Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 tiez som nad tym premyslala, ci tam nemam dajaku tu kosticku v clenku zlomenu, ale hadam nie. zatial si to natieram heparoidom, ale moc mi to nezabera, najlepsi je studeny pohar ako obklad. juuuj, tie satecky budu krasne, ja si doma viem na masine tak rifle skratit a dokonca som si aj suknu usila 😀 , a ake budu?? myslim strihovo
@olivia31 uz startujem metlu 😀 😀 😀 , ja som si kupila taku krasnu latku ruzovu taku jemnucku, chcela ty som z nej taku tuniku na viazanie okolo krku, áčkového strihu a tak po zadok, juuuj. zeby som sa aj do toho pustila, strih mam, a aj masinu mam, ja mam toyotu, sice je tam iba 21 typov stehov ale nema overlok, ale je dobra 😀
cautééééééééééé babule...co robite? ja kukam Jandu na STV...jááj to sú hity 😅 čo pesnička, to hit

haloooooooo!!!!!!!!!