icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
1. feb 2013

@tinkatinulka Jéj tak gratulujem k prvej včielke no nevadí musíš opatrne ....ja som na to mala manžela a ani jedna modrina nebola aj sestrička s čudovala keď mi videla brucho , že vraj veľa žien má modriny . No tak pekne pokračuj a hlavne v pohode buď aby boli hneť dve 😲 😲 jednou šupou a máš pokoj.

tinkatinulka
autor
1. feb 2013

kočky dáte si parené buchty? domaci lekvár a granko 🙂 rozmaznavam sa

tinkatinulka
autor
1. feb 2013

@vafinka dafam

vafinka
1. feb 2013

@tinkatinulka inac to vino je humac, aj ja som tod jedno vyliala co sme si otvorili, uz neviem co to bolo ale fuuuuuuuj

tinkatinulka
autor
1. feb 2013

@olivia31 sak sa snazim byt v pohode a nerozculovat sa nad zakaznikmi

olivia31
1. feb 2013

@tinkatinulka nebojkaj sa ono to prejde a nechlastaj !!!!

vafinka
1. feb 2013

@tinkatinulka ty koky, uz bezimmmmmmmm

olivia31
1. feb 2013

@tinkatinulka No tak to má byť kašli na blbcov viď vyššie 😀 😀 .

olivia31
1. feb 2013

@vafinka No tak to budem oba dni na teba myslieť a jasné že to bude riadna buchta ......a pošli po holúbkoch zo dve dám si 😀

vafinka
1. feb 2013

@tinkatinulka tinka napis didimu, ten ta nastve . len taky fukot, ved skus 😀

olivia31
1. feb 2013

@tinkatinulka ..a pošli po holúbkoch zo dve dám si 😀.......
@vafinka No tak to budem oba dni na teba myslieť a jasné že to bude riadna buchta

vafinka
1. feb 2013

ja si dam aj styri, nech a nech ma aj rozskubne, neodolam 😀 😀 😀

olivia31
1. feb 2013

@vafinka
@tinkatinulka Kašlite naňho je to chumaj čo nič iné nerobí len sa naváža do druhých fuj mne sa takýto chlapi hnusia fuj 😝

tinkatinulka
autor
1. feb 2013

Babeny buchty dosli,moje vajka ich zpapkali. Hihi svokra sa smiala ze ci som tehotna,ona nevie o tomto cykle,radsej.

olivia31
1. feb 2013

@tinkatinulka To je dobre aj my sme sa rozhodli, že nikomu ani muk ....T y potvora a my nič 😢

tinkatinulka
autor
1. feb 2013

@olivia31 lepsie tak u NAS to vie min ludi, mojja mamina segra a dve kamosky.obcas je fajn sa vykecat

didi44
2. feb 2013

@olivia31 ...nuž ak ti teda ide o dobre mierenú radu, tak začni s tými technickými problémami.... 😀 😀 😀 ..a možno ich spoločne vyriešime...

didi44
2. feb 2013

@olivia31 ..dúfam, že si tým blbcom nenazvala mňa lebo inak adminovi nahlásim ja teba...i keď nechápem prečo si taká rozdráždená, keď si tak užívaš... 🙂

vafinka
2. feb 2013

@tinkatinulka a na nas si tu zabudla 😀 aj my to vieme 😀

tinkatinulka
autor
2. feb 2013

@vafinka no co kocka asko dneska&?

tinkatinulka
autor
2. feb 2013

@vafinka
@olivia31
Kočky kde ste?
Poslusne hlásim že 2 včelicka bolela rovnako ako 1. Už iba 8, huráááá.Inak dnes som taka ospata a nejak unavena okrem toho že stale beham na wcko len vegetujem.Snažím sa piť 4L vody, dr. mi prizvukoval aby som OHSS nemala.
Ale pár dní zvládneme.A vy ako vikendujete?

vafinka
2. feb 2013

@didi44 to myslis vazne, ty si myslis, ze sa da neopravitelne opravit? ak si lekar, co nie si, prosim, nemontuj sa sem, a nedavaj nam rady ze ako sa mame milovat a ani nic ine. nie je to vhodne. a ani nam to nepomoze. 😀

vafinka
2. feb 2013

@tinkatinulka ahooj, tu som, no snazim sa este uzit si par dni doma co este budem, vrrr, az mi srdce trha, ked bude drahy sam doma. ja dnes ako vzdy sobotnajsia klasika, a idem oddychovat a kukat co je tu noveho.

olivia31
2. feb 2013

@vafinka
@tinkatinulka dievčatá máme tu odborníka na neplodnosť tak šup do toho 😝 😝 😝

tinkatinulka
autor
2. feb 2013

@olivia31 ale nepotrebujeme už odborníka, čo to sme si prešli a všetko čo sa okolo reprodukcii da zistit sme preštudovali a vyskúšali takže možme si dať titul Mudr. 😝

vafinka
2. feb 2013

@olivia31 ahoooj, no konecne este mili a 4 musketierky ako visite, treba si ho nevsimat. nema to cenu. nechape o com to je, mele nezmysly, ak si mysli ze sa nevieme dat do spravneho smeru alebo co. a preto treba ivf, tak potom uz neni o com....................................................................................................

vafinka
2. feb 2013

@tinkatinulka aj dva tituly

olivia31
2. feb 2013

@tinkatinulka No tak to je super zasa si urobila krôčik bližšie k vysnívanému držím palce len tak ďalej a hlavne veľa vody 😀

tinkatinulka
autor
2. feb 2013

@olivia31 mam pollitrovy pohar a chodím s ním ako divá, ešteže som doma lebo keby som dakde chodila tak neviem ako chodit stale ciiikat

olivia31
2. feb 2013

@vafinka
@tinkatinulka No dievčatá ale na neho nemáte myslím, že pán dotyční mudrlant je odborník najväčší na svete 😉