Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 juj ani neviem na to prestat myslieť aby sme mali aspon par embryi a mohli mať v zálohe 🙂
@olivia31 juj baby tehulkovat budeme.. 😝
neboj, bedete tehulkovat
Už som tu bola som ešte v obchode .....no zajtra bude zasa zážitok padá sneh 😒
@vafinka No hlavne seba to je najdôležitejšie potom ....zubnú kefku, pastu, toaletní papier hygienické potreby aby si bola kočka keď sa tam zvalíš pod nôž 😀 nočnú košeľu aj dve ak budeš krvácať tak aj vložky nohavičky ponožky si daj na nožičky zdravotní záznam, kartičku poistenca , papuče, príbor, piškóty si zober lebo hneď nebudeš môcť papkať tak budeš mať aspoň niečo ľahké ......a hlavne buď v pohode .....ideš v stredu alebo už zajtra? 🙂
@vafinka Ty trdlo,max iui a si tehula.
@tinkatinulka nevim nevim karle, ci to bude take jednoduche
@vafinka No ja si myslím, že už nie to ti doktor nepovedal, že máte byť zdržanliví ja som si aj niečo pred zákrokom tuším vkladala aby to tam bolo všetko ako má . Však sa ti tam budú vŕtať zo všetkých strán a nechceš tam mať to..veď vieš. No tak moja zabudni. Len ak tak ručne stručne.

@tinkatinulka
@vafinka Budete tu idem dať piecť pizzu a prídem za 15 minút.