Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 ja sa necham lahko vytocit, musim predychat aby mi tlak nestupol a vajka mohli rast.Hopi boli brusko a mrcha sa zabudla.kedy idea na tu kontrolu?
@tinkatinulka to vazne?? drzana jedna, ja takych ludi milujem, netusim ze co by ti ludia este nechceli. fakt, najprv zaplat a potom dostanes tovar, inac to v dnesnej dobe nejde, aspon ja mam ten pocit.
neboj, mrska dojde tak dnes, mozno zajtra. a nestresuj sa hlavne.no veru ani vcera som tu moc nebola, bola som v meste a doma som este varila vecer.
@vafinka no ja s proste moc doverujem ludom a to je moja chyba, mala by som sa asi v tomto dost zmenit.Inak ocakavana mrchana doška, huráááááá. Kombinácia horúci kúpel, červené vínko a sexík zabrala. &Dokonca mi drahy dal vínko z vinotéty dáke francúzske..hi hi som zvedava ake vytiahne ked budem mať pred vkladom 🙂 Inak tu tak krásne svieti slniečko paráááda, dneska varím žemlovku.Das si??? 😀
@tinkatinulka zemlovka?, hmmm, to moc sice nemusim, ale keby si mal lazane, tak bezim ako o dusu, mnam, no vidis, a kedy zacinas sa dzobkat?
@vafinka zajtra prva všielka medovááá 😀 len kukam este na nete menopur lebo bojim aby som malo nemala..
@tinkatinulka aha, no ja ti prajem aby si mala poriadne vajuska, nech sa drzkaju. a co mas dnes v plane?
@vafinka doma musim pozehlit posledny kos, uvarit umyte mam este tu v obyvke to dat dokopy..pride svagor na vikend tak aby sme neboli cunata..blava neeeee..a do prace mam toho tolko ze donoci budem asi sediet..ale moooc sa mi nechceeee
@tinkatinulka uha, no mas co robit veru, aj ja si idem upratat, navarit. a cakat na muzika. vrrr, uz nech je tu pri mne, je mi tu samej smutno
@vafinka no to hej mam pocit ze ked vyslo to snlko tak vsade je prach..fuuj a tie okna su katastrifallne
@tinkatinulka aj tie moje okna su krasne a este k tomu aj olizane dvere od psov, klasika,
@vafinka no to ani nevrav..v predu dvere stale ucurava susedov pes..debo jeden ratilk a vzadu zase nas otriasa kožuch tak su stale špinavé
@tinkatinulka ani mi nevrav, asi ich zadusim tie nase herecky krpate, dnes ma tak mama vytocila az sa mi ruky trasu, vrrrrr, ked ona ma svet lentilka gombicka a ty si milionar ako svet a mas na vsetko co si ona zmysli, ale som nasrana ako pessss
žemlovka už vonia??? juj sa vytešujem som segre tu na bazare dohodla kočík za super cenu.som zvedava že aký bude. ja som inak kočíkova maniačka, už od detstva kukam všade na kočíky a ked segra potrebuje tak iba ze sak ty vies po potrebujem. 🙂
@tinkatinulka a s cim ot robis? mozno by som dala nahovorit. ty maniacka jedna
@vafinka no rozteky v mliecku, jablcka a hrozienka, tvaroh vajicko citron cukor a prekladam
@tinkatinulka ahm, znie to dobre, ze asi aj mnammmmmmm, ja robim kelikovu polievocku s domacou klobaskou.
@vafinka mnaaaaam len skoda ze ja klobasu nemozem..je to udene a slene a mastne fuuuj juj plakala by som , len ked ten moj doktor mi opisoval ze co moje cievy tak poslucham..inak dneska som sa vážila..chyba mam pocit že ta vaha je asi nastavena na daku cudziu mieru a nie KG..kurnik nie a nie sa prehupnut dole.
@tinkatinulka a este k tomu robim pecene masko so zemiakmi, ale co bojis, das dole kg, nemaj strachu, chce to len cas a vcul ti pocas stimulky skor pojde hore ako dole 😖
@vafinka no si ma povzbudila..sak na kazdom lieku co beriem pisu ze mam priberat..juhuuu mozem byt rada že váha sa drží..no idem vypit svopj liter vody na obed a pracovat..strasne tažko si zvykám na tie litre..ale nechcem schytat hyperstimulák tak musím
@tinkatinulka ok, tak bezkaj, ja si dopijem kafco , musim sa ukludnit, a za chvilu pride moj muzik domkov. ked mu poviem co si zas moja mama vymyslela tak sa pocika od smiechu, aspon sa pobavi. vrrrrr
🙂
@tinkatinulka ..a čo tak vykašlať sa na lieky...vitamíny..a prestať myslieť len na to, že otehotniete?...treba sa milovať spontánne..bez obmedzení ...mať pri tom prázdnu myseľ...odbremeniť sa od všetkého...a čo tak poloha zo zadu...po výrone ľahnúť na bok...a šup..šup..spinuškať až do rána......
@tinkatinulka idem k lekárovi až v pondelok
@tinkatinulka
@vafinka
@mili78 😠 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕
@olivia31 tiež si to myslím

@tinkatinulka tak vieš ja som v práci došla som až o pól piatej a musím obskakovať manžela ja ma doma lazaret strašné neviem čo skôr ☹ ten môj je stále chorí a má teplotu tak behám iba po suché veci a posteľné prádlo prezliekam a periem tie bacily a všetko som dezinfikovala Wc kuchyňu a tak aby bacily išli heš heš heš 😠 Tak tá zákazníčka je riadna špekulantka potvora jedna