacne a zas ma zjazdil za ten hematokryt, ci co to je, bo ze je to u mna dlhodobe, v kazdych vysledkoch som dost pod normu a taaaak a ked videl tlak, tak stacil mi poholad jednymo okom, a to som dnes bola u toho kockosa 😀 😀

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

@olivia31
@vafinka
@mili78
baby dame tabulku naseho ms?? 😀

vafinka
23. jan 2013

@tinkatinulka ahoj mojko, kde si bolado teraz?? ja tu cakam na teba a ty nikde, ja som bola u toho kockosa internistu 😀 😀 , krochhh

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

tuuu som sak ja aj pracujem..doma mame taku vyrobu k velkej noci tak pomaham..a teraz zase jednu kupelnu navrhujem pre kamoša, kočkoša 😉

vafinka
23. jan 2013

@tinkatinulka no ved ja viem, ze iny pracuju, mne je tu smutno. kamos kockos?? no krochhhh

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

@vafinka no joo bol do mna zalubeny a ja som si to nevsimla.. ☹

vafinka
23. jan 2013

@tinkatinulka to fakt? a uz davno??

vafinka
23. jan 2013

@tinkatinulka a preco ten ☹ , lutujes??

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

@vafinka už je to asi 9 rokov, este som nemala mojeho draheho ale bola som zadana a potom ma ten moj poslal k vode lebo ze ho nelubim..ja som mala toho kamosa ako na taniery a nechcela som ho lebo som mala"frajera" a on sa mi odvdacil kopackami..ale tak to malo byť..je pre mna príliš dokonalý 😀

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

@vafinka ja nic nelutujem..kamarat je viac ako frajer..bolo to krásne leto 😉

vafinka
23. jan 2013

@tinkatinulka znie to tak tajomne, ochhh a krasne romaticky ako od rosamunde pilcher, ci ako sa pise 😀

tinkatinulka
autor
23. jan 2013

@vafinka jojo znie..to som bola mlada, zdrava a chudsia ☹ ☹ ☹

mili78
23. jan 2013

@tinkatinulka .... Tinus ved ja som len zartovala 🙂 ale to mas super vysledok, ako vravis, aspon v tomto mas stastie 🙂 no ja asi pockam fakt na teba s tymi kramami :( nie a nie sa spustit...mozno to aj ta dhea robi, nie?

@olivia31 ... ahoj moja 🙂 tak ty sa más...ja uz 5 dní meškám, brucho mam ako balon a nie a nie sa spustit :(