Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ty brdo, tak tot ti nezavidim, och joj, no nic, len pevne nervy co ine. vrrrr. ja keby som mala byvat so svokrovcami, tak ma vystre. so svokrom budis, mam si s nim co povedat a mam ho ozaj rada, ale svokra....... po tyzdni neviem ktora z nas by zila. 😀
@didi44 NEPREPÁČIM 😠 😠 No tak tvoja drzosť nemá hraníc nepoznám Ťa ,ale už teraz sa mi s teba dvíha žalúdok 😝 .......a to, že si splodil šesť detí je len tvoja vec a mne osobne je to úprimne jedno 😝 Nechápem tvoju narážku / čo sa ty chceš učiť od nás však Ty si borec máš šesť detí ?????!!!!!!! 😝 😅 A to dúfam, že viac si nedovolíš v stúpiť do tejto témy ak tak učiníš nahlásim ťa a viac sa tu nebudeš môcť chvastať aký si ty super man 😀 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 To, že si dokázal splodiť materskú škôlku je mne fuk a som rada, že mám doma to čo mám úprimne povedané nikdy by som si nedovolila poučovať niekoho o niečom takom ako si si dovolil TY 😖 😖 Nič o tom nevieš a myslím si , že si človek ktorý sa tu baví na nešťastí druhých no vec, že sa ti to vráti možno nie priamo tebe , ale máš šesť detí a to že si ty splodil deti neznamená, že tvoje deti budú mať to šťastie . 😉 Možno by si sa mal začať vzdelávať do budúcna keď raz tvoj syn, alebo dcéra budú riešiť tento problém ......z vlastných skúseností ti to neželám ....prajem úspešné rozmnožovanie ..........PS: ZAČNI ŠETRIŤ ...... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A mne podobné nechaj na pokoji ........a ešte k predošlej narážke my Snažilky si sex užívame tak ako sa tebe ani v najtajnejších snoch nesnívalo .
@olivia31 hodne prispieva do tem ohladom vztahov v rodine, a tak, och joj, niekedy ked to citam, tak sa chytam za hlavu, ci ozaj tak muzi premyslaju ci iba on. ano , obcas ma v comsi pravdu ale to je malo a inokedy ako keby z marsu padol. ani hlavy ani paty. vzdy len vyrype brutal hadky, tak on asi neni v pohode, ja ho nechcem urazat ale myslim si o nom svoje
@tinkatinulka No tak to nemáš teda ľahké ☹ ......a ako sa ti dnes darilo ?
@olivia31 pichla som si asi do žilky tak bolelo a asi bude modrinka..zabudla som ako sa to robi bezbolestne.ale už iba 9x
@vafinka zpriechodnia vajcovody a bude babooo
kočky s toho popijania vinka bude babo malý alkoholik..dneska sme otvorili Villa vino Raca..nic moc ale decku zvladnem a budem mat super krvicku..lezu zo mna kusy zrazenín
@tinkatinulka chuda moje, neboj, uz iba par krat a je to za tebou

@vafinka inak dneska zlomový den, svokra isla posledný den do prace a už ostane doma na dochodku..kuaaaa ja to s nou nevydrzim..sak ked bola v robote tak som mala pol dne pokoj na robotu ale takto mi stale zaritou chodi..no parada a to som hovorila ze moja svokra je zlaticko..asi som sa preriekla