Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@mili78 Micka a to po tom ET alebo si otehotnela prirodzene?Si sa nevycistila?a my sme sa codovali ze tak dlho nechodis...
@tinkatinulka uha, to je ina pecka, to ma byt co za jedlo?
@tinkatinulka ....ale kdeže prirodzene, to po ET :( doktorka uz pocas stimulky vravela, ze sa jej nepaci ta sliznica a vcera ked som u nej bola tak skoro odpadla, že aka je vysoka, ze to sa musi precistit...a pritom take kusy zo mna sli po ivfku a aj tak to nepomohlo :(
@vafinka ...Vafi ja som o tom netušila...vcera som bola v CAR a tam lekarka hned na mna vyblafla, ze buduci utorok rano sa mam hlasit na prijem :( a este aj ta cysta 4cm....pocas stimulky tam nebola a uz ma 4cm ach jaj 😢 takze ivf sa zase odklada na neurcito 😢
@vafinka už viem čo to je, ja som mala v mrazaku karfiol a ona si myslela ze je to zelena fazula, kokos to je smrad..ja sa z nej pototo..sak opytam ked neviem, no asi jej ten dochodok nepomaha alebo sa s tym nevie vyrovnat 🙂
@mili78 juj ty nase chudatko..ale lepsie kyret akoby sa mala zapalit maternica, viem že to neni utecha ale radsej to mensie zlo.Nebojsa daju doporiadku aj tu cystu, poodychujes a potom pojdes..si v poradí na Máj 🙂 🙂 🙂
@tinkatinulka .... no ved ano, ale nie som z toho vobec nadsena :( sak ten maj mi aj vestica povedala, teda ne mne, ale mojej mamče 😝
@tinkatinulka tak co to teda vlastne vari? to musi byt ale blejk, no ja som este na potvoru zacala spinit, stres robi svoje
@vafinka toto bol nas prvy pokus 🙂
@martinazvo no tak super, to je teda stigro ako hrom 😀
@vafinka pravdu mas, pri tom aka som teraz STALE hladna je to riadne pokusenie 😀
@martinazvo uha, no to ano, len si daj aj cokoladku, drobec si to zasluzi 😀
@vafinka on/oni ano, ale ja budem ako sud 😀 😀 😀
@martinazvo ale, ved potom schudnes po porode, no stres, a kolko si si dala vlozit?
@vafinka mali sme len 3 ale zevraj krasne vajka, oplodnili sa 2, a na 3. den mi vkladali 2 krasne 8-bunkove embrijka... bez PK boli len dve...
@mili78 aj tvoja mama chodi takto, mojej mamine povedala že budem tehotna do juna určite..tak dufam že to už budem mat brusko
@vafinka kalerab a udene..fuuuuj objoje neznasam varene a udene nemozem a polievky tiež, pre tlak takže som v suchu
@tinkatinulka no pekne, neboj, to isto bude s 2jickami 😀
@martinazvo no parada, bodaj by sa obe chytili 😀
@tinkatinulka no fuj, ina vrazda, to aby si si primontovala zadok o zachod, keby si to zjedla 😝
@martinazvo citala som jednu studiu že 8 bunkove sa uchytia lepšie ako blastocysty..tak ty si dokaz 🙂
@martinazvo A kde chodis do CAR?

@vafinka ja neviem ale kombinacia kapusty a fazule..asi mam am rozdrapnut ..sak už som daka nafuknuta z liekov ☹