icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
5. feb 2013

@mili78
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte kočka tak dnes ma už sestrička zobrala vybavila som všetko a už len počkať na mrchu a začíname.

olivia31
5. feb 2013

@vafinka
@mili78 No mne tiež robili aj to po rtg za živa je to riadna bolesť , ale sa to dá zvládnuť .....a robili mi aj to čo idú tebe vafi laparku a odstránil doktor zrasty a potom vstrekol kontrastnú látku a skontroloval po sonom či sa s priechodn. vajíčko vody . Zajtra sa držkaj a robiť ťa budú asi len vo štvrtok že????

tinkatinulka
autor
5. feb 2013

@olivia31 suuper konečne pozitívna správa tokto týždna pre musketierky 😝 a pobrali ti krvicku na tie vsetky testy?

olivia31
5. feb 2013

@tinkatinulka povedal, že keď mi to robil Krajko v Martine v septembri tak netreba keď to bolo všetko v poriadku tak som to už neriešila .....ešte pôjdem k obvodnému dok. a tam my spraví odbery a nechám to už na osud ako má byť tak bude.

olivia31
5. feb 2013

@tinkatinulka Dnes ste toho popísali idem prečítať lebo neviem čo sa tu udialo . 😉

tinkatinulka
autor
5. feb 2013

@olivia31 iba že ide jar a bude sa tehulkovat 🙂 a v papieroch mas tu hodnotu amh?

olivia31
5. feb 2013

@tinkatinulka neviem tie papiere sú v Martine ja nemám nič u seba len to k stimulke ale brala mi tam sestrička na hormonálny profil aj na protilátky na spermoše a neviem ešte na čo všetko ja sa opýtam keď tam pôjdem. Aj nám to tam hovoril dok len toho bolo strašne veľa. 😒

mili78
5. feb 2013

@olivia31 ....no po tom neuspesnom ivfku som mala uz 2x menzes, vzdy som dost brutalne krvacala, uplne kusy, ale asi to nepomohlo...ale mna viac trapi ta cysta :( budem sa opatrovat, drzte mi palce prosim :(

tinkatinulka
autor
5. feb 2013

@olivia31 ja som si všetko moje vysetrenia kopcila do zalohy keby som daco potrebovala, v mojej gyn karte skoro nic neni ale ta karta co mam doma tak ta je už tlstá..moja gynda už pýtala že daco by som jej mohla posunut hihi ona je zlata a vždy sa zaujme o IVFko

mili78
5. feb 2013

Vafinka drz sa v tej nemocke, budeme na teba mysliet 😉

olivia31
5. feb 2013

@mili78 Neboj sa všetko bude dobré budeš múdrejšia keď bude po všetkom ...no nezávidím ......A ako dlho si počas menštruácie krvácala?

olivia31
5. feb 2013

@tinkatinulka No to všetko mám aj ja ale to čo má doktor v Martine nemám to je len tam.

tinkatinulka
autor
5. feb 2013

@mili78 a kto ti vlastne povedal že musis na kyret?gyda pre tu sliznicu? som stratila nit...ale želám skoré uzdravenie 😉

tinkatinulka
autor
5. feb 2013

@olivia31 aha..no z kRAJKA SOM TO TAHALA PRIAM NáSILíM 😉

mili78
5. feb 2013

@olivia31 .... tak cca 4-5 dní som krvacala, ale bolo to fakt ze silné

@tinkatinulka ...lekarka v CARe, ona mi to aj bude robit...fnug, som nedufala, ze tak skoro pojdem zase do narkozy 😢

tinkatinulka
autor
5. feb 2013

@mili78 tohto som sa aj ja bala ale naštastie za dva cykly som sa vyčistila, aj ked prva MS travala skoro dva tyzdne..

olivia31
5. feb 2013

@mili78
@tinkatinulka Dievčatá mám knihu Plodnosť, cykly a výživa ...je to kniha o stravovaní a ako vplýva na menštruáciu. tehotenstvo a neplodnosť. Ak mi pošlete mailové adresy tak vám to pošlem poslala my to jedna baba tu na koníkovi zlatíčko je to bola ochotná.

tinkatinulka
autor
5. feb 2013

@olivia31 super poslem spravou, inak zajtra naobed bude Supermama s temou asist.reprodukcie..budem kukat a poreferujem vam co sa nove dozvieme..jamam ten luxus že makam doma

olivia31
5. feb 2013

@tinkatinulka No to si dám nahrávať na kľuč idem to nastaviť na ktorom programe a o koľkej to bude?

tinkatinulka
autor
5. feb 2013

na JOJke to bude ale asi okolo 13 ale neviem presne

olivia31
5. feb 2013

@tinkatinulka už som poslala došlo kukni sa

mili78
5. feb 2013

@tinkatinulka ... ja mam jednoducho pech v živote ☹

@olivia31 ... Oli poslem ti aj ja adresu 🙂

olivia31
5. feb 2013

@mili78 ok tinketinulke som to už poslala ----je to celkom dobré čítanie.

tinkatinulka
autor
5. feb 2013

@olivia31 nedoslo

olivia31
5. feb 2013

@tinkatinulka nie však to odoslalo idem to pozrieť to nechápem. ☹

olivia31
5. feb 2013

@mili78 a tebe poslala som kukni ty ???

olivia31
5. feb 2013

@tinkatinulka poslalo idem ešte raz nechápem 😒

olivia31
5. feb 2013

@tinkatinulka no čo ste tu ako máte to ????

vafinka
5. feb 2013

@olivia31 babizne, jedny kakane, a co ja??

olivia31
5. feb 2013

@vafinka pošli adresu a pošlem