icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
24. jan 2013

@tinkatinulka jojo, tes sa co ta caka, ved viem, najhorsie uz budu posledne dni , tak prajem kooopec sil aby si to zvladala

olivia31
24. jan 2013

@vafinka bolo to červené tmavšie a slizké a veľké a niekoľko kusov dnes ráno fuj

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

@vafinka no posledne injekcie bolo tazke, bola som už nafuknuta vsetko ma uz hnevalo a este som aj vyliala ampulku..no hruza..teraz už mam plan pohody a kludu doma v papuckach v teplucku.A bastaaaaaa a na valentína bude OPU a bastaaaa.

olivia31
24. jan 2013

@tinkatinulka
@vafinka jej tak super dúfam že budete mať pravdu tuj tuj tuj 😝

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

@olivia31 ejha cica, tak to bolo riadne ako mavam aj ja. Možno sa aj daky spermoš zabludil ale nedotiahol to dokonca ☹

vafinka
24. jan 2013

@olivia31 😖 😖 😖 no , tak hlavne ze je vonku a hopssaa po mimi

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

@olivia31 presne tak , už si sa objednaka u koordinatorky ??

vafinka
24. jan 2013

@tinkatinulka vies, teraz to bude ine, budes mat vyssie davky, tak to bude hnusne bongo, ja som spavala posledni dni skoro po sediacky, uz mi bolo do revu, z davok, z vycerpania, nechcem ta strasit.

vafinka
24. jan 2013

@tinkatinulka nestras mojko 😔

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

@vafinka myslím že som na vsetko pripravená, dnes som si nakúpila v drogerke výbavu do zásoby, musim este v praci vela veci postihat aby som potom nemala stres.. 😎

vafinka
24. jan 2013

@tinkatinulka ved jasan, mozno to budes zvladat ok, bodaj by tak bolo.

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

@vafinka začínam byť optimista, mam inak silnu nádchu a už ma to stve..dufam že do konca víkendu budem fit aby som šla do nového mesiaca v plnej sile

vafinka
24. jan 2013

@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 liec sa moja, ja silno premyslam aku tu moju potvoru nastvat aby sa uz pustila

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

@vafinka a neskusala si sklapacky cvicit???

vafinka
24. jan 2013

@tinkatinulka nie ale dobry napad. skusim daco. potvora jedna, zajtra musim volat do tn, nech mi termin o par dni posunu.

vafinka
24. jan 2013

baby, cim si mam natriet ten clenok?? boli ma to ako cert, modrinu natriem heparoidom a co ten clenok? ved vyzeram ako keby ma muzik tyral 😀 😀 😀

olivia31
24. jan 2013

@tinkatinulka takže ty budeš s nás prvá tehuľka

olivia31
24. jan 2013

@tinkatinulka nie ešte nie práve dnes sme sa rozprávali kedy sa do toho pustime na neviem či idem teraz alebo počkám na ďalšiu menštruácii manžel to necháva na mňa 😖 ja musím ešte na preventívnu u gyndoša a obvoďáka takže asi ešte počkám neviem sa rozhodnúť 😒 ☹

olivia31
24. jan 2013

@vafinka a máš ho aj opuchnutý alebo len poškrabaný

mili78
24. jan 2013

@olivia31 ... mne sa to rozbehne az zajtra, ale aj zo mna idu uplne ze velke kusy :((

@tinkatinulka ... Tinus mne tam daj 24.ho 🙂

olivia31
24. jan 2013

@mili78 no tak sme na tom rovnako nechápem kde sa to berie ty si kedy bola na ivf ?

mili78
24. jan 2013

@olivia31 ...ja v decembri, toto je druha menstruacia po ivfku

olivia31
24. jan 2013

@mili78 tak to chápem no ja som už 6 mesiacov po ivf to je 6 menštruácia no a taký bordel ide ešte stale von nechápem som zvedavá čo mi povie doktor na budúci týždeň

mili78
24. jan 2013

@olivia31 ... no tak to je divné...mne to trvalo po prvom ivf tak max. 3 menstruacie, potom sa to uz dostalo do normalu...no skus sa nato spytat

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

@vafinka namoc uterak do bieleho vina,overene.

vafinka
24. jan 2013

@olivia31 ko krvi obite, modrina, opuch

vafinka
24. jan 2013

@tinkatinulka 😲 a kam potom s tym uterakom?????

tinkatinulka
autor
24. jan 2013

@vafinka sak na tu nohu si to prilozzzzz

vafinka
25. jan 2013

@tinkatinulka aha, no ja som si dala na to uz heparoid, muzik sa rehotal ako kon, ze captak som, no co uz

vafinka
25. jan 2013

babyyy tak kde ste!!!!!!!