Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
Kočky, dnes rano sa tu na MK roztrhlo vrece s // na teste 🙂 toto co? ide jar? suuuper tak je našase sa pridať 😉
@tinkatinulka hej, a kto mal tie dve kolajnicky???
@vafinka sak na ploche rano..a to neboli 19tky 😝
@tinkatinulka hej, ja som sa rano nedivala moc, iba co je tu nove, no strachy mam v plnom prude, veci uz mam skoro pobalene, len to este dam do tasky, este doma upracem a navarim, a moze sa ist 😒 😒 😒 😒 😒
@tinkatinulka
@vafinka aj 35-tka 😀
@martinazvo gratulujem potichucku 🙂
@vafinka tak si uži posledný volný den, nezabudni si zbaliť čítanie alebo krížovky...budes nudit
@tinkatinulka dakujem krasne 🙂
@martinazvo To asi ta zlomena ruka priniesla štastie 🙂
@tinkatinulka asi, aj ked v momente ako som bola na pohotovosti som sa s tymto pokusom IVF uz rozlucila ☹
@martinazvo nádej umiera posledná a kto neprežil tak neuverí aky je to stress cele IVF
@tinkatinulka presne, prave to su vytuzene deticky 😉
@martinazvo tak gratulujem, 😀 😀 😀
@tinkatinulka vies, aj to som si nachystala a aj anglinu, aby som sa aspon troska vzdelavala. ved by som tam zakapala za tie dni tam
@vafinka dakujeeem 😉
@martinazvo no a este to v zdare dobojovat do stastneho konca
@vafinka iste, toto je len krasny zaciatok
@vafinka muuudro robíš, juj ja by som si tak rada oddychla ale kooopu roboty chcem do OPu stihnuuut a ozaj kedy ta pustia? Som čítala že 3 dni po operacii ides dom, takže niekedy nedela pondelok budeš domka?
@martinazvo moc ti to prajem, nech drobec riadne rastie, a kolke si mala ivfko?
@tinkatinulka neblazni, v sobotu chcem ist domkov, ved by som tam umrela do nedele. no to isto , ze tak dlho,
@martinazvo
@tinkatinulka och, mali by zakazat sem davat tie uzasne obrazky , kto co navaril, ja sa zblaznim, ja mam aj slinky na pate. vrrrrrrrrrr, keby aspon ktosi cosi poslal.
@vafinka ani nehovor, dneska vari svokra a teeeda nevoni to vybivo..asi budem nasucho..
chudatka vajka
@tinkatinulka kristu neky a co kocky vari???
čaute babule 🙂 ako sa máte? čo tu vystrájate? 🙂 baby inak ja som asi prekliata alebo čo...v utorok ma čaká kyret 😢 toto už nie je normálne...minulý rok dve ťažké operácie, mesiac som na gynde ležala a teraz hned zaciatkom roku zase do narkozy...pekne ten rok začínam....na mňa ma niekto určite urobenú woodoo bábiku a pichá do mňa jak besný, lebo inak si to už neviem vysvetlit 😝

@olivia31 uj ha,ale aj tak , ved by mi hadam cosi aspon povedal, takze dnes posledny krat 😀 😀 😀