Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka no posledne injekcie bolo tazke, bola som už nafuknuta vsetko ma uz hnevalo a este som aj vyliala ampulku..no hruza..teraz už mam plan pohody a kludu doma v papuckach v teplucku.A bastaaaaaa a na valentína bude OPU a bastaaaa.
@tinkatinulka
@vafinka jej tak super dúfam že budete mať pravdu tuj tuj tuj 😝
@olivia31 ejha cica, tak to bolo riadne ako mavam aj ja. Možno sa aj daky spermoš zabludil ale nedotiahol to dokonca ☹
@olivia31 presne tak , už si sa objednaka u koordinatorky ??
@tinkatinulka vies, teraz to bude ine, budes mat vyssie davky, tak to bude hnusne bongo, ja som spavala posledni dni skoro po sediacky, uz mi bolo do revu, z davok, z vycerpania, nechcem ta strasit.
@tinkatinulka nestras mojko 😔
@vafinka myslím že som na vsetko pripravená, dnes som si nakúpila v drogerke výbavu do zásoby, musim este v praci vela veci postihat aby som potom nemala stres.. 😎
@tinkatinulka ved jasan, mozno to budes zvladat ok, bodaj by tak bolo.
@vafinka začínam byť optimista, mam inak silnu nádchu a už ma to stve..dufam že do konca víkendu budem fit aby som šla do nového mesiaca v plnej sile
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 liec sa moja, ja silno premyslam aku tu moju potvoru nastvat aby sa uz pustila
@vafinka a neskusala si sklapacky cvicit???
@tinkatinulka nie ale dobry napad. skusim daco. potvora jedna, zajtra musim volat do tn, nech mi termin o par dni posunu.
baby, cim si mam natriet ten clenok?? boli ma to ako cert, modrinu natriem heparoidom a co ten clenok? ved vyzeram ako keby ma muzik tyral 😀 😀 😀
@tinkatinulka takže ty budeš s nás prvá tehuľka
@tinkatinulka nie ešte nie práve dnes sme sa rozprávali kedy sa do toho pustime na neviem či idem teraz alebo počkám na ďalšiu menštruácii manžel to necháva na mňa 😖 ja musím ešte na preventívnu u gyndoša a obvoďáka takže asi ešte počkám neviem sa rozhodnúť 😒 ☹
@olivia31 ... mne sa to rozbehne az zajtra, ale aj zo mna idu uplne ze velke kusy :((
@tinkatinulka ... Tinus mne tam daj 24.ho 🙂
@vafinka namoc uterak do bieleho vina,overene.
@tinkatinulka 😲 a kam potom s tym uterakom?????
@vafinka sak na tu nohu si to prilozzzzz
@tinkatinulka aha, no ja som si dala na to uz heparoid, muzik sa rehotal ako kon, ze captak som, no co uz
babyyy tak kde ste!!!!!!!

@tinkatinulka jojo, tes sa co ta caka, ved viem, najhorsie uz budu posledne dni , tak prajem kooopec sil aby si to zvladala