icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
4. feb 2013

@tinkatinulka
@vafinka Budete tu idem dať piecť pizzu a prídem za 15 minút.

vafinka
4. feb 2013

@olivia31 😀 jooo budem ale musis poslat aspon kusok 😀 😀 😀

olivia31
4. feb 2013

@vafinka Neboj sa budeme tu s tebou krákoriť a posielať ti Tehotenské vírusy ...no ešte je všetko v oblakoch 😒 už idem pracovať lebo ani jesť nebudeme ..prídem.

olivia31
4. feb 2013

@vafinka Pošli adresu možno dorazí do stredy.

tinkatinulka
autor
4. feb 2013

@olivia31 juj ani neviem na to prestat myslieť aby sme mali aspon par embryi a mohli mať v zálohe 🙂

tinkatinulka
autor
4. feb 2013

@olivia31 juj baby tehulkovat budeme.. 😝

vafinka
4. feb 2013

neboj, bedete tehulkovat

olivia31
4. feb 2013

Už som tu bola som ešte v obchode .....no zajtra bude zasa zážitok padá sneh 😒

vafinka
4. feb 2013

@olivia31 co, to si stihla este aj obchod?????sikula jedna

olivia31
4. feb 2013

@vafinka Jasné naštartovala som tátoša a šup do obchodu a všetko je hotové ešte sa to dopečie a mňam mňam 😀

vafinka
4. feb 2013

@olivia31 uj ha, no super, akcna zenuska, no mne by sa uz veru nechcelo na vecer takto ist. a este ked je vonku takto. inak co si mam vziat este do nemocky? uz balim, ritku mi stiska, juuuuj, ako sa hrozne bojim

olivia31
4. feb 2013

@vafinka No hlavne seba to je najdôležitejšie potom ....zubnú kefku, pastu, toaletní papier hygienické potreby aby si bola kočka keď sa tam zvalíš pod nôž 😀 nočnú košeľu aj dve ak budeš krvácať tak aj vložky nohavičky ponožky si daj na nožičky zdravotní záznam, kartičku poistenca , papuče, príbor, piškóty si zober lebo hneď nebudeš môcť papkať tak budeš mať aspoň niečo ľahké ......a hlavne buď v pohode .....ideš v stredu alebo už zajtra? 🙂

vafinka
4. feb 2013

@olivia31 uz idem v stredu, ale uz som si cosi pochystala a priznam sa je mi normalne zle od strachu. veru kosele si beriem 2 a zabalila som si aj vlozky na spanie, bojiiiiiim sa , vrrrrrrr, stefku dam na poriadok v stredu rano nech je kocica ako svet 😀

olivia31
4. feb 2013

@vafinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no nebojkaj sa moja bude to dobré robíš to pred obrú vec držkaj sa . 😉

vafinka
4. feb 2013

@olivia31 ja viem, riadna obeta, a ja len potichucku dufam, ze aj vysledok sa dostavi.

olivia31
4. feb 2013

@vafinka Neboj sa bude to dobré a čoskoro budeš aj ty tehuľka a možno ani ivf nebude treba. 😉

vafinka
4. feb 2013

@olivia31 ja v to moc dufam, keby si vedela, ako si to moc prajem, som ochotna aj dlhsie cakat len aby uz som toto nemusela nikdy absolvovat.

olivia31
4. feb 2013

@vafinka
@vafinka určite to tak bude ani sa nenazdáš a budeš mamina ....hlavne hneť na ďalší cyklus skúšajte najviac ako budete vládať .

vafinka
4. feb 2013

@olivia31 neviem, ci mi ten tam hore aj mne nadeli take stastie.....

tinkatinulka
autor
4. feb 2013

@vafinka Ty trdlo,max iui a si tehula.

vafinka
4. feb 2013

@tinkatinulka nevim nevim karle, ci to bude take jednoduche

olivia31
4. feb 2013

@vafinka Jasné že bude a žiadne pesimistické myšlienky všetko bude dobré a basta však pre to tam ideš nie ...inak dostaneš na holú prdel. 😀

vafinka
4. feb 2013

@olivia31 na holu prdel??? uj ha, zas sado masko???? 😀 😀 😀 😀 😀 , no ked pride muzik domkov tak ho asi dam na poriadok 😀 😀 😀 😀

olivia31
4. feb 2013

@vafinka moja zlatá ale teraz už nemôžeš robiť také parádi no no no

vafinka
4. feb 2013

@olivia31 to mi chces povedat, ze si uz nemozem trtnut? ved v stredu idem len na prijem, no hadam este mozem

olivia31
4. feb 2013

@vafinka No ja si myslím, že už nie to ti doktor nepovedal, že máte byť zdržanliví ja som si aj niečo pred zákrokom tuším vkladala aby to tam bolo všetko ako má . Však sa ti tam budú vŕtať zo všetkých strán a nechceš tam mať to..veď vieš. No tak moja zabudni. Len ak tak ručne stručne.

vafinka
4. feb 2013

@olivia31 to fakt? mne nikto nic nepovedal, to vazne? a co si si vkladala??

kathrin17
4. feb 2013

@vidruska podla mna to vyzera velmi nadejne 😀

olivia31
4. feb 2013

@vafinka Ja si to už nepamätám nejaké guličky , ale neviem čo to presne bolo ale to bolo asi pred tou druhou operácio keď mi robili polyp presne tak ...nestresuj sekla som sa.

olivia31
4. feb 2013

@vafinka 😠 😠 😠 😠 😠