icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
25. jan 2013

@vafinka a kedy si to vysadila ?

vafinka
25. jan 2013

@mili78 milik a pridas sa aj ty do stretka??

mili78
25. jan 2013

babulky idem ja uz pod perinku 🙂 dobru nocku vam prajem, zajtra sa vidíme 😅

vafinka
25. jan 2013

@olivia31 ja som si ho vysasila v 24den cyklu,

mili78
25. jan 2013

@vafinka ... a kde sa stretneme? 🙂 jasne, nema problema :D

vafinka
25. jan 2013

@mili78
@olivia31 zeny moje, ja ten bacil isto nemam, co s tym furt mate ja fakt neviem 🙂

olivia31
25. jan 2013

@mili78 no ja len ak ti ho poslala tak aby si mi ho preposlala 😉

vafinka
25. jan 2013

ja by som navrhla mieto v ziline, tak aby sme to mali vsetko na rovnako vzdialenostne, co vy na to??? ked sa troska pocasie umudri

mili78
25. jan 2013

@vafinka ... ked ho mas, tak platíš panáky na stretku :D

@olivia31 ...neposlala, lakomica jedna je to :D

mili78
25. jan 2013

@vafinka ... no moja ja to mam do Ziliny dobre daleko...sak ja som od madarov, zdola 😠

vafinka
25. jan 2013

@mili78
@olivia31 ja som drzgros lakomy 😀 😀 😀 ale nie, kazdej doprajem trojicky len sebe iba jedno 😀 😀 😀

olivia31
25. jan 2013

@vafinka
@mili78 idem aj ja lebo ráno skoro vstávam a idem si nalakovať nechty ....dajte mi vedieť kedy a kde už sa teším dobrú noc

vafinka
25. jan 2013

@mili78 uha a odkaia si teda?? tak teda tn?

vafinka
25. jan 2013

@olivia31 ok,. sladke prdkave snicky, a zajtra si nepolam nechtiky 😀 😀 😀

mili78
25. jan 2013

@olivia31 ....dobrúúúúúú nocku....aj ja idem

@vafinka ...Vafi aj to mi je daleko a navyse ja nie som motorizovana :( ja som z nitrianskeho kraja :(

olivia31
25. jan 2013

@vafinka Ďakujem a ty si urob test !!!

vafinka
25. jan 2013

@mili78 ok zeny moje tak dobru noc, idem do sprchy , natriem bolavu hnatu, neboj riesenie sa najde 😀

olivia31
25. jan 2013

@mili78
@vafinka Dáme zlatú strednú cestu a môžme aj jedna druhú trhnúť to ešte skombinujeme papa

vafinka
25. jan 2013

@olivia31 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
26. jan 2013

@vafinka Vafi tak ako testovala si??? A kramy ako? Preobjednala si sa na operaciu? Ja ležím už domka pod perinou, snažím sa dat sa dokypy sak na buduci tyzden mam zacat stimulku aby som bola fit.Nastastie teplotu nemam.

vafinka
26. jan 2013

@tinkatinulka ahoj mojko, no ja uz testovat nemusim, mrska prisla ale este sa len rozbieha, inak som tu davala navrh, ze ked sa umudri pocasie tak ze by sme tu mohli dat vsetky stretko, no volala som do tn a sestricka mi vravela ze mam zavolat este v pondelok, a uz je ti lepsie??

tinkatinulka
autor
26. jan 2013

@vafinka no jasne ja som za..🙂
no už hlavne nekaslem ako korhel..sak som sa skoro udusila jak som kahrnala tak som ani na nete nebola.
drahy sa teraz smial že či som zas pripojena na modru kobylu,

vafinka
26. jan 2013

@tinkatinulka modra kobyla??? to je dobre, no len sa liec. ja idem este cosi porobit a potom davam slofika.

tinkatinulka
autor
26. jan 2013

@vafinka
@vafinka dala som si aj eukalyptovy kupel,zazvor a vegetim.inak dnes som testovala,siblo mi,negativ sak ako inak.my ideme mat Len toho moravaka a Basta .🙂

vafinka
26. jan 2013

@tinkatinulka no ty si blazon, ale aj tak musis mat doma riadnu zasobu testov, och ty jedna. ja som nerobila nidky a ani domka nemam. no za par tyzdnov ho budes mat v brusku chlapciska jedneho

tinkatinulka
autor
26. jan 2013

@vafinka verime ze bude maly polovnik alebo princezna 🙂

vafinka
26. jan 2013

@tinkatinulka este musis kupit princeznej ponika, alebo malemu brokovnicu, nech je to tak ako ma byt, uz sa tesis???

olivia31
26. jan 2013

@vafinka
@tinkatinulka
@mili78 poslušne sa hlásim dievčatá som živá a zdravá riadne som vymrzla a teraz už aj ja vegetim pod dekou pred telkou dala som si sprchu a je mi super. 😀

olivia31
26. jan 2013

@vafinka no to je škoda že sa ta potvora dotrepala a ja som potichučku držala palčeky 😒

olivia31
26. jan 2013

@tinkatinulka no zlatko tak sa poriadne lieč musíš byť fit keď chceš stimulku držkaj sa