Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 no ved ty začneš další cyklus, vavi sa da dokopy po operacii a Mili sa už musííí pridať.
@vidruska testy su nespolahlive, mala by si ist na hcg z krvy.
kočky ja tu už straším za tmy..bubu 🙂 krásny den.
@tinkatinulka ty trdlo. co este nespis???
@vafinka neviem..drahy isiel do prace.aj u vas tak snezi??? u nas tie hovna padaju stale...fuuuj
@vidruska ahoj pekne carecky,myslim,ze je to tam.silno drzim palce;)
@tinkatinulka ahoooj, no jasne, aj tu lajenka padali ako hrom ale uz nie. ale teplo tam zrovna neni, vrrrrrr
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte kočky tak dnes som nevybavila nič lebo ma sestrička nezobrala takže zajtra znova skoro ma j.... a môjho manžela tiež ten mal také ner.... 😒
@olivia31 to co ??? uha dufam že ja v pondelok na dalsom UTZ nedopadnem rovknako, to pojdem tu v PD a tam je toolko ludíí
@vafinka Nie zlatko preto , že som sa nestihla zapísať a popritom mi povedala, že môžem kedykoľvek prísť že ma zoberie tak som išla a takto ma odpálkovala, že ak môžem aby som prišla zajtra lebo už majú veľa to aby som išla ráno o 4 hod a tam od piatej stála ako čurák na zime aby ma zobrala no ja to mám do Ban. Bystrice 1.30 hod a dnes ráno bolo strašné počasie tak som išla opatrne tak som nemala šancu sa tam dostať no a dnes som to povedala šéfke , že zajtra musím znova tak ma skoro zožrala máme veľa práce a pobehujem hore dolo po doktoroch 😠 😢 😢 😢 😢 😒 😒 😒 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@tinkatinulka inak som strasne zvedava ze ako ti vajenka rastu. a kolko ich bude 😀
@olivia31 juj zlatko, rano boli hrozne cesty, tu sa šmýkali autaky každé druhé na kopčeku.Prečo maš tak daleko DR?Alebo si Bola v Heliose?
@vafinka doktor povedal že by som mala mať tak okolo 8-10 kusov a velke este mc nebudu odhadujem tak 9-12mm.Ale možno prekvapím a znesiem úrodu 🙂
@tinkatinulka
@vafinka Nie bola som v Bansk. Bystrici a mám tam dobrého doktora od 16 rokov tam chodím a som spokojná aj sestrička je fajn no len dnes som trafila zle mali tam veľa žien tak preto no ona ma aj prednostne vždy zoberie aj doktor mi to povedal, že kedy koľ vek môžem prísť tak ma zoberú prednostne no dnes sa nedalo. 😒 A dnes to bol des na cestách. No zajtra tam budem aj do 14. 00 hod. čakať keď bude treba 😉
@tinkatinulka ked ides v piatok, a to budes mat kolky den cyklu??
@vafinka piatok bude 9DC.prdtým som mala OPU v 16DC a ET 19DC.Uvidíme čo bude teraz.
@tinkatinulka to budu este krpce tak okolo 6-7 mm, ale nech ich je tam ako maku 😀 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka Bože moja aj ti závidím aj nie najradšej by som to už aj ja mala za sebou .....čoskoro budeš pupkatá 😲 😲 😲
@vafinka No ja teraz dostanem koncom februára menz. a 16 deň cyklu už frčím takže marec začínam. bože to ubehne ani sa nenazdám a zasa to všetko........ tie včeličky už to budem musieť pretrpieť no neviem čo poviem v práci keď budem musieť ostať doma. ☹ ☹ Už teraz mám s toho stres .
@vafinka nenechááámeeeee neboj jedno vajco mam pre teba 😝
@tinkatinulka
@vafinka To ja nemôžem sľúbiť lebo ak to bude mať taký istí priebeh oko pred tím tak mi neostane nič len to čo vložia no dúfam, že teraz budeme aj mraziť modlím sa bože daj.
@tinkatinulka
@olivia31 zlatina moje, ja vam obom strasne moc drzim palce. naozaj. len ked ostanete tehu, tak uz budete ine riesit a nie tu mna , hmmm, tak si tu budem sama so sebou pisat. ochhh. no ja ak bysom mala ist na ivf, tak musim ladvinu predat 😀

@tinkatinulka jasné to ti želám úprimne nech to tu už odštartuješ a mi budem za tebou postupne cupkať ako húsa-tká 😲 😲 😲 😲 😲