Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
😉 @vafinka nebud labut
@mili78 juj hned by som dala keby som mohla, ved ja by som aj darovala vajka keby to bolo take lahke..som bola rada ze bolo jedno zrele..padok mi kamen zo srdca že aspon nieco vyšlo OKI a nemusim sa o to už báť, sono štítnej a som nakompletku preverená aj krvou aj sonom
@mili78 baby a vy co vsetky strajkujete..vy asi cakate na tie moje kramy..ale ja až v stredu o tyzden..kolektívna dohoda&??? 😀
@tinkatinulka jasan bejby, ale ked si natom tak dobre, dve vajucha mi daruj, dobre?? ze si kamoska?????
vies, nie som labud, ale ja mam fakt ten pocit ze mrcha dojde, ale jedno je fakt, ze po dufiku som bola vzdy ako hodiny, a vcul na drzovku nic, teda uz 4 dni aby som bola presna. tak mam ten pocit, ze naco
@tinkatinulka No zlatko ja teda kolektívna teda nebudem došli dnes ráno ako som vstala tak som cítila že je to tu 😒
@tinkatinulka ahoj mojko, kde si bolado teraz?? ja tu cakam na teba a ty nikde, ja som bola u toho kockosa internistu 😀 😀 , krochhh
tuuu som sak ja aj pracujem..doma mame taku vyrobu k velkej noci tak pomaham..a teraz zase jednu kupelnu navrhujem pre kamoša, kočkoša 😉
@tinkatinulka no ved ja viem, ze iny pracuju, mne je tu smutno. kamos kockos?? no krochhhh
@vafinka no joo bol do mna zalubeny a ja som si to nevsimla.. ☹
@tinkatinulka to fakt? a uz davno??
@tinkatinulka a preco ten ☹ , lutujes??
@vafinka už je to asi 9 rokov, este som nemala mojeho draheho ale bola som zadana a potom ma ten moj poslal k vode lebo ze ho nelubim..ja som mala toho kamosa ako na taniery a nechcela som ho lebo som mala"frajera" a on sa mi odvdacil kopackami..ale tak to malo byť..je pre mna príliš dokonalý 😀
@vafinka ja nic nelutujem..kamarat je viac ako frajer..bolo to krásne leto 😉
@tinkatinulka znie to tak tajomne, ochhh a krasne romaticky ako od rosamunde pilcher, ci ako sa pise 😀
@vafinka jojo znie..to som bola mlada, zdrava a chudsia ☹ ☹ ☹
@tinkatinulka .... Tinus ved ja som len zartovala 🙂 ale to mas super vysledok, ako vravis, aspon v tomto mas stastie 🙂 no ja asi pockam fakt na teba s tymi kramami :( nie a nie sa spustit...mozno to aj ta dhea robi, nie?
@olivia31 ... ahoj moja 🙂 tak ty sa más...ja uz 5 dní meškám, brucho mam ako balon a nie a nie sa spustit :(

@tinkatinulka ...Tinus krasne AMH, gratulujem 🙂 ja mam len 0,14 fnug :(( daj mi jedno vajco 😀