icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
2. feb 2013

baby dneska je na Nove Sex v meste 2, juj aspon niečo na rozveseleniea pobavenie..tu fučí ako by nam strechu malo utrhnut

vafinka
2. feb 2013

@olivia31 len mu treba titul este vymysliet, ale taky asi neni, ci?

vafinka
2. feb 2013

@tinkatinulka film, ci serial

olivia31
2. feb 2013

@tinkatinulka jej tak idem pozerať

olivia31
2. feb 2013

@vafinka Vieš čo taký asi ani nikto nevymyslí lebo on je odborník najväčší na svete to sa už nič nedá ... 😉

tinkatinulka
autor
2. feb 2013

@vafinka film

vafinka
2. feb 2013

@tinkatinulka a o kolkej to ide? a na ktorom programe?

tinkatinulka
autor
2. feb 2013

ešte je reklama tak asi už to ide

tinkatinulka
autor
2. feb 2013

@vafinka NOVA

olivia31
3. feb 2013

@tinkatinulka ahoj pozerala som aj keď som to už pár krát videla 😉

tinkatinulka
autor
3. feb 2013

@olivia31 aj ja ale to je taka pohodovka..len vcera ma zaujala ty myšlienka: len my dvaja..prišli mi to take smutné ☹

olivia31
3. feb 2013

@tinkatinulka to máš pravdu aj my sme len my dvaja 😢 čo už no čoskoro sa to zmení 🙂

tinkatinulka
autor
3. feb 2013

@olivia31 ale vies že proste sa rozhodli žiť iba oni dvaja a žiadne deti, hrozná myšlienka

vafinka
3. feb 2013

@olivia31
@tinkatinulka ahojte zienky moje, poslusne sa tu hlasim, inac vcera to bolo ok, som sa nabavila ale mate pravdu, myslienka filmu trochu smutna ale aj sebecka hodne. ze? inac ale musim povedat, ze isto vrcala od noci miesacka aby stihli rano Carie riadne namaskovat, vyzera uz priserne,ufffffff

olivia31
3. feb 2013

@vafinka no všetky sú už dámy v lepších rokoch takže to už bolo na nich vidno .....no ale ani ja kočky nemladnem škoda 😒

vafinka
3. feb 2013

@olivia31 vies, ani ja nemladnem, ale nie je nic horsie ako ked vidim, ze su tak domaskovane ze by si to spachtlou musela nahadzovat aby to nebolo vidno. to je hruuuuza ked maju kilo make upu na sebe. prirodzene starnutie je to najkrajsie na zene

tinkatinulka
autor
3. feb 2013

@vafinka no ale kukala si ake hormony treba na mladosť??? hihi Samanata je super, kočka v takom veku a progerteronovy krem na cicu..uuuha sila 😀

vafinka
3. feb 2013

@tinkatinulka len ci aj tak ta cica jej vyzerala potom mlado. ale mas pravdu v tom jej veku je samantha kocka a aj ostane. ale carie, juuuuj, tu plet ma hroznu, len to mas tak, tie zeny co fajcia vyzeraju zle

tinkatinulka
autor
3. feb 2013

@vafinka no to hej a bolo jej to hlavne na rukach vidiet

olivia31
3. feb 2013

@vafinka no ja zatiaľ make up nepoužívam no dúfam, že nebude ani treba 🙂 😀 to máš pravdu no museli jej nejak pomôcť
@tinkatinulka no tak to musíme pozháňať na horšie časy 😀 😀 😀

vafinka
3. feb 2013

@olivia31
@tinkatinulka ja si musim davat make up, bo okrem toho ze mam drobne nedostatky po pleti, tak aspon troska pomaskujem co priroda nedoriesila.
okrem ruk aj nohy, a dekolt

olivia31
3. feb 2013

@vafinka
@tinkatinulka no na rukách to je najviac vidieť .......ja mám najhoršie cez leto mám pigmentove škvrny na lícach ☹

tinkatinulka
autor
3. feb 2013

@olivia31 ale ale letne opalene tvare su krasne..lebo sme každá iná a nie ako plastikove babiky 😀

olivia31
3. feb 2013

@tinkatinulka to áno no len tá moja až taká krásna nieje no čo už mám aj krém ktorí na to používam dúfam, že zaberie ešte som ho nemala tak uvidíme. 🙂

olivia31
3. feb 2013

@tinkatinulka
@vafinka Zajtra ma čaká kontrola u môjho gynekol. tak mi držte palce musím sa psychický pripraviť na to odhaľovanie i keď som už viacmenej imúnna nejak si človek za tie roky zvykne 😀

tinkatinulka
autor
3. feb 2013

@olivia31 Neboj moja, ako vždy kuk sem kuk tam 🙂 Ja som dneska dala 3 včielku, zase bolelo ja neviem asi pichat do sadielka, drahy nebol doma tak som musela sama.Pijem ako tava stale tak hadam bude všetkooki.

olivia31
3. feb 2013

@tinkatinulka To nevadí, že bolelo však to robíš z lásky k bábätku neboj nič to zvládneš to zvládneš ......a lent ak ďalej nasávaj do seba 😀 😀 😀 ...............kuk sem kuk tam idem niečo kuknúť na seba aby som nebola moc odhalená keď tam budem pobehovať 😀

tinkatinulka
autor
3. feb 2013

@olivia31 no ano ja to riesim dakym dlhším triškom alebo tunika alebo si davam šaty..naposledy som bola v košielke bielej takej pod zadok a ružové ponožky, ked to doktor zbadal tak sa krasne usmiel🙂

tinkatinulka
autor
3. feb 2013

@olivia31 Neboj sa ja budem ukazovat v piatok 🙂 ale naše budúce babatká 🙂

olivia31
3. feb 2013

@tinkatinulka
@tinkatinulka Ty si riadna koza ja si dám tričko predlžené a bude to v suchu a možno aj ružové ponožky niekde nájdem si ho asi pobavila 😀 😀 😀