Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
babulky idem ja uz pod perinku 🙂 dobru nocku vam prajem, zajtra sa vidíme 😅
ja by som navrhla mieto v ziline, tak aby sme to mali vsetko na rovnako vzdialenostne, co vy na to??? ked sa troska pocasie umudri
@vafinka Vafi tak ako testovala si??? A kramy ako? Preobjednala si sa na operaciu? Ja ležím už domka pod perinou, snažím sa dat sa dokypy sak na buduci tyzden mam zacat stimulku aby som bola fit.Nastastie teplotu nemam.
@tinkatinulka ahoj mojko, no ja uz testovat nemusim, mrska prisla ale este sa len rozbieha, inak som tu davala navrh, ze ked sa umudri pocasie tak ze by sme tu mohli dat vsetky stretko, no volala som do tn a sestricka mi vravela ze mam zavolat este v pondelok, a uz je ti lepsie??
@vafinka no jasne ja som za..🙂
no už hlavne nekaslem ako korhel..sak som sa skoro udusila jak som kahrnala tak som ani na nete nebola.
drahy sa teraz smial že či som zas pripojena na modru kobylu,
@tinkatinulka modra kobyla??? to je dobre, no len sa liec. ja idem este cosi porobit a potom davam slofika.
@tinkatinulka no ty si blazon, ale aj tak musis mat doma riadnu zasobu testov, och ty jedna. ja som nerobila nidky a ani domka nemam. no za par tyzdnov ho budes mat v brusku chlapciska jedneho
@vafinka verime ze bude maly polovnik alebo princezna 🙂
@tinkatinulka este musis kupit princeznej ponika, alebo malemu brokovnicu, nech je to tak ako ma byt, uz sa tesis???
@vafinka
@tinkatinulka
@mili78 poslušne sa hlásim dievčatá som živá a zdravá riadne som vymrzla a teraz už aj ja vegetim pod dekou pred telkou dala som si sprchu a je mi super. 😀
@tinkatinulka no zlatko tak sa poriadne lieč musíš byť fit keď chceš stimulku držkaj sa

@vafinka a kedy si to vysadila ?