Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 oli a ty vies svoje amh? daj si aj koplet stítnu, to su 4 faktory
@tinkatinulka no tak ako sa patri, v sobotu rano sme isli s muzikom na nakup a uz som citila ze co sa zacina diat, a ked sme prisli domov tak mrcha sa uz zacinala a do podvecera to uz bolo ako na pase, ale musim povedat, ze ju nemam taku silnu ako minule, ochhh ako dobre. teda mam o polovicu menej. 😀 a ani ma tak brusko neboli, no a vcera sme boli vonku na vychadzke vonku bolo - 7, a lopatovacku ja beriem ako cvicenie, chudnutie 😀
@vafinka no ja som isla vyniest smeti a tiež som sa musela lopatovat, mala som v plane si dat preventívne paralen ale ten sneh ma tak zahrial ze ani neni treba, a este stale aj pada a moje autíčko je už maskované na kompletku, budem ho musiet ist poobede vyslobodit a zakryt, vcera som bola leniva to ist spravit a dneska dostalo podpasovku.zajtra chcem ist rano na tu endorkynologiu tak ho musim spojazdniť od snehu.volala som k inej endorkynolo. co mi osporucali baby tu a ta že až na maj objednáva..haha.
@tinkatinulka tinka, a ako ti zistia , ze mas hustu krv??? boze, so mna vysiel obrovsky kusisko zrazenej krvy a potom riadna nadielka. ochhhh. no teda. a do nemocky idem na buduci tyzden v stredu a vo strvrtok zakrok, uz nech mam po tom.
@vafinka už len tie mutacie ti zhustuju krv a potom este hormota homocysteinu v krvy.
@tinkatinulka to fakt? no hmmm, ked budem v tn, opytam sa , ci by mi tam vzali krv na to a aj na amh, nech ma uz trafi na dobro, a zas zakrok vo štvrtok, vzdy som mala opu vo stvrtok, a zle to dopadlo. tak ja dufam, ze to bude vcul lepsie. no idem zehlit a co porabas?
@vafinka takže stredu nastupujes do nemocky&,,,??Juj kukam na nete prstene..hladam ten moj..stoji majland a je mi z toho do placu
@tinkatinulka ale az buduci tyzden, tak som happy 😀 , to budem mat 13dc.
@vafinka ahaaa..nopekne to možno už pojdem na sono kontrolu vajok
@tinkatinulka sa ti zije, och, no len kedy sa ja dockam krpca, ty ho uz budes mat v brusku za chvilku, par dni a budes pupkana 😀 😀
@tinkatinulka 😕 😕 😕 skoro mi cvrklo od strachu, ach jaj, no nech mi to tam riadne posturaju, nech sa deje co sa ma, bo ja dostat nechcem tou lopatou. uha, to by asi bolelo. 😀
@vafinka ja mam silu prave som vyhadzala asi tonu snehu lebo sa tu neohrnaju ulice, ohrnas je lenivý ako vos a vsetko to tu iba navezie..chumaj jeden..už je to hnusna tazka kasa..aspon som si auicko ocistila a zakryla mucka mojho strieborného 🙂
@tinkatinulka no ja som dnes 2 krat lopatovala a mam dosti. aj nam to tu nahrnul ornac a tak pokial som sa odhrabala k hlavnej ceste, skoro ma siblo. ale uz to je oki. no idem aspon cosi este spravit, a cakat na muzika, zajtra ideme pobehat po meste, tak sa tesim, 😀
@vafinka no ja som dnes okrem lopatovania nic nestihla
@tinkatinulka ahm, a pri tom lopatovani sa nadres ako kobyla. ale aspon popalim tie zimne tuky, ochhh. tak nech este snezi, a veru tento rok sme ani snehuliaka nestavali. tak sa musim do toho pustit, ten nas pes chyti soka, ked zbada to cudo na dvore 😀 , juuj, uz sa tesim
@tinkatinulka ...Tinus nie len po riti ale aj po hlave tou lopatou :D
@mili78 neboj nebude treba 🙂
@tinkatinulka
@vafinka
@mili78 no dievčatá to čo ? Tu sa schyľuje k bitke 😒 ......ja nechcem žiadnou lopatou ☹ ......dnešní deň za mnou v prací troška dusná atmoška kašlem na tie moje nafučané kolegyne vstali hore zadkami 😀 .........môj mužíček je chorý no chudáčik treba ho čičíkať ....... 😲
@vafinka ....aby sme vedeli, ze sa to nema kazit :D
@tinkatinulka ....no ja budem urcite prva, co to schyta :D
@olivia31 .... aj ty mas v robote take ropuchy ako ja? :D juuuj chudiatko tvoj muzik...co ma soplik? :D
Kočky kde steeeee???
@tinkatinulka ahoj moja, prepac, az vcul sa dostavam k netu, dnes sme s muzikom behali po obchodoch a pozerali sme plavacky a tak, a obklady do kupelky, tak mam hlavu ako melon. no co. a co mas nove? uz mas marhanku?
@vafinka este nie..robi drahoty..aj som jej obliecky prezliekla aj zaclonku vymenila..a nic
inak ak budes chciet daky typy na obklady alebo daco do domu tak napis co hladas.. 🙂
@tinkatinulka nevidela, ja to radsej nekukam, bo by ma uz o zem hodilo, inak dnes som dala papulniaka zas o zem a zas na ruku, je to mozne? asi nie, ale u mna hej, dobre napisem, mam aj katalogy doma, plavacku uz vcelku aj mame vybranu ale ta cena. och joj.,

@vafinka a už krvacas naporiadok? ja už mam bolesti podbruska, takže dva dni a mrcha je tu.no cez kopce sa teraz zleee chodii.neprehanaj to s lopatou aby si neochorela pred operaciou.