icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
1. feb 2013

@vafinka inak dneska zlomový den, svokra isla posledný den do prace a už ostane doma na dochodku..kuaaaa ja to s nou nevydrzim..sak ked bola v robote tak som mala pol dne pokoj na robotu ale takto mi stale zaritou chodi..no parada a to som hovorila ze moja svokra je zlaticko..asi som sa preriekla

vafinka
1. feb 2013

@tinkatinulka ty brdo, tak tot ti nezavidim, och joj, no nic, len pevne nervy co ine. vrrrr. ja keby som mala byvat so svokrovcami, tak ma vystre. so svokrom budis, mam si s nim co povedat a mam ho ozaj rada, ale svokra....... po tyzdni neviem ktora z nas by zila. 😀

didi44
1. feb 2013

@olivia31 ....prepac..uz si nedovolim tebe podobne poucovat...ja som si splodil len 6 deti a ako to tu sledujem stale sa mam co ucit.. 😀 😀 😀 ..

vafinka
1. feb 2013

@didi44 ahoj, no nasiel si si zlu temu, kde chces poucovat, nehnevaj sa na mna. kazda jedna z nas nejde len tak na ivf z roztopasnosti, ale preto ze ,,mame technicke problemy,, a preto nam to prirodzene nepojde.

olivia31
1. feb 2013

@didi44 NEPREPÁČIM 😠 😠 No tak tvoja drzosť nemá hraníc nepoznám Ťa ,ale už teraz sa mi s teba dvíha žalúdok 😝 .......a to, že si splodil šesť detí je len tvoja vec a mne osobne je to úprimne jedno 😝 Nechápem tvoju narážku / čo sa ty chceš učiť od nás však Ty si borec máš šesť detí ?????!!!!!!! 😝 😅 A to dúfam, že viac si nedovolíš v stúpiť do tejto témy ak tak učiníš nahlásim ťa a viac sa tu nebudeš môcť chvastať aký si ty super man 😀 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 To, že si dokázal splodiť materskú škôlku je mne fuk a som rada, že mám doma to čo mám úprimne povedané nikdy by som si nedovolila poučovať niekoho o niečom takom ako si si dovolil TY 😖 😖 Nič o tom nevieš a myslím si , že si človek ktorý sa tu baví na nešťastí druhých no vec, že sa ti to vráti možno nie priamo tebe , ale máš šesť detí a to že si ty splodil deti neznamená, že tvoje deti budú mať to šťastie . 😉 Možno by si sa mal začať vzdelávať do budúcna keď raz tvoj syn, alebo dcéra budú riešiť tento problém ......z vlastných skúseností ti to neželám ....prajem úspešné rozmnožovanie ..........PS: ZAČNI ŠETRIŤ ...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A mne podobné nechaj na pokoji ........a ešte k predošlej narážke my Snažilky si sex užívame tak ako sa tebe ani v najtajnejších snoch nesnívalo .

vafinka
1. feb 2013

@olivia31 100bodov, ale si mu to riadne natrela

olivia31
1. feb 2013

@vafinka No som jak tiger však keby sa my dostal pod ruky tak ho nakopem, že viac by už neplodil Tchor jeden

vafinka
1. feb 2013

@olivia31 no aby som sa bala , ked budem rozky vystrkovat, co? ale robim si srandu ale napisala si mu to dobre, ved to chlapik uplne zabil, ja viem co je to zac, uz som ho par krat citala, teda jeho prispevky, a teda je to ........ 🙄 🙄 🙄 🙄

olivia31
1. feb 2013

@vafinka Fuj mať to to doma tak sa povraciam. 😝

vafinka
1. feb 2013

@olivia31 a to ver ze ano, asi IQ nic moc,

olivia31
1. feb 2013

@vafinka No podľa toho čo píše sa na veľa nezmôže je to nejaká troska ktorá si tu kráti čas a v čase keď by chlap mal makať na šesť detí si kráti čas na fóre divne určite je to stroskotanec. Ja osobne si myslím, že sa tu takto ukája je to obyčajní zvrhlík.

vafinka
1. feb 2013

@olivia31 samizda, ze robi v skolstve, aspon tak som o nom citala , 6 deti? neviem cisa citi, ale mal by zacat makat ako fredka aby to vsetko uzivil, podla mna je divny

olivia31
1. feb 2013

@vafinka však som napísala, že je to zvrhlík nech ho čert berie 😀 No a potom sa čudujeme aké sú deti keď to to máme v školstve FUJ FUJ FUJ

vafinka
1. feb 2013

@olivia31 hodne prispieva do tem ohladom vztahov v rodine, a tak, och joj, niekedy ked to citam, tak sa chytam za hlavu, ci ozaj tak muzi premyslaju ci iba on. ano , obcas ma v comsi pravdu ale to je malo a inokedy ako keby z marsu padol. ani hlavy ani paty. vzdy len vyrype brutal hadky, tak on asi neni v pohode, ja ho nechcem urazat ale myslim si o nom svoje

olivia31
1. feb 2013

@vafinka No ako si sa dnes mala už ťa nôžky poslúchajú 😉

vafinka
1. feb 2013

@olivia31 jasan, vonku neni lad, tak je to zatial v poho

olivia31
1. feb 2013

@vafinka U nás ráno riadna poľadovica som išla autom ako slimák som sa bála ale došla som v pohode.

vafinka
1. feb 2013

@olivia31 no tu nie, tu bolo v poho a hodne teplo. a ozaj tinka mala dnes prvu vcielku

olivia31
1. feb 2013

@tinkatinulka No tak to nemáš teda ľahké ☹ ......a ako sa ti dnes darilo ?

olivia31
1. feb 2013

@vafinka Jej tak to odštartovala tak a bude prvá tehuľka za pár dní držím jej moc palce. JUCHÚ 😀

vafinka
1. feb 2013

@olivia31 no veru a my sa musime vsetky postupne pridat, zeano, len ja neviem , ze ja kedy. vrrr,

olivia31
1. feb 2013

@vafinka Prečo neplánuješ sa pokúšať alebo? A čo tá práca nič sa nenaskytlo ?

vafinka
1. feb 2013

@olivia31 pravdu povediac, no ivfko nie su mancurky 😢 , ved sa uvidi po laparke, ci mam sislit, ci nie. ja dufam, ze nebudem musiet.

tinkatinulka
autor
1. feb 2013

@olivia31 pichla som si asi do žilky tak bolelo a asi bude modrinka..zabudla som ako sa to robi bezbolestne.ale už iba 9x

olivia31
1. feb 2013

@vafinka Neboj sa určite tá laparka dopadne dobre a šupne do toho a bude koláčik v rúre a o deväť mesiacou sa budete tešiť 😲 .....a kedy presne ideš? aby som ti mohla držať palce. 😀

tinkatinulka
autor
1. feb 2013

@vafinka zpriechodnia vajcovody a bude babooo

vafinka
1. feb 2013

@olivia31 idem uz v stredu a stvrtok zakrok, 😖

vafinka
1. feb 2013

@olivia31 tak to bude musiet byt riadna buchta aby vykysla do spravneho tvaru a velkosti 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
1. feb 2013

kočky s toho popijania vinka bude babo malý alkoholik..dneska sme otvorili Villa vino Raca..nic moc ale decku zvladnem a budem mat super krvicku..lezu zo mna kusy zrazenín

vafinka
1. feb 2013

@tinkatinulka chuda moje, neboj, uz iba par krat a je to za tebou