Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
kočky dáte si parené buchty? domaci lekvár a granko 🙂 rozmaznavam sa
@vafinka dafam
@tinkatinulka inac to vino je humac, aj ja som tod jedno vyliala co sme si otvorili, uz neviem co to bolo ale fuuuuuuuj
@olivia31 sak sa snazim byt v pohode a nerozculovat sa nad zakaznikmi
@tinkatinulka nebojkaj sa ono to prejde a nechlastaj !!!!
@tinkatinulka ty koky, uz bezimmmmmmmm
@tinkatinulka No tak to má byť kašli na blbcov viď vyššie 😀 😀 .
@tinkatinulka tinka napis didimu, ten ta nastve . len taky fukot, ved skus 😀
@tinkatinulka ..a pošli po holúbkoch zo dve dám si 😀.......
@vafinka No tak to budem oba dni na teba myslieť a jasné že to bude riadna buchta
ja si dam aj styri, nech a nech ma aj rozskubne, neodolam 😀 😀 😀
@vafinka
@tinkatinulka Kašlite naňho je to chumaj čo nič iné nerobí len sa naváža do druhých fuj mne sa takýto chlapi hnusia fuj 😝
Babeny buchty dosli,moje vajka ich zpapkali. Hihi svokra sa smiala ze ci som tehotna,ona nevie o tomto cykle,radsej.
@tinkatinulka To je dobre aj my sme sa rozhodli, že nikomu ani muk ....T y potvora a my nič 😢
@olivia31 lepsie tak u NAS to vie min ludi, mojja mamina segra a dve kamosky.obcas je fajn sa vykecat
@tinkatinulka a na nas si tu zabudla 😀 aj my to vieme 😀
@vafinka no co kocka asko dneska&?
@tinkatinulka ahooj, tu som, no snazim sa este uzit si par dni doma co este budem, vrrr, az mi srdce trha, ked bude drahy sam doma. ja dnes ako vzdy sobotnajsia klasika, a idem oddychovat a kukat co je tu noveho.
@vafinka
@tinkatinulka dievčatá máme tu odborníka na neplodnosť tak šup do toho 😝 😝 😝
@olivia31 ale nepotrebujeme už odborníka, čo to sme si prešli a všetko čo sa okolo reprodukcii da zistit sme preštudovali a vyskúšali takže možme si dať titul Mudr. 😝
@olivia31 ahoooj, no konecne este mili a 4 musketierky ako visite, treba si ho nevsimat. nema to cenu. nechape o com to je, mele nezmysly, ak si mysli ze sa nevieme dat do spravneho smeru alebo co. a preto treba ivf, tak potom uz neni o com....................................................................................................
@tinkatinulka aj dva tituly
@tinkatinulka No tak to je super zasa si urobila krôčik bližšie k vysnívanému držím palce len tak ďalej a hlavne veľa vody 😀
@olivia31 mam pollitrovy pohar a chodím s ním ako divá, ešteže som doma lebo keby som dakde chodila tak neviem ako chodit stale ciiikat
@vafinka
@tinkatinulka No dievčatá ale na neho nemáte myslím, že pán dotyční mudrlant je odborník najväčší na svete 😉

@tinkatinulka Jéj tak gratulujem k prvej včielke no nevadí musíš opatrne ....ja som na to mala manžela a ani jedna modrina nebola aj sestrička s čudovala keď mi videla brucho , že vraj veľa žien má modriny . No tak pekne pokračuj a hlavne v pohode buď aby boli hneť dve 😲 😲 jednou šupou a máš pokoj.