icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
25. jan 2013

haloooooooo!!!!!!!!!

olivia31
25. jan 2013

@vafinka Ahoj už som tu bola sam na nákupy kúpila som si látku na šaty a v nedeľu idem šiť ako o dušu takže som len teraz došla .....a ako už je ta noha lepšie ? 😉

vafinka
25. jan 2013

@olivia31 no konece aspon niekto, clenok ma boli ako kon, ani botu obut 😢 , a ake si ides sit saty a aka farba??

olivia31
25. jan 2013

@vafinka Základ bude čierny a kombinácia ciklámenovo ružová no neviem či dlhé alebo krátke 😒 a kúpila som si aj rúž lak na nechty .....no a nemáš to zlomené ? 😕

olivia31
25. jan 2013

@vafinka idem si uvariť čaj za sekundu som späť 😉

vafinka
25. jan 2013

@olivia31 tiez som nad tym premyslala, ci tam nemam dajaku tu kosticku v clenku zlomenu, ale hadam nie. zatial si to natieram heparoidom, ale moc mi to nezabera, najlepsi je studeny pohar ako obklad. juuuj, tie satecky budu krasne, ja si doma viem na masine tak rifle skratit a dokonca som si aj suknu usila 😀 , a ake budu?? myslim strihovo

olivia31
25. jan 2013

@vafinka no už som tu ešte som si dala neskorú večeru ....no myslím že by si mala ísť k dokto. .....no strihovo ešte neviem presne aké budú musím si popozerať niečo na internete ja som v šití odborník som krajčírka ušijem čokoľvek 🙂

vafinka
25. jan 2013

@olivia31 to fakt? ja mam dokonca aj burdy, jeden cas som mal na ne manie, rada by som sa naucila sit, aj mam latky nakupene uz dlho. len som si nikdy k tomu riadne nesadla

olivia31
25. jan 2013

@vafinka no tak dobehni a ja sa ti budem venovat a budeme šiť a naučím ťa ......ja mám tiež kopec burd ja som aj sestru naučila šiť a ona si šije všetko je šikovná .....nieje to nič zložité len treba mať trpezlivosť.

vafinka
25. jan 2013

@olivia31 uz startujem metlu 😀 😀 😀 , ja som si kupila taku krasnu latku ruzovu taku jemnucku, chcela ty som z nej taku tuniku na viazanie okolo krku, áčkového strihu a tak po zadok, juuuj. zeby som sa aj do toho pustila, strih mam, a aj masinu mam, ja mam toyotu, sice je tam iba 21 typov stehov ale nema overlok, ale je dobra 😀

mili78
25. jan 2013

cautééééééééééé babule...co robite? ja kukam Jandu na STV...jááj to sú hity 😅 čo pesnička, to hit

vafinka
25. jan 2013

@mili78 😀 😀 😀 😀 no supis, este tinka a quatro ako vysite 😀 😀 😀

mili78
25. jan 2013

@vafinka ....no inac fakt, tu len my 4 piseme...len my sme zufalky? 😀

vafinka
25. jan 2013

@mili78 aasi ano, alebo su vsetci po tych inych svojich temacha a stale to iste riesia tak ako my. ochhhhhh, ale my sme len zufalkyne v uvodzovkach

olivia31
25. jan 2013

@vafinka počkaj idem pozametať sneh s pristávacej plochy. .......no môžeš už ťa čakám povolenie k letu 😀 to ti stačí na domáce šitie ani overlok nepotrebuješ stačí ti to obhodiť cikcakom no tak sa pusti do toho a držim palce potom odfoť a pošli

olivia31
25. jan 2013

@mili78 ja som sa napráskala a popíjam čajík a pôjdem dnes skôr do hajan bo zajtra ideme na skalku Kremnica na bežky sú tam preteky 🙂

vafinka
25. jan 2013

@olivia31 ok, tu srnka prijem, hlasim start, za chvilu som u teba. 😀 😀 😀 a staci jemny cik cak???

vafinka
25. jan 2013

@olivia31 aj ja som sa s kamoskou napraskala , ale iba tak do jednej nohy na 1 tretinu. dali sme kvakung, troska likeriku a vcul ma boli ustny sval od repotania 😀 😀 😀

olivia31
25. jan 2013

@mili78 no asi to tak vyzerá ......na stránke Heliosu už píšu len skoro samé tehuľky tak radšej chodím sem k vám ☹

mili78
25. jan 2013

@vafinka .... sa tesím ked raz budeme riesit zaparené ritky, okakané plienky a tak :D

@olivia31 .... sa dobre zajtra obleč, hlasia zimu brrrrrrrrr...ja ani nos nevystrčím...budem prdkať do perín 😀

mili78
25. jan 2013

@olivia31 ...ved aj ja co som chodila do temy PCO, tak uz vsetky su maminy a v teme Iscare takisto...tak mi zostali len zufalky 😝

olivia31
25. jan 2013

@vafinka ale ja som sa najedla a žiadni frťan nebol 😒 škoda

vafinka
25. jan 2013

@mili78 no to bude bio plyn pod perinu a kurenie najsamlacnejsie 😀 😀 😀

olivia31
25. jan 2013

@mili78 no ja by som tiež najradšej prdkala do perín ale môj miláčik chce ísť tak sa nedá nič robiť čo by ste pre svoje zlatíčko neurobili však že 😀

mili78
25. jan 2013

@vafinka ....chíííííííí...no tak kto si ako udelá tak má :D

vafinka
25. jan 2013

@mili78 milii, to tak neber nas ako take zlo. vies kolko je tu netehuliek???? ber to tak, ze aj my tu bedeme raz tehulky, len neviem kedy, aj mne je luto ze nemozem riesit aky kocik a plienky a pod, ale ked to pride tak to pride, dovtedy si ja chcem uzit vsetko co sa da 😀 😀 😀

mili78
25. jan 2013

@olivia31 ... no tak to je jasné...nastastie moj milácik je lenivy ako vos, tak budeme spolu prdkat pod perinou :D

vafinka
25. jan 2013

@mili78 😀 😀 😀 jooo ten smradek a teplucko 😀 😀 😀

mili78
25. jan 2013

@vafinka ...nééé čo si, ja vas absolutne neberiem ako zlo...prave naopak, mne je tu s vami dobre, som medzi svojimi predsa 🙂

olivia31
25. jan 2013

@vafinka no tu je čarli tango povoľujem štart 😀 ...?a jemní cikcak si nastav na hustejší aby ti išiel steh hustejšie amôžeš frčať